Corren > Nyheter

Thursday, 22 October, 08:21

Corren - 18 okt 20 kl. 15:18

Fredagens coronasiffror skrivs upp – fler drabbadeTotalt 4688 fall av covid-19 har nu bekräftats i Östergötland, visar regionens statistik från helgen..
Läs mer på Corren
Läs mer om:
Östergötland

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fredagens, coronasiffror, skrivsupp , fler, drabbade
Trelleborgs Allehanda - 12 apr 20 kl. 21:17

Coronasiffror i kommunerna offentliggjorda – Vellinge har fler fall än Trelleborg

På söndagen gick regionrådet Carl Johan Sonesson (M) ut med statistik över hur många fall covid-19 som konstaterats i de olika kommunerna i Skåne. Vellinge har elva konstaterade fall, vilket är fler än Trelleborg..

GöteborgsPosten - 22 apr 20 kl. 21:07

Coronasiffror i Göteborg oroar: ”Jätteproblematiskt”

Göteborgs stad medger osäkerhet över coronasiffror på äldreboenden..

Expressen - 14 aug 20 kl. 13:57

JUST NU: Nya coronasiffror från Folkhälsomyndigheten

Sverige har över 83 800 smittofall och över 5 700 har avlidit med bekräftad covid-19.Under fredagen kommer Folkhälsomyndigheten med nya coronasiffror..

Expressen - 17 mar 16 kl. 22:46

Sabina Jacobsen skrivs ut ur truppen

ASTRACHAN. Sveriges lagkapten Sabina Jacobsen skrivs inte in i truppen till fredagens premiär mot Mexiko i OS-kvalet. Det meddelade landslagsledningen sent på torsdagskvällen.

Affärsvärlden - 14 feb 20 kl. 07:11

Coronasiffror tyngde på Wall Street

Börserna i New York tappade mark under torsdagen efter ny statistik från Kina som visade att coronaviruset skördat fler offer än tidigare aviserats..

GöteborgsPosten - 21 apr 20 kl. 20:41

Kommunens coronasiffror stämmer inte

Fler smittade på äldreboenden än vad som påstås.

HBL - 20 okt 12 kl. 06:00

Språkbadsstudenter efterlyser fler kurser i svenska

Vid Helsingfors universitet är tvåspråkiga examina möjliga sedan två år tillbaka. Men finska studenter tycker att urvalet av svenska kurser är för litet. ?

YLE - 25 okt 15 kl. 12:00

Vem betalar för välfärden när djurskyddslagen skrivs om?

Djurskyddslagen skrivs om i ett kärvt ekonomiskt klimat. Sipiläs regering har sagt att jordbrukarna inte ska få nya kostnader. För suggan innebär det sannolikt att livet i en trång grisningsbur fortsätter.

YLE - 18 apr 17 kl. 10:44

Förslag: Studentproven skrivs på fyra timmar, modersmålet på en dag

Märkbara ändringar föreslås i studentexamen av den arbetsgrupp som fått i uppdrag att dryfta en reform. Utgångspunkten har varit att göra studentexamen mer användbart vid valet av nya studerande till högskolor under kommande år och årtionden. Arbetsgruppen som tillsatts av Undervisnings- och kulturministeriet föreslår att de enskilda proven i studentexamen ska skrivas på fyra timmar i stället för nuvarande sex timmar.

SVT - 14 apr 20 kl. 15:36

Folkhälsomyndigheten: Allt fler skrivs ut från IVA

Hittills är det 11 445 personer som har bekräftats smittade i covid-19 i Sverige. 1 033 personer har avlidit men Folkhälsomyndigheten räknar med mycket eftersläpning i och med påskhelgen. Samtidigt skrivs allt fler ut från intensivvården..

Trelleborgs Allehanda - 21 jan 13 kl. 07:15

Allt fler vuxna får diagnosen adhd

Foto: Bertil Ericson/Scanpix
Antalet vuxna som får diagnosen adhd har ökat snabbt sedan tre år tillbaka. På vuxenpsykiatrin i Trelleborg välkomnar man utvecklingen att allt fler skickar in självremisser. I förlängningen kan kriminaliteten minska när fler får rätt behandling.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.