GT > Nyheter

Wednesday, 28 October, 18:32

GT - 18 okt 20 kl. 11:37

Brand i lägenhet i centrala GöteborgEn brand uppstod i en lägenhet i Linnéstaden i Göteborg på söndagsförmiddagen.Räddningstjänsten och fyra ambulanser är på plats, uppger SOS Alarm..
Läs mer på GT
Läs mer om:
Göteborg, Linnéstaden, SOS Alarm

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Brandi , lägenheti , centrala, Göteborg
UNT - 18 jul 15 kl. 10:49

Brand rasar i centrala Göteborg

En brand har brutit ut i ett flerfamiljshus på Skolgatan i centrala Göteborg och större delen av Skanstorget har spärrats av..

UNT - 18 jul 15 kl. 11:34

Brand rasade i centrala Göteborg

Branden som bröt ut på Skolgatan i centrala Göteborg var vid elvatiden under kontroll, uppger räddningstjänsten..

GT - 20 nov 16 kl. 18:42

JUST NU: Bilbrand i centrala Göteborg

En bil ska stå i brand, mitt i centrala Göteborg. – Vi är på väg till en händelse i centrala Göteborg. Vi vet inte vad vi åker på än, säger räddningstjänstens larm och ledningsoperatör..

Expressen - 14 mar 17 kl. 09:48

JUST NU: Brand i lägenhet i centrala Göteborg

Polis och räddningstjänsten har larmats till ett flerfamiljshus i centrala Göteborg.Tjugo brandmän är på plats för att bekämpa en brand. – Det är rök i en lägenhet, vi vet inte exakt vad som har hänt, säger Göran Carlblom, vakthavande befäl på polisen.

Expressen - 21 sep 19 kl. 20:04

Kraftig brand i lägenhet i centrala Göteborg

En brand bröt på lördagskvällen ut i en lägenhet i centrala Göteborg.– Den var ganska kraftig, säger Anders Hellborn vid räddningstjänsten..

GöteborgsPosten - 14 sep 19 kl. 16:33

Brand i lägenhet i centrala Göteborg

Under lördagseftermiddagen utbröt en brand i ett flerfamiljshus i centrala Göteborg. Räddningstjänsten befinner sig på platsen och har gått in med rökdykare.
– Lägenheten är evakuerad och grannarna varnade, säger Mats Gränsmark på Räddningstjänsten Storgöteborg..

GT - 23 dec 15 kl. 21:24

Brand i lägenhet i centrala Göteborg

Det brinner i en lägenhet på Föreningsgatan i centrala Göteborg. Det uppger polisens presstjänst. Polis och räddningstjänst är på väg till platsen.

GT - 31 aug 16 kl. 12:50

Brand i lägenhet i centrala Göteborg

Det brinner i en lägenhet i centrala Göteborg.– Vi har fått ett larm på en lägenhetsbrand på Nedre Kvarnbergsgatan, säger Tommy Nyman, polisens presstalesman för Region Väst..

Expressen - 03 apr 19 kl. 20:48

Brand i lägenhet i centrala Göteborg

Det har börjat brinna i en lägenhet i centrala Göteborg på onsdagskvällen.– Räddningstjänst och tre ambulanser har skickats till platsen, säger Sofie Schmidt, teamledare vid SOS Alarm.Hon uppger att det enligt de första uppgifterna ska ha synts lågor och trapphuset ska vara rökfyllt..

GT - 15 aug 20 kl. 22:49

Brand i lägenhet i centrala Göteborg

En brand har brutit ut i Majorna i centrala Göteborg under sen lördagskväll. Enligt SOS Alarm är flera enheter från räddningstjänsten och flera ambulanser på plats. Skadeläge är ännu okänt.

Cornucopia - 07 sep 17 kl. 10:33

Räddningstjänsten frånsäger sig ansvar för 350 lägenheter i centrala Göteborg

Räddningstjänsten i Göteborg frånsäger sig ansvar för 350 lägenheter i centrala Göteborg. Dessa går inte att evakuera via fönster vid brand och räddningstjänstens gårdsutrustning går inte att använda.
Räddningstjänstens gamla gårdshävare, som var tänkt att använda för att evakuera boende från lägenheter som endast går att nå från innegårdar tas ur bruk och 350 lägenheter i centrala Göteborg saknar nu möjlighet till alternativ evakuering.

Fler nyheter från GT

GT - 2 timmar sedan

S i Lerum kopierade Malmös budgettext

Socialdemokraterna i Lerum anklagas för plagiat av sina motståndare.En granskning i Lerums Tidning visar att partiet delvis återanvänt Socialdemokraternas budgettext i Malmö – som presenterades för tre år sedan..

GT - 9 timmar sedan

Gör som Duplantis – startar egen tävling

Löpartalangen Suldan Hassan, 22, arrangerar en egen tävling – i Somalia.Målet är att inspirera och sprida glädje.– Kan jag bara göra några människor glada med det här så har jag lyckats, säger Hassan..

GT - 9 timmar sedan

Politik ska inte drabba de som behöver stöd

Vi rödgrönrosa föreslår rejäla satsningar för att våra kommunala verksamheter och personal ska kunna få rätt förutsättningar efter ett tufft år för Göteborg. Medarbetarna i Göteborg behöver fler kolleger och bättre arbetsmiljö, skriver Daniel Bernmar (V), Karin Pleijel (MP) och Stina Svensson (FI)..

GT - 12 timmar sedan

Vårdlarmet: Smittan ökar i Västsverige

Antalet konstaterade coronafall ökar dramatiskt i Västra Götalandsregionen – nästan dubbelt så många nya fall konstaterades förra veckan jämfört med veckan innan.Och värst är det i Göteborg. Där vårdas 48 patienter med covid-19 varav sju intensivvårdas – det högsta antalet sedan juli – och man vittnar nu om en andra våg.

GT - 13 timmar sedan

Hjullastare körde in i bostad

En man i en hjullastare körde in i en bostad i Borås under natten mot onsdagen..

GT - 14 timmar sedan

Familjens brev om Fredriks självmord

Trots en rad varningstecken kunde Fredrik Nordgren, 36, ta sitt liv i fängelset. Familjen kräver nu en total genomlysning av fallet i ett brev till Kriminalvårdens generaldirektör.”Som förälder till Fredrik vill vi med detta brev en gång för alla få till stånd en total utredning om vad som egentligen hände vår son Fredrik”, skriver familjen i brevet.

GT - 14 timmar sedan

”Offras han nu – eller har Frölunda råd att förlänga?”

Det råder stor osäkerhet i SHL-klubbarna inför nästa säsong. Sportchefernas tid att förlänga avtalen är normalt sett under hösten – för att under vintern sätta i gång och värva – men det råder just nu stopp. Någon gång kommer arbetet dock att inledas för att lägga framtidens pussel.

GT - 18 timmar sedan

Minskad försäljning och vinst – men SKF:s vd är nöjd ändå

Såväl försäljning som vinst minskade för Göteborgsbaserade SKF under tredje kvartalet.Men vd:n Alrik Danielson är trots det nöjd och tror på fortsatt ekonomisk återhämtning trots den pågående coronapandemin.– Efter sommaren började man öppna upp efter en riktig nedstängning.

GT - 22 timmar sedan

Lastbil har fastnat i bro – flerbilskrock

Fyra fordon är inblandade i en trafikolycka på E18 i Karlstad.– En lastbil har fastnat under en bro och flera bilar har kört i den, säger teamledare vid SOS Alarm.Tre personer har förts med ambulans till sjukhus..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.