Corren > Nyheter

Thursday, 22 October, 07:49

Corren - 18 okt 20 kl. 16:00

Hemmabyggen, konst och smarta lösningarÅtervunnet material till nya byggen är ett genomgående tema i Gunnbäcks trädgård i Korskrog. De bor dessutom i ett gammalt kapell..
Läs mer på Corren
Läs mer om:
Gunnbäcks, Korskrog

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hemmabyggen, konstoch , smarta, lösningar
Nyteknik - 28 aug 15 kl. 10:41

Han fyller studentlyan med smarta lösningar i studentförpackning

KTH-studenten Benjamin Hendler totalrenoverade sina 25 kvadrat och passade på att bygga smarta lösningar. Ny Teknik besökte studentlägenheten som är något utöver det vanliga..

Corren - 19 mar 18 kl. 05:00

Nytt grepp: Så ska de sprida miljösmarta lösningar

Motala kommun har arbetat fram ett sätt att enkelt sprida miljösmarta lösningar i kommunen..

Blekinge Läns tidning - 18 sep 19 kl. 16:35

Tinas smarta lösningar för att ta till vara på vattnet

Tina Lundblad vill att fler gör som hon och tar tillvara regnvattnet för bevattning. Hon och hennes man har utvecklat smarta lösningar som gör det enkelt att vattna i hela trädgården. Och hon vill gärna inspirera andra i att inte slösa bort dricksvatten för trädgårdsbevattning.

UNT - 21 feb 20 kl. 08:15

Uppsalabor mest nöjda med smarta lösningar

Boende i Uppsala tillhör landets mest nöjda när det gäller tillgången på smarta lösningar för hemmet..

Magazin24 - 30 mar 20 kl. 18:00

Kungsörstorp tacklar corona med smarta lösningar och padel

Corona­virusets framfart p­åverkar näringslivet i hela landet. På hotell- och konferensanläggningen Kungsörs­torp håller smarta lösningar lågan uppe..

Nyteknik - 12 dec 14 kl. 11:33

Här är teknologernas smarta tekniklösningar

Smarta tekniska lösningar på problem i företag och samhälle. Det presenteras i dag på Civilingenjörsdagen vid Mittuniversitetet i Sundsvall. Prototyperna har utvecklats av högskolans teknologer..

DI - 03 apr 16 kl. 10:14

”Smarta lösningar ger oss fördelar”

Miljörådsberedningens ordförande Anders Wijkman ser Sverige som en förebild i det globala klimatarbetet och vill därför snabba på utvecklingen. ”Vi räknar med många smarta svenska lösningar”, säger han..

Nyteknik - 07 nov 16 kl. 15:47

"En orgie av smarta lösningar"

Nya Mercedes E-Klass Kombi är en veritabel orgie i smarta tekniska lösningar som sätter en helt ny standard inom ett segment som utgör en stor del av den svenska tjänstebilsmarknaden..

Mobil - 04 sep 15 kl. 18:44

3 smarta lösningar för hemmet

Internet of things-lösningar med sensorer är tydlig trend på årets IFA-mässa. Mobil.se har valt ut tre olika lösningar som vi gillar..

Sydsvenskan - 06 mar 14 kl. 05:30

Sjögran bakom smarta lösningar

Pia Sundhages landslag reste till Portugal för att testa sitt nya spelsystem som skulle täta till de bakre leden. Men det var en gammal playmaker som lyste mest mot Danmark i öppningsmatchen av Algarve cup.FC Rosengårds Therese Sjögran är med för sextonde (!

Dalarnas tidningar - 07 apr 15 kl. 13:38

Smarta lösningar på vardagsproblem

Varje år gör eleverna i årskurs nio på Noretskolan ett teknikprojekt och uppgiften är att hitta på finurliga lösningar på vardagsproblem. Prototyperna presenteras under mässan här på skolan, Eije Sandén..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.