DalaDemokraten > Nyheter

Tuesday, 27 October, 19:25

DalaDemokraten - 18 okt 20 kl. 13:22

Fäbodbrukarnas ordförande: ”Vågar inte ha ute djuren fritt”De svenska rovdjuren, eller snarare landets rovdjurs politik, riskerar att ta död på....
Läs mer på DalaDemokraten

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fäbodbrukarnas, ordförande, Vågarinte ha , ute, djuren, fritt
Skånskan - 21 mar 17 kl. 14:00

PRO-ordförande sågar idén: ”Inte tänkt färdigt”

ESLÖV Förslaget om nya bidragsregler får tuff kritik från Lena Larsson som är PRO:s ordförande i Eslöv och som sitter i det Kommunala Pensionärsrådet. Hon ifrågasätter idén med att införa närvarokort. Nu kräver hon att föreningslivet får tycka till om förslaget om bidragsregler innan det klubbas igenom.

Expressen - 29 dec 12 kl. 05:38

MUF-ordförande sågar Reinfeldt och Borg

I dag går MUF:s ordförande Erik Bengtzboe till hårt angrepp mot Anders Borg och Fredrik Reinfeldt på DN debatt. Jobbpakten har helt avstannat, menar han. "Statsministern och finansministern sätter sig i knäet på fackföreningsrörelsen och förväntar sig att de av allmän vänlighet ska hjälpa oss unga in", skriver han..

Expressen - 10 apr 13 kl. 16:47

AIK-ordförande sågar Uppdrag Granskning

I kväll kommer Uppdrag granskning presentera uppgifter som påstår att AIK är styrt av huliganfalangen Firman Boys. Men redan nu ger AIK svar på tal. ?

SmålandsPosten - 07 nov 16 kl. 17:28

Södras ordförande sågar statsbudgeten

Ett avsnitt om naturvårdsärenden i regeringens budget för 2017 väcker oro hos skogsbruket. – Det bara slår ner som en bomb, det är inte klokt, säger Södras ordförande Lena Ek..

Expressen - 05 sep 19 kl. 10:03

Kommunals ordförande sågar Annie Lööfs skattesänkning

Annie Lööfs skattesänkning för människor i glesbygden – med 137 kronor i månaden – totalsågas nu av fackförbundet Kommunals ordförande Tobias Baudin. – Det räcker till en plusmeny på grillen. I stället kunde man anställt 3 100 undersköterskor i vården.

E24 - 13 sep 12 kl. 16:58

Barclays-ordförande sågar ?bankkulturen?

Nye ordföranden vill se bättring..

Skånskan - 16 maj 18 kl. 14:00

Förre ordförande sågar helt de nya planerna

SVALÖV Förre ordföranden i nämnden, moderaten Olof Röstin anser att det nya styret går helt fel väg och är rädd att utgången för Lantlyckan blir allt annat är lycklig:– Man försenar hela projektet med HSB och Midroc med mer än ett år.
– Vår plan från i fjor var byggstart fjärde kvartalet i år. – Den höll hela vägen tills dess att Centern kom in i bilden.

YLE - 07 maj 17 kl. 05:11

De gröna väljer ordförande med vind i seglen

Tidsfristen för att nominera kandidater för De grönas partiordförandeval går ut på söndag. Hittills är fem kandidater offentliggjorda. De är Touko Aalto, Emma Kari, Krista Mikkonen, Maria Ohisalo och Olli-Poika Parviainen.

YLE - 05 mar 17 kl. 10:08

Vem blir nästa ordförande för Sannfinländarna?

Hittills har inte en enda politiker i Sannfinländarna meddelat att den säkert ställer upp i ordförandevalet i juni. Blickarna riktas ändå mot två toppnamn inom Sannfinländarna, den invandringskritiska Europaparlamentarikern Jussi Halla-aho och den mer moderata gruppordföranden i riksdagen, Sampo Terho. Sannfinländarnas ordförande Timo Soini meddelade på söndag att han slutar som Sannfinländarnas ordförande i juni och inte ställer upp i partiets ordförandeval.

YLE - 26 jan 15 kl. 20:01

Joakim Strand fortsätter som ordförande i Vasa

Joakim Strand (Sfp) fortsätter som fullmäktigeordförande i Vasa. Seppo Rapo (saml) fortsätter som stadsstyrelsens ordförande, liksom Anita Niemi-Iilahti (Sdp) som första viceordförande. Eftersom Ragnvald Blomfeldt (Sfp) övertog Hans Frantz' (Sfp) plats i stadsstyrelsen, valdes en ny andra viceordförande i stället för Frantz.

City - 26 nov 13 kl. 00:54

Ordförande för LSSK: Det känns tråkigt

LUND ”De kommer åt en grupp som vi inte når.” Klara Strandberg, ordförande i LSSK, är kritisk till Moderata studenters agerande. Lunds socialdemokratiska studentklubb, LSSK, har ökat från 80 till 118 medlemmar under det gångna året.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.