SVT > Sport

Wednesday, 21 October, 03:48

SVT - I förrgår: 09:08

13.05: Se andra åket från SöldenDamerna inledde den alpina världscupsäsongen i går och i dag är det herrarnas tur att köra storslalom i Sölden, Österrike. Kristoffer Jakobsen är ensam svensk på startlinjen..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Sölden, Jakobsen

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 13.05Se andra , åketfrån , Sölden
YLE - 25 okt 15 kl. 14:30

Ligety vann i Sölden