Expressen > Nyheter

Wednesday, 28 October, 18:33

Expressen - 18 okt 20 kl. 11:40

Nattklubb får stänga efter coronainspektionerEn nattklubb i Stockholm har fått stänga efter att inspektioner visat att de inte följt Folkhälsomyndighetens coronarestriktioner, enligt TV4 Nyheterna..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Stockholm, Folkhälsomyndighetens, TV4 Nyheterna

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nattklubbfår , stängaefter , coronainspektioner
Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

10 anledningar till att en pub är bättre än en nattklubb

Det finns mat!Alltså gammalt klassiskt fettdrypande pubkrubb. På en nattklubb kan du kanske få någon form av frysrätt för ett par hundra spänn.

Kristianstadsbladet - 18 okt 13 kl. 10:11

Premiär för ny nattklubb i Åhus

Foto: Privat
Linus Sandahl, 20 år, nattklubbschef för nya Lira bar i Åhus som har premiär på lördag den 19 oktober.
Vad är Lira bar? ?

Alliansfritt Sverige - 18 nov 13 kl. 13:38

Moderata sjukhustrender i år: långa vårdköer, hotad patientsäkerhet och personalbrist

Spänningen (läs: katastrofen) på Akademiska Sjukhuset fortsätter, precis som den ansvariga politikern Erik Weimans (M) kurragömmalek. Han är nämligen otroligt stolt över sitt sjukhus, som enligt honom själv är "världsledande på många områden".  Det verkar som att det kan finnas lite olika syn på det här med världsledande.

GöteborgsPosten - 02 dec 17 kl. 07:29

Nattklubb fick stänga tidigare efter bråk

Bråk på en nattklubb i centrala Göteborg i natt ledde till att stället fick stänga tidigare. – Vakterna och personalen beslöt sig för att stänga tidigare för att det var så stökigt, säger Johan Ljung, vakthavande befäl vid polisen i region Väst. Kort därefter blev en busschaufför hotad av ett antal resenärer vid en hållplats i närheten.

Skånskan - 14 dec 18 kl. 17:01

Räddningstjänsten riktar hård kritik mot nattklubb

malmö En nattklubb kritiseras efter en tillsyn av Räddningstjänsten Syd.
Delar av nattklubben saknar fortfarande bygglov.Det var i november som Räddningstjänsten Syd (RSYD) gjorde en tillsyn på en stor nattklubb i centrala Malmö och såg flera brister i lokalerna.

DN - 12 jun 16 kl. 09:45

Många dödade och 40-tal till sjukhus vid dåd mot nattklubb


Polisen uppger att skytten som tagit gisslan på en nattklubb i Orlando, Florida, är död. Man bekräftar också att dådet krävt många dödsoffer. Ett 40-tal skadade vårdas på sjukhus..

Expressen - 27 jan 13 kl. 11:41

"200 döda i brand på nattklubb i Brasilien"

En kraftig brand utbröt på en nattklubb i Santa Maria i Brasilien i natt. Dödssiffran är ännu inte bekräftad, men radiostationen Gaúcha rapporterar om 140 döda. Branden tros ha startat när bandet som uppträdde på klubben avfyrade fyrverkerier inomhus - och många gäster lyckades inte ta sig till nödutgången.

Expressen - 27 jan 13 kl. 11:41

180 döda i brand på nattklubb i Brasilien

En kraftig brand utbröt på en nattklubb i Santa Maria i Brasilien i natt. Militärpolisen bekräftar minst 180 döda personer, men fler döda och skadade har tagits till sjukhus i regionen, enligt Globo. Branden tros ha startat när bandet som uppträdde på klubben avfyrade fyrverkerier inomhus - och många gäster lyckades inte ta sig till nödutgången.

Expressen - 27 jan 13 kl. 11:41

245 döda i brand på nattklubb i Brasilien

En kraftig brand utbröt på en nattklubb i Santa Maria i Brasilien i natt. Brandkåren i Santa Maria uppger för tidningen Globo att branden har krävt minst 245 liv. Branden tros ha startat när bandet som uppträdde på klubben avfyrade fyrverkerier inomhus - och många gäster lyckades inte ta sig till nödutgången.

Posh24 - 25 jun 13 kl. 08:01

Chris Brown misstänks ha misshandlat kvinna på nattklubb!

Chris Brown anklagas för att ha misshandlat en 24-årig kvinna på en nattklubb i Orange County under lördagsnatten. Offret, Deanna Gines, skadades så svårt att hon kan behöva opereras, uppger TMZ.

Deanna förklarar att hon befann sig i VIP-sektionen på klubben med Chris, där han precis uppträtt.

UNT - 21 sep 13 kl. 06:09

Många skadade i ras på nattklubb

Flera unga skadades när en trappavsats rasade på en nattklubb i Örebro under natten..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.