GöteborgsPosten > Nyheter

Sunday, 25 October, 21:12

GöteborgsPosten - 18 okt 20 kl. 06:28

Många döda av farlig alkoholMinst 20 personer i Costa Rica har den senaste tiden avlidit efter att ha druckit sockerrörssprit som blandats med metanol..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Costa Rica

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Många dödaav , farlig, alkohol
Expressen - 31 jul 17 kl. 13:00

Varnar för farlig alkohol på turistorter i Mexiko

USA:s utrikesdepartement gick i onsdags ut med en varning för farlig alkohol på mexikanska turistorter.  Detta efter att ett flertal amerikanska turister blivit sjuka eller svimmat efter att ha druckit relativ små mängder alkohol..

Nyheter 24 - 10 aug 13 kl. 09:46

Psyksjuke våldsbrottslingen ännu inte hittad ? Polisen: "Mycket farlig"Signalement

KATRINEHOLM. Jakten fortsätter på den man som i går rymde från sin vårdare under en permission i centrala Katrineholm. Mannen, som vårdas för psykiska problem på sjukhuset Karsudden, betraktas som en farlig våldsbrottsling.

Dagen - 04 aug 11 kl. 03:00

Cannabis är inte värre än alkohol

Aron Modig skriver iDagen (27/7) om att den svenska narkotikapolitiken skulle vara lyckad. Det är synd, men tyvärr talande för Kristdemokraterna att både moralism och okunskap präglar hans resonemang.Väldigt många ungdomar har i dag möjlighet att få tag på marijuana.

Nyheter 24 - 08 apr 11 kl. 08:50

Alkohol och fylla ökar risken för cancer


Nya rön visar att alkoholen är farlig på ännu fler sätt än man tidigare vetat. Att alkohol är skadligt är styrkt sedan länge, även om viss forskning tyder på att det är nyttigt i mindre mängder. Att drickandet också leder till kraftigt ökad risk att drabbas av cancer är dock inte lika känt.

SVT Debatt - 01 jul 13 kl. 15:39

Nätförsäljning gör inte alkoholen farlig

VIN PÅ NÄTET Det svenska butiksmonopolet är bra, men försäljning av alkohol på nätet innebär inga nya risker för folkhälsan. Det är något positivt att Systembolaget konkurrensutsätts och den omdebatterade alkoholreklamen är det framförallt Systembolagets egna leverantörer som står för, skriver Ole Nielsen, ordförande i Nätvinhandlarnas branschorganisation. Alkohollagstiftningen, beslutad av Sveriges riksdag, är anpassad efter EU-rätten och lämnar ingen som helst oklarhet i frågan om huruvida distansförsäljning av alkoholprodukter är laglig.

Expressen - 09 aug 13 kl. 14:19

Farlig man rymde under permission

En potentiellt farlig 54-årig man rymde under permission från Karsuddens sjukhus, och ska nu vara på fri fot i Katrineholm. Enligt läkare kan mannen bli våldsam efter intag av alkohol..

Kristianstadsbladet - 09 aug 13 kl. 14:32

Farlig psyksjuk brottsling rymde


En 54-årig psyksjuk man rymde från sina vårdare vid elvatiden på fredagsförmiddagen i centrala Katrineholm. - Han är mycket farlig, säger Lars Ånestrand vid Sörmlandspolisen, till Katrineholms Kuriren.Om mannen intar alkohol eller andra droger är risken för våldsbeteende ännu större.

Helsingborgs Dagblad - 09 aug 13 kl. 14:34

Farlig psyksjuk brottsling rymde

En 54-årig psyksjuk man rymde från sina vårdare vid elvatiden på fredagsförmiddagen i centrala Katrineholm. ? Han är mycket farlig, säger Lars Ånestrand vid Sörmlandspolisen, till Katrineholms Kuriren.

BT - 09 aug 13 kl. 14:37

Farlig psyksjuk brottsling rymde

En 54-årig psyksjuk man rymde från sina vårdare vid elvatiden på fredagsförmiddagen i centrala Katrineholm. - Han är mycket farlig, säger Lars Ånestrand vid Sörmlandspolisen, till Katrineholms Kuriren.Om mannen intar alkohol eller andra droger är risken för våldsbeteende ännu större.

BT - 09 aug 13 kl. 17:24

Farlig psyksjuk våldtäktsman rymde

En 54-årig psyksjuk man, som får rättspsykiatrisk vård på sjukhuset Karsudden, rymde från sin vårdare vid elvatiden på fredagsförmiddagen i centrala Katrineholm. ? Han är farlig, och om han intar alkohol eller andra droger är risken för våldsbeteende ännu större, säger Lars Ånestrand vid Sörmlandspolisen till TT.

BT - 09 aug 13 kl. 21:14

Farlig psyksjuk våldtäktsman rymde

En 54-årig psyksjuk man, som får rättspsykiatrisk vård på sjukhuset Karsudden, rymde från sin vårdare vid elvatiden på fredagsförmiddagen i centrala Katrineholm. - Han är farlig, och om han intar alkohol eller andra droger är risken för våldsbeteende ännu större, säger Lars Ånestrand vid Sörmlandspolisen till TT.Mannen dömdes för grov våldtäkt 1987 enligt Kenth Persson, förvaltningschef på Karsudden.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.