ÖstersundsPosten > Nyheter

Monday, 26 October, 16:28

ÖstersundsPosten - 18 okt 20 kl. 15:04

Byggbolag får bakläxa – stor fallrisk och avsaknad av nödvändig dokumentationPå ett bygge i Duved får byggbolaget på plats en tillrättavisning Arbetsmiljöverket. Flertalet....
Läs mer på ÖstersundsPosten
Läs mer om:
Duved, Arbetsmiljöverket

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Byggbolagfår , bakläxa, stor, fallriskoch , avsaknadav , nödvändig, dokumentation
Cornucopia - 23 nov 17 kl. 18:19

Anekdot: Byggbolag i Stockholmsområdet har redan börjat varsla

En läsare bidrar med en anekdot från byggbranschen i Stockholmsområdet. Åtminstone ett byggbolag har nu varslat anställda på grund av för få nya jobb och det snackas om fler varsel innan jul. Och Nordea rapporterar om sänkt planerad julbudget för hushållen om hela 8%, vilket kan leda till #dåligstämning i detaljhandeln.

UT - 27 mar 20 kl. 13:00

Bakläxa för byggföretag efter brister i arbetsmiljö

Ett byggföretag i Tranemo får bassning av Arbetsmiljöverket sedan det uppdagats att det förekommit fallrisk från företagets ställningar på en arbetsplats i kommunen. Nu måste företaget åtgärda bristerna..

Nyhetsverket - 03 maj 17 kl. 14:25

Vänstern kräver statligt byggbolag.

"Det behövs ett statligt byggbolag för att öka konkurrensen och pressa ned bostadspriser och hyror, anser Vänsterpartiet. Kravet kommer att drivas i höstens budgetförhandlingar med regeringen. – I dag byggs det inte för vanliga plånböcker, säger Nooshi Dadgostar (V).

PrivataAffärer - 13 jul 18 kl. 09:44

Stor nedgång i antalet sålda bostäder

Det visar en sammanställning som Nyhetsbyrån Direkt har gjort. För de noterade byggbolag som hittills redovisat har försäljningen i Sverige fallit 52 procent från det andra kvartalet 2017, men från det första kvartalet syns en ökning med 25 procent. Vad gäller antalet byggstartade bostäder har de sjunkit 54 procent från det andra kvartalet i fjol och stigit med 1 procent från det första kvartalet.

Affärsvärlden - 03 mar 17 kl. 13:14

Byggbolag flockas kring Trumps mur mot Mexiko

Ett av Donald Trumps mest omtalade vallöften var att bygga en "stor, stor" mur utmed gränsen till Mexiko. Som president har han upprepat löftet och processen med att fördela kontrakten har redan inletts..

Dagens PS - 23 apr 18 kl. 10:49

Byggbolag panikstoppar köp – ”bara början”

Det är turbulent på bostadsmarknaden. Sjunkande priser, nya amorteringskrav och nu drar även ett antal bostadsutvecklare tillbaka sina markköp i Stockholm efter prisfallet. Är det en punktering av bubblan vi upplever just nu?

Trelleborgs Allehanda - 24 okt 14 kl. 08:15

Kommunbeslut om mast får bakläxa

Arkivfoto: Tomas Nyberg

Trelleborgs kommun får bakläxa efter att ha gett ett tidsbegränsat bygglov till företaget Hi3G Access AB för att bygga en mast norr om Skegrie samhälle. Kommunens beslut att bevilja lovet överklagades av ägarna till Slättarps gård som menade att en mast i närheten av deras gård skulle påverka deras rörelse negativt, bland annat eftersom den skulle störa vyn från deras uteservering. De ansåg i överklagandet också att stor hänsyn ska tas till den naturliga miljön kring deras gård och påpekade också att masten kommer att ligga nära en dös från stenåldern.

Skånskan - 25 sep 15 kl. 01:00

C – baklänges in i framtiden

Opinion Under det Kalla kriget var det relevant föra en diskussion kring Natos roll för Sveriges och Europas säkerhet. Den gången stod Nato, med USA i spetsen, bokstavligen öga mot öga med den Sovjetdominerade Warzawapakten där Östeuropas länder ingick. Men med facit i hand vet vi att Sverige historiskt kunde spela en större utrikespolitisk roll efter andra världskriget tack vare att vi varit en självständig röst.

Sydsvenskan - 13 apr 16 kl. 11:23

Bakläxa för beslut om ensamkommande

Lunds kommun får bakläxa i förvaltningsrätten för beslut som fattades om mottagandet av ensamkommande flyktingbarn i höstas. Ambitionen i Lund var att bistå de hårt pressade ankomstkommunerna Trelleborg och Malmö med evakueringslokaler. Sverigedemokraten Ted Ekeroth överklagade beslutet, eftersom kommunfullmäktige uppmanade nämnderna att börja använda lokaler utan att invänta bygglov.

Helsingborgs Dagblad - 18 sep 14 kl. 15:03

Byggbolag öppnar kontor i Helsingborg

Serneke ser en stor utvecklingspotential för anläggningsprojekt och bostadsprojekt..

DI - 01 feb 16 kl. 20:05

Byggbolag sågar nytt bostadsmål

Hjulen i Byggsverige snurrar på högvarv – då vill politikerna öka takten i bostadsbyggandet med 40 procent.I branschen är skepsisen stor till om det är möjligt. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.