Aftonbladet > Sport

Tuesday, 27 October, 10:56

Aftonbladet - 18 okt 20 kl. 12:22

Ryter ifrån – är trött på Johaug▸ ”Har gjort mig vansinnigt irriterad”.
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Johaug

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ryter, ifrånär , trött, Johaug
Expressen - 25 nov 13 kl. 21:00

Johaug ryter ifrån: "Inte med det att göra"

Frågorna om privatlivet stör Therese Johaug. Nu ryter den norska längdstjärnan ifrån. – Folk där ute har inte något med mitt privatliv att göra, säger hon till norska TV2..

Expressen - 07 jul 19 kl. 15:37

Johaug ryter ifrån: ”Hon är inte Therese”

Frida Karlsson slog igenom med dunder och brak under skid-VM i Seefeld.Ofrånkomligt följde också jämförelserna med Therese Johaug.Nu skickar norskan ett råd till Karlsson.

YLE - 27 okt 16 kl. 14:22

Johaug bryter tystnaden: Folk får tro vad de vill

Min version är sann, sade en tårögd Therese Johaug när hon för första gången på två veckor pratade med pressen. Hon kan inte förstå att människor inte tror på hennes förklaring. De två senaste veckorna har varit ett helvete för Therese Johaug.

YLE - 01 okt 16 kl. 11:57

Lasse Anrell ryter till: "Stäng av alla norska skidåkare i två år"

De norska skidåkarnas användning av astmamediciner har varit en het potatis sedan sommaren. Nu uttalar sig den svenska krönikören Lasse Anrell i väldigt hårda ordalag – och föreslår att stänga av samtliga norska skidåkare i två år. "Vi måste prata om det här med norsk skidåkning", inleder den Lasse Anrell sin känsloladdade text på Nya Wermlands Tidnings webbplats.

YLE - 28 jan 17 kl. 08:42

Dopningsdömda Sarasvuo ryter till om Johaug: ”Nolltolerans och två till fyra år”

Yle Urheilus expertkommentator Virpi Sarasvuo är inte nöjd med hur fallet Therese Johaug behandlas i Norge. – Det är fel saker som diskuteras. Efter två dagar av förhör i Oslo ska det norska idrottsförbundet nu ta ställning till hur lång avstängning skidstjärnan Therese Johaug ska drabbas av efter att ha testat positivt för det förbjudna ämnet clostebol.

YLE - 28 okt 16 kl. 16:40

VG: Johaug och läkaren förhördes först sju dagar efter positiva provet

Therese Johaug och läkaren Fredrik Bendiksen blev informerade om Johaugs positiva A-prov den 4 oktober, men förhördes av Norges antidopningskommitté en hel vecka senare, den 11 oktober. Den norska tidningen VG frågar sig hur det kunde ta en vecka för Johaug och läkare Bendiksen att förhöras av Antidopning Norge. Enligt VG både träffades Johaug och Bendiksen och höll kontakt under det här tidsintervallet.

YLE - 07 feb 16 kl. 13:55

Johaug otroligt överlägsen i Holmenkollen – Kyllönen tappert trea

Therese Johaug dominerade damernas 30 km masstart i Holmenkollen på söndagen. Bakom Johaug hittas fyra finska damer bland de elva bästa. Total dominans.

Trelleborgs Allehanda - 15 mar 14 kl. 11:25

Johaug i en klass för sig i Falun


Norskan Therese Johaug gjorde ett kanonlopp i damernas världscup i skiathlon i Falun. Johaug och landsmaninnan Marit Bjørgen gick ut samtidigt efter skidbytet halvvägs in i loppet, men i fristilsdelen närmast flög Johaug ifrån.Segermarginalen blev 33,6 sekunder.

Kristianstadsbladet - 15 mar 14 kl. 11:25

Johaug i en klass för sig i Falun


Norskan Therese Johaug gjorde ett kanonlopp i damernas världscup i skiathlon i Falun. Johaug och landsmaninnan Marit Bjørgen gick ut samtidigt efter skidbytet halvvägs in i loppet, men i fristilsdelen närmast flög Johaug ifrån.Segermarginalen blev 33,6 sekunder.

YLE - 28 feb 15 kl. 14:27

Stor uppvisning av Johaug – Niskanen fyra igen

Therese Johaug var i en klass för sig och krossade allt motstånd på tremilen i Falun. Johaug vann med 52 sekunder före Marit Bjørgen. Kerttu Niskanen var bästa finlänska på fjärde plats.

YLE - 23 feb 17 kl. 20:28

Björn Dählie: Fallen Sundby och Johaug väldigt negativa för norsk skidåkning

Det finns ett genuint intresse att jobba för en ren idrott i Norge, intygar skidlegendaren Björn Dählie i Yle Sportens intervju i Lahtis. Han välkomnar diskussionen om gråzoner. Björn Dählie hör till alla tiders mest framgångsrika vinteridrottare.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.