SR > Nyheter

Sunday, 25 October, 20:19

SR - 18 okt 20 kl. 13:09

Sabuni öppen för att låta parterna fortsätta förhandlaEfter att arbetsmarknadens parter en andra gång misslyckats med att komma fram till en uppgörelse om las har beskedet från Liberalerna varit att det nu är glasklart att den så kallade Toijer-utredningen skall genomföras. Samtidigt säger Nyamko Sabuni i dag på Liberalernas partiråd, att om parterna vill försöka komma överens igen, så är hon öppen för det..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Liberalerna, Toijer, Nyamko Sabuni, Liberalernas

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sabuni, öppenför att , låta, parterna, fortsätta, förhandla
Skånskan - 21 dec 18 kl. 05:00

Öppen arena kan fortsätta nästa år

Skurup I snitt är det 80 ungdomar som har besökt Skurups sparbank arena när den haft öppen på lördagskvällar.
Nu tittar kommunen och Nattvandrarna på om det är möjligt att fortsätta med projektet Öppen arena även nästa år.Det var Nattvandrarna som kom med idén att hålla hallen öppen för ungdomar och kommunen sökte och beviljades 55 000 kronor av Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor.

Skånskan - 03 sep 19 kl. 20:00

Kyrkogatan öppen efter tidspressat slut

SVEDALA Kyrkogatan är efter åtta månder långa arbetet med att byta ut dagvattenledningarna öppen för genomfart.
Men färdigställandet pågår efter tidspress vilket nu kan påverka projektet ekonomiskt.– Vi har öppnat gatan och haft besiktning, men det behövas en del åtgärder som nu ska tas efterhand, säger Fredrik Löfqvist, teknisk chef i Svedala kommun.

SmålandsPosten - 18 nov 14 kl. 09:21

Öppen konflikt om samlingar

Riksarkivet hämtade tillbaka stora delar av sina deponerade samlingar på Emigrantinstitutet under måndagen. En hämtning som ledde till öppen konflikt mellan tidigare anställda och tillskyndande som ville skydda materialet. – Vi fick uppgifter om att man kört dit en lastbil och höll på att stuva in Landelius samling och det fick oss att reagera, säger Richard Grügiel ledamot i den nybildade styrelsen för Emigrantinstitutet men också ordförande i dess vänförening.

Kristianstadsbladet - 11 dec 18 kl. 06:00

Kaptenen öppen för en fortsättning: ”Jag brinner för KFC”

KFC jobbar hårt med att sätta truppen till nästa år. En punkt som står högt upp på listan är att skriva nytt med lagkaptenen Armin Aganovic. Men ännu är inte parterna överens.

DalaDemokraten - 11 mar 14 kl. 19:39

Parterna positiva till öppenvård

Falun Både Sture Bergvall och åklagaren ger tummen upp för öppen rättspsykiatrisk vård. Men åklagaren markerar mot en eventuell utskrivning. Säters sjukhus har.

BT - 14 mar 19 kl. 15:38

EU-parlamentet strävar mot skärpta klimatmål

Strategierna för att nå ett klimatneutralt EU år 2050 måste skärpas. Nu har Europaparlamentet röstat fram en plan för hur utsläppen ska minska. Parterna i EU har röstat fram en resolution i Europaparlamentet om hur EU ska minska utsläppen av växthusgaser och nå sina klimatmål för år 2050.

YLE - 26 jun 15 kl. 12:54

Kobbe Bergh ny styrelseordförande för Novia

Bolaget som upprätthåller Yrkeshögskolan Novia har valt ny styrelseordförande. Ny på posten är Kaj-Gustaf Bergh från Utbildningsstiftelsen Sydväst och han ersätter Kjell Sundström, som avtackades under fredagens bolagsstämma.
Kaj-Gustaf Bergh, ny styrelseordförande.

Supermiljöbloggen - 26 feb 15 kl. 15:15

Det ska Sverige kämpa för i Paris

Igår presenterade EU Kommissionen sina ståndpunkter inför klimattoppmötet i Paris. Några av åtagandena är att EU ska ta på sig ledarrollen i förhandlingarna, minska växthusgasutsläppen med 40 procent till 2030 och att avtalet ska vara juridiskt bindande.
Förhoppningarna är stora inför Parismötet i december, och därför är det extra spännande att presentera EU:s (och därmed också Sveriges) position i förhandlingarna.

