Expressen > Nyheter

Wednesday, 21 October, 04:29

Expressen - I förrgår: 11:10

Förnekade pandemin – dog själv av virusetDen ukrainska fitnessinfluencern Dmitriy Stuzjuk, 34, trodde inte på coronaviruset.I fredags avled han till följd av covid, enligt den ryska nyhetsbyrån Ria Novosti.– Dmitry är inte längre med oss, skriver hans exfru Sofia Stuzhuk på Instagram..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Dmitriy Stuzjuk, Ria Novosti, Sofia Stuzhuk, Instagram

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Förnekade, pandemin, dogsjälv av , viruset
Skånskan - 16 mar 20 kl. 05:30

Panikspridning värre än viruset

Tunnelseende verkar vara ett omfattande fenomen just nu. Även om inte den regelrätta paniken infunnit sig än känns det inte som långt ifrån. Jag brukar försvara sociala medier som princip och fortsätter göra det även nu, men nog är det snudd på panik när man ser alla inlägg om corona på Facebook och Instagram.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Ungt par ska ha haft sex i sin bil – dog

Ett par i Kentucky ska ha dött när de hade sex i baksätet på bil, skriver WCPO. Paret, en 25-årig tjej och en 32-årig man, var inne i bilen med stängda dörrar och stängda fönster när de hittades döda av mannens bror. Bilens avgassystem hade läckt och den livsfarliga gasen kolmonoxid letat sig in i bilen.

Helsingborgs Dagblad - 24 mar 20 kl. 20:46

Över tusen döda av viruset i Frankrike

Ytterligare 240 personer har avlidit i covid-19 i Frankrike. Därmed har pandemin skördat minst 1 100 liv i landet. Jérome Salomon, chef för den franska folkhälsomyndigheten, säger att 22 300 människor har testats positivt för viruset.

Aftonbladet - 02 jun 20 kl. 05:00

Corona­pandemin: Brasilien förlorar kampen mot viruset

▸ När pandemin bröt ut körde för första gången en ambulans in på de namnlösa gatorna i favelorna. Hälsoteamet arbetar dygnet runt för att hjälpa invånarna i slummen..

Expressen - 22 jun 20 kl. 14:09

”Viruset försvinner oftast nästa dag”

Coronasjuka patienter kan bli av med viruset på en dag, enligt en studie vid Karolinska institutet. Upptäckten kan bli ett viktigt vapen i kampen mot pandemin.I spelaren nedan ser du Joakim Dillner, professor i infektionsepidemiologi, förklara hur det fungerar..

PrivataAffärer - 02 jul 20 kl. 04:00

Chefredaktören: Så drabbas din pension av viruset

Trots börsuppgången vet knappast någon i dag hur bestående de ekonomiska effekterna blir av pandemin. Det vi däremot vet, om du ingår i gruppen som inte har alltför långt kvar till pensionen, är att påverkan av viruset troligtvis inte  blir så stor på din pension.   Med vanligt regelbundet sparande har du fortfarande goda förutsättningar att få en stabil pension.

Kristianstadsbladet - 26 dec 13 kl. 13:00

Dog i ny fågelinfluensa i Hongkong


En man i Hongkong som smittats av fågelinfluensaviruset H7N9 har dött. Det är det första dödsfallet i Hongkong sedan viruset upptäcktes där i början av december.Den nu döde 80-åringen var den andra personen i Hongkong som konstaterats smittad.

BT - 26 dec 13 kl. 13:01

Dog i ny fågelinfluensa i Hongkong

En man i Hongkong som smittats av fågelinfluensaviruset H7N9 har dött. Det är det första dödsfallet i Hongkong sedan viruset upptäcktes där i början av december. Den nu döde 80-åringen var den andra personen i Hongkong som konstaterats smittad.

Kristianstadsbladet - 29 jul 14 kl. 21:25

Eboladoktor dog i Sierra Leone


Läkaren som har lett kampen mot det värsta ebolautbrottet i Västafrika avled själv av viruset på tisdagen i Sierra Leone. Dödsfallet bekräftades av landets hälsodepartement.39-årige Sheik Umar Khan har behandlat över 100 ebolapatienter.

BT - 29 jul 14 kl. 21:25

Eboladoktor dog i Sierra Leone

Läkaren som har lett kampen mot det värsta ebolautbrottet i Västafrika avled själv av viruset på tisdagen i Sierra Leone. Dödsfallet bekräftades av landets hälsodepartement. 39-årige Sheik Umar Khan har behandlat över 100 ebolapatienter.

Sydsvenskan - 30 apr 16 kl. 03:34

Man dog i ovanlig zikasjukdom

En man i 70-årsåldern har avlidit till följd av zikavirus i Puerto Rico, det hittills första dödsfallet i USA som kopplas till det myggburna viruset, enligt hälsomyndigheter.Mannen hade drabbats av en mycket ovanlig autoimmun sjukdom, idiopatisk trombocytopen purpura eller ITP, där immunsystemet angriper de egna blodplättarna, som kopplas samman med zikaviruset.Tidigare har tre zikasmittade personer i Colombia rapporterats ha dött i ITP.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.