Vestmanlands Läns Tidning > Nyheter

Monday, 26 October, 17:10

Vestmanlands Läns Tidning - 18 okt 20 kl. 13:45

Bilar i krock på SurahammarsvägenRäddningstjänst, polis och ambulans skickades vid 13.30-tiden på söndagen till Surahammarsvägen....
Läs mer på Vestmanlands Läns Tidning
Läs mer om:
Surahammarsvägen

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bilari , krock, Surahammarsvägen
Sydsvenskan - 13 jan 14 kl. 20:34

Många bilar av vägen vid Lunds norra

På måndagskvällen åkte flera bilar av vägen mellan Lunds norra och Gårdstånga. Det var mycket halt på platsen. Men det finns inga uppgifter om allvarliga personskador..

YLE - 20 jul 16 kl. 17:12

Kvinnliga pionjärer i stan: "Män i bilar blockerade vägen när vi körde spårvagn"

År 1939 trodde den 19-åriga Margit Tall att hon som kvinna aldrig skulle få sätta sig i spårvagnarnas förarsäten. Men när vinterkriget bröt ut fick hon kasta konduktörsväskan åt sidan och ta över männens jobb. - Jag kunde inte förstå att det var sant att kvinnorna fick söka till spårvagnsförare, säger den nu 97-åriga Margit Tall.

Expressen - 07 maj 19 kl. 16:41

Sex bilar inblandade i krock – vägen avstängd

Mitt i rusningstrafiken har det inträffat en trafikolycka i Trollhättan.Det rör sig om sex bilar som är inbladade i en kökrock.– Räddningstjänsten har valt att stänga av vägen, säger Henrik Östling, teamledare på SOS Alarm..

GT - 21 nov 17 kl. 08:18

Två bilar i krock – vägen avstängd

 Två bilar har krockat på Jonseredsvägen i Partille på tisdagsmorgonen.Vägen har spärrats av.– En bil står trafikfarligt, säger Hans Lippens, polisens presstalesman i region väst..

Expressen - 02 jan 20 kl. 23:54

Flera bilar i krock – vägen avstängd

Flera bilar rapporterades vara inblandade i en trafikolycka på Kristianstadsvägen öster om Hörby strax före midnatt. Vägen var avstängd..

GT - 08 jan 20 kl. 16:06

Flera bilar i krock – vägen helt avstängd

Just nu är Kongahällavägen i Torslanda totalt avstängd efter att tre bilar krockat. Enligt räddningstjänsten kommer vägen var avstängd fram till 17.00.

GT - 20 jan 16 kl. 06:53

Flera bilar i krock – vägen avstängd

En trafikolycka inträffade på onsdagsmorgonen utanför Alingsås. Flera bilar ska vara inblandade i olyckan. Vägen har fått stängas av..

Expressen - 19 mar 16 kl. 15:06

Två bilar i krock – vägen har stängts av

Två bilar har kolliderat utanför Klippan. Skadeläget för de inblandade är oklart. – Vägen har stängts av i samband med räddningsarbetet, säger Kim Hild på polisens ledningscentral..

Expressen - 25 feb 17 kl. 13:08

Två bilar i kraftig krock – vägen avstängd

Två bilar har krockat på Järnvägsleden i Skellefteå. Vägen är just nu avstängd. – Det ska ha varit en kraftig smäll, säger Börje Öhman vid polisens ledningscentral..

Expressen - 06 maj 17 kl. 14:10

Två bilar i krock – vägen helt avstängd

Två bilar har krockat på riksväg 44 utanför Grästorp.– En person är lindrigt skadad, säger Hans Lippens, presstalesman vid polisen i region Väst.Under räddningsarbetet är vägen helt avstängd i båda riktningarna.

Sydöstran - 13 okt 17 kl. 07:38

Två bilar i krock - vägen avstängd

Trafikolycka mellan två bilar norr om Rödeby på väg 729 – vägen är just nu helt avstängd..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.