Kristianstadsbladet - 03 dec 12 kl. 14:29

Robledo bryter med Mjällby AIF

Foto: BJÖRN LINDGREN / SCANPIX
Juan Robledo och Mjällby skildes åt i helgen. Parterna diskuterade till sent på söndagskvällen. Den chilenska publikfavoriten bryter kontraktet med den allsvenska klubben och är öppen för alternativ.

Ekonomistas - 24 okt 17 kl. 11:15

Goda råd till Brexitförhandlarna

I detta gästinlägg presenterar Rikard Forslid och Sten Nyberg, båda professorer vid Nationalekonomiska institutionen vid Stockholms universitet, en analys av förhandlingsspelet kring Brexit. En central slutsats är att EU och Storbritannien först bör komma överens om migrationspolitiken och sen gå vidare till andra frågor. Storbritanniens utträde ur EU är en mycket stor utmaning för de resterande länderna i EU.

YLE - 22 nov 13 kl. 15:09

Svalt klimatmöte hettade till

Förväntningarna inför Warszawamötet var måttliga, då siktet redan nu är ställt mot det stora klimatmötet i Paris 2015. Där väntas ett mera omfattande avtal ta form. Miljöorganisationerna oroade sig nu allt mer över den långsamma takt som nationerna enas om en framtida strategi.

Fler nyheter från SR

SR - 1 timme sedan

Militär kapplöpning om Arktis trappas upp

En avvecklad och tidigare topphemlig örlogsbas i norra Norge skall åter tas i bruk av den norska försvarsmakten. Samtidigt ökar USA sin militära närvaro i området. Norge och USA för därför nu samtal om att amerikanska flottan i ökad omfattning skall kunna använda norska hamnar för sina ubåtar..

SR - 1 timme sedan

Köerna långa när Chile röstar om ny konstitution

Idag folkomröstar Chile om en ny konstitution och det handlar om landet ska ersätta den konstitution som militärdiktaturen införde för 40 år sedan..

SR - 1 timme sedan

”Guldbron” invigd – åsikter går isär bland besökarna

Idag invigdes bron vid Slussen i Stockholm, guldbron som den kallats, av kung Carl-Gustav och kronprinsessan Viktoria. Men under invigningen idag, gick åsikterna isär om vad besökarna tycker om bron..

SR - 2 timmar sedan

Kamerun i chock och sorg efter skolattack

Kamerun är i chock och sorg efter att nio barn dödades och ett tiotal skadades i en attack på en skola igår. Regionen har i fyra år plågats av en konflikt mellan engelsktalande separatister och regeringsstyrkor..

SR - 2 timmar sedan

Arabländer bojkottar franska varor

En kris mellan Frankrike och den muslimska världen är under uppsegling. Uppmaningar att bojkotta Frankrike sprider sig efter att president Macron kritiserat Islam i samband med mordet på den franske läraren som visat bilder av Mohamedkarikatyrer. Turkiets president Erdogan har uppmanat Macron att genomgå en psykiatrisk undersökning, vilket lett till att Frankrike kallat hem sin ambassadör från Turkiet..

SR - 3 timmar sedan

Finsk politiker utpressad efter att patientjournaler spridits

Läckan som orsakats av hackare har på nätet spridit hundratals känsliga patientuppgifter och journaler från ett psykoterapiföretag..

SR - 4 timmar sedan

Kraftig ökning av cannabisodlingar

Odling av cannabis i Sverige verkar öka kraftigt under coronapandemin. Det visar preliminära siffror från Polisen som Ekot tagit del av..

SR - 5 timmar sedan

Nationellt nödläge i Spanien

Spaniens premiärminister Pedro Sanchez har för andra gången i år utlyst ett nationellt nödläge som han hoppas gälla i sex månader. Anledningen är den nya smittvågen av coronaviruset.

SR - 5 timmar sedan

Studenter som begått grova brott ska lättare kunna stängas av

Regeringen vill att studenter som begått grova brott lättare ska kunna stängas av från högskolor och universitet..

SR - 8 timmar sedan

USA:s smittskyddsexpert: Vaccin om en månad

Den ledande smittskyddsexperten i USA, Anthony Fauci, sa idag att man om drygt en månad troligen har fått fram ett säkert och effektivt vaccin mot covid-19..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.