UNT > Nyheter

Monday, 19 October, 17:44

UNT - Igår: 13:10

Så påverkar USA-valet svenska bolagBiden eller Trump? Vem som vinner det amerikanska presidentvalet kan ha betydelse för svenska företag som verkar i, eller handlar med USA och påverkas av tullar och landets skattenivåer. Men kanske viktigare än vem som vinner – att det blir ett tydligt resultat..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
USA, Trump

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: , påverkar, USA-valetsvenska , bolag
SR - 12 nov 16 kl. 15:25

Så påverkar USA-valet svensk ekonomi

Riksbankschefen Stefan Ingves tror att valet av Donald Trump till ny president kan påverka även svensk ekonomi. Trumps löfte om miljontals nya jobb genom satsningar på infrastruktur skulle vara bra, men det finns också farhågor..

Dagensanalys.se - 16 nov 16 kl. 15:15

Nya rekordsiffror för Di och DN på KIA-index – USA-valet och snökaos stod bakom trafikökningen

Båda Bonnier sajterna DN.se och Di.se visade nya trafikrekord på KIA-index förra veckan.

Dagens PS - 08 nov 16 kl. 10:14

När avgörs USA-valet? Då är ny president klar

Vilken tid avgörs USA-valet? PS SVARAR: Omkring midnatt i USA, 06.00 svensk tid, bör vi veta vem som blir USA:s nästa president.

Expressen - 03 nov 12 kl. 13:11

Chatta med Mats Larsson om USA-valet

Klockan 19.00 kan du chatta med Expressens USA-korrespondent Mats Larsson om USA-valet. Men redan nu kan du skicka in dina frågor om USA-valet.

Aftonbladet - 07 nov 12 kl. 10:53

Hur påverkar USA-valet din ekonomi?

Ställ dina frågor till privatekonomiska experten Annika Creutzer.

SvD - 04 feb 16 kl. 14:03

SvD lanserar nyhetsbrev om USA-valet

Vill du veta allt om USA-valet 2016? Följa det senaste? Nu lanserar SvD ett nyhetsbrev om valet i USA..

DN - 15 nov 16 kl. 14:52

Facebook pressat efter USA-valet

Propagandan och den falska informationen på Facebook och Google har hamnat i fokus efter USA-valet. De sociala medierna kan också bli avgörande i det svenska valet, menar experter..

Sydsvenskan - 07 nov 18 kl. 10:07

Fyra viktiga slutsatser av USA-valet

Vad hände egentligen under mellanårsvalet till kongressen – och vad får det för betydelse för det politiska landskapet framöver? Här är fyra slutsatser efter USA-valet. Båda sidor ser sig som vinnare: Före valet hade Republikanerna majoriteten i kongres.

Helsingborgs Dagblad - 07 nov 18 kl. 10:07

Fyra viktiga slutsatser av USA-valet

Vad hände egentligen under mellanårsvalet till kongressen – och vad får det för betydelse för det politiska landskapet framöver? Här är fyra slutsatser efter USA-valet. Båda sidor ser sig som vinnare: Före valet hade Republikanerna majoriteten i kongres.

Newsmill - 07 nov 12 kl. 11:04

USA-valet en seger för minoriteterna

http://www.newsmill.se/trackback/47676C-politiker: USA-valet ger en förhoppning att USA är på rätt väg i en rad frågor som kommer att avgöra hur vår tid kommer att bedömmas av våra barn och framtidens historiker.

SvD - 02 mar 16 kl. 10:05

15.00: Chatta om USA-valet

Många frågor hopar sig kring USA-valet och supertisdagen. Klockan 15 kan du chatta med vår USA-korrespondent Erik Bergin, nu på plats i Houston, och utrikesanalytiker Therese Larsson Hultin. Välkommen att ställa dina frågor redan nu..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.