DN > Nyheter

Thursday, 22 October, 05:20

DN - 18 okt 20 kl. 13:08

”Vi orkar inte frysa en vinter till i en pandemi”Gunilla och Gunnar har levt i en kall lägenhet i 10 år – trots upprepade klagomål..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Gunnar

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vi orkarinte , frysaen , vintertill i , en pandemi
Cornucopia - 29 nov 13 kl. 09:14

Årets julklapp: En bok - 10% rabatt hos Adlibris

Här på bloggen är förstås inte årets julklapp ännu en onödig specialiserade elektrisk pryl till köket, utan det vettigaste man kan köpa. Kort sagt en bok. Lämpligen passar ni på att köpa era julklappsböcker denna helg, då Adlibris erbjuder en generell 10%-ig rabatt i helgen om man anger adlibris22 som rabattkod fram till och med 1:a december (söndag).

UNT - 15 apr 20 kl. 18:22

WHO-chefen: Vi beklagar Trumps beslut

WHO-chefen beklagar president Donald Trumps beslut att – mitt under pågående pandemi – frysa USA:s stöd till Världshälsoorganisationen..

DI - 15 apr 20 kl. 19:06

WHO-chefen om indraget USA-stöd: Vi beklagar Trumps beslut

WHO-chefen beklagar president Donald Trumps beslut att – mitt under pågående pandemi – frysa USA:s stöd till Världshälsoorganisationen. ”.

GöteborgsPosten - 15 apr 20 kl. 19:04

WHO-chefen: Vi beklagar Trumps beslut

WHO-chefen beklagar president Donald Trumps beslut att – mitt under pågående pandemi – frysa USA:s stöd till Världshälsoorganisationen..

Världen Idag - 20 apr 20 kl. 14:38

Fryst stöd till WHO hyllas av abortkritiker

President Donald Trumps beslut att frysa stödet till WHO mitt under pågående pandemi har mötts av en kritikstorm. Samtidigt hyllas han av prolife-ledare runtom i världen, som i sin tur är starkt kritiska till Världshälsoorganisationens abortfrämjande arbete..

HBL - 28 sep 12 kl. 05:35

Experter tar nytt virus med lugn

Misstankarna om ett nytt sars-liknande virus har fått internationella hälsomyndigheter på alerten. Hotet tonas nu ned. I Finland görs ett nytt ingrepp mot säsongsinfluensan ?

Cornucopia - 18 mar 19 kl. 12:20

Vad motiverar mer än några veckors prepping?

Med anledning av utfallet av stormen i Roslagen, så undrade en läsare som klarade sig utmärkt i två veckor utan ström vad som egentligen kan motivera att man är förberedd för mer än några veckors kris? Zombieapokalypsen?En kris är inte permanent, utan är att betrakta som ett övergångstillstånd från det som tidigare varit, till ett nytt normalläge, som inte längre ska betraktas som en kris.

Jönköpingsnytt - 09 jun 20 kl. 11:37

Det går utför för kända skidanläggningen – begär rekonstruktion

En ovanligt mild vinter och på det en pandemi. Den senaste säsongen har slagit hårt mot Mullsjö Alpin, och nu ansöker verksamheten om rekonstruktion.
– Jag har aldrig varit med om något liknade – inte ens i närheten, säger Michael Lindberg, som är ägare till skidanläggningen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.