ÖstersundsPosten > Nyheter

Monday, 26 October, 16:30

ÖstersundsPosten - 18 okt 20 kl. 15:02

Idrotten väckte tvillingarna El Kotts intresse för matlagning – snart kommer två kokböckerIntresset för mat började redan när de blev vegetarianer vid 10-års ålder. I takt med att deras....
Läs mer på ÖstersundsPosten
Läs mer om:
El Kotts

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Idrotten, väckte, tvillingarnaEl , Kotts, intresseför , matlagningsnart , kommer två kokböcker
YLE - 10 nov 15 kl. 10:25

Förbundspennan: Ett coachande förhållningssätt inom idrotten?

Den senaste tiden har det varit mycket diskussion om att ungdomar lämnar idrotten. Jag läste någonstans att ungefär 80 procent av ungdomarna i åldern 13–15 år deltar i någon idrottsförening, medan endast färre än hälften är kvar vid 20 års ålder. Att hitta en enda lösning på detta problem är svårt om inte omöjligt, men med olika insatser kan den negativa spiralen brytas.

SVT - 17 nov 19 kl. 14:41

Bernts berättelser: Tvillingarna med järnvilja

När SVT Sports reporter Bernt Lagergren 2014 träffade de danska tvillingarna Steen och Peder Mondrup, som har helt olika förutsättningar i livet, insåg han vad brödrakärlek innebär.​ Och att idrotten kan betyda liv eller död. På riktigt.

Blekinge Läns tidning - 20 dec 19 kl. 15:43

”Vad vill kommunen med idrotten?”

Beskedet om att Karlskrona kommun inte sponsrar Karlskrona HK:s allsvenska lag väckte stora reaktioner på sociala medier. En av de som reagerade var Carl-Johan Höök. – Kommunen måste komma fram till vad de vill med idrotten i Karlskrona, säger han..

Sydöstran - 20 dec 19 kl. 15:43

”Vad vill kommunen med idrotten?”

Beskedet om att Karlskrona kommun inte sponsrar Karlskrona HK:s allsvenska lag väckte stora reaktioner på sociala medier. En av de som reagerade var Carl-Johan Höök. – Kommunen måste komma fram till vad de vill med idrotten i Karlskrona, säger han..

Barometern - 19 okt 15 kl. 09:18

Christian Gustafsson: ”En lördag som väckte liv i Oskarshamn”

Det har varit en tuff vecka för Oskarshamn. Då är det tur att idrotten finns. Den här lördagen enade staden och väckte den lite till liv igen..

Kristianstadsbladet - 27 jan 19 kl. 17:31

Patric Nilsson: ”Idrottsgalan väckte liv i Södra Kasern”

Idrottsgalan blev en fest att minnas. För många. Firmafesten för den lokala idrotten var som vanligt en kombination av idrott och underhållning när den är som bäst.

Corren - 19 sep 19 kl. 21:30

Bara att erkänna – LHC räckte inte till

Det är inte så ofta, men ibland är idrotten logisk..

YLE - 02 mar 20 kl. 05:51

Olyckan knäckte ryggmärgen men inte tävlingsviljan – nu ägnar Aino Tapola sitt liv åt bordtennisen: ”Jag vill vara bäst i världen”

Aino Tapola blev förlamad efter en allvarlig träningsolycka. Hon sökte innehåll till livet via idrotten som varit henne så kär, men hittade inte sin gren – tills hon fann en ny passion där hon vill bli världsbäst..

BT - 28 feb 17 kl. 10:31

Se Sara Jardvings vassa fråga till Stefan Andreasson

BT:s nyhetsbar om jämställdhet inom idrotten väckte känslor..

YLE - 14 dec 16 kl. 13:55

Andrea Julin tackar klokheten i FSS

Hon har gjort det nu, Andrea Julin från IF Minken. Hon har tagit världscuppoäng, som en ny finländsk damskidåkare. Sådant händer inte så ofta numera.

YA - 28 jan 14 kl. 04:00

OS i förnekelse

Idrottsrörelsen försvarar inte mänskliga rättigheter. När sponsorer ställer krav kan det bli bättring.
När Emma Green Tregaro vid höjdkvalet under friidrotts-VM i Moskva, som ett ställningstagande för människors rätt till sin sexualitet, symboliskt målade naglarna i regnbågens färger fick hon både det internationella och det svenska friidrottsförbundet emot sig.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.