Corren > Nyheter

Thursday, 22 October, 08:45

Corren - 18 okt 20 kl. 14:40

Trafikverket utan koll på spåretJärnvägsunderhållet borde kunna skötas mycket bättre..
Läs mer på Corren

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Trafikverketutan , koll, spåret
Helsingborgs Dagblad - 01 jan 20 kl. 06:00

Quiz: Har du koll på året som gått i Bjuv?

Blicka tillbaka på 2019 med frågor om stort och smått..

Blekinge Läns tidning - 19 jan 20 kl. 15:00

Tävling: Koll på året?

The Little Town of Rat Pack lovar en härlig kväll med klassiska låtar. Svara rätt på frågan och du har möjlighet att vinna en biljett till kvällen..

SVT Debatt - 11 jan 14 kl. 08:00

Trafikverket – ni leker med människors liv

JÄRNVÄGEN Gårdagens avslöjande i SVT om att en x2000-förare slog larm innan urspårningen av godståget i början av veckan, är skrämmande. Trots larm valde man att inte stänga av spåret. Tänk om godståget istället hade varit ett passagerartåg?

Dalarnas tidningar - 17 nov 17 kl. 06:00

Här är de nya fartkamerorna du behöver ha koll på – Trafikverket: "Med fartkameror här kan vi rädda liv"

Trafikverket vill få ner hastigheterna på en hel del sträckor i Dalarna – med fler fartkameror. Några orter kan få nya fartkameror redan innan årskiftet. – Bedömningen är att två i Grangärde sätts upp innan året är slut, säger Eva Lundberg, nationell samordnare på Trafikverket..

Alingsås tidning - 22 sep 15 kl. 11:20

Nya spåret håller inte – tågen ställs in

All tågtrafik mellan Alingsås och Göteborg har ställts in och ersätts med buss under tisdag eftermiddag. Orsaken är ett fel på det nylagda spåret som gör att det bara går att trafikera det ena av de båda järnvägsspåren på sträckan. Spårfelet upptäckes vid 11-tiden.

Helsingborgs Dagblad - 11 sep 12 kl. 10:56

Bättre koll med samverkan

Helsingborgs stad har tecknat ett samverkansavtal med Trafikverket.? Det är för att vi ska få bättre kontroll på olika infrastrukturprojekt oavsett vem som är huvudman, säger det moderata kommunalrådet Peter Danielsson.Rent praktiskt kommer det att bli två möten om året med Trafikverkets ledning..

SmålandsPosten - 04 dec 13 kl. 06:16

Nu vill Trafikverket lägga ner gamla järnvägen helt

Trafikverket vill ha ett avslut om järnvägen mellan Åseda och Vetlanda för att på sikt kunna riva upp spåret. Berörda kommuner får nu en chans att yttra sig över planerna. I Uppvidinge vill kommunalrådet Åke Carlson (C) ge företagen en sista chans.

Skånskan - 28 jul 16 kl. 07:32

Trafikverket kräver stopp för Pokémon

Myndigheten har skrivit till spelutvecklaren och kräver att flera områden spärras helt från spelet.Pokémon Go-flugan har både hyllats och hånats. Samtidigt som det talas om att den får spelare att lämna sina datorer och tv-spel och istället röra på sig kommer rapporter om skador i spelets följd.

Nerikes Allehanda - 26 apr 17 kl. 09:48

Här placerar Trafikverket 14 nya fartkameror i Örebro län

250 nya fartkameror placeras ut vid landets vägar under året. 14 av dem hamnar i Örebro län. NA har koll på placeringarna..

Kristianstadsbladet - 03 maj 20 kl. 05:00

Lista: Här är vägarbetena du bör ha koll på under året

Vissa byggen pågår sedan en tid tillbaka, andra ska snart dra igång. Kristianstadsbladet har sammanställt en lista med de större insatserna i vägnätet som Kristianstads kommun och Trafikverket kommer att genomföra i år. .

UT - 07 jan 14 kl. 10:51

Trafikverket ifrågasätter tillfartsväg till Ica Maxi

Redan innan ett kommande samråd underkänner trafikverket delar av kommunens förslag till detaljplan för Ubbarp, där Ica väntas bygga en större livsmedelsbutik nästa år. I dag är det tänkt att kommunstyrelsen ska ta ställning till detaljplaneförslaget för Ubbarp. I materialet (som UT skrev om förra veckan) anges hur området kan bebyggas samt vilka anslutningsvägar det blir.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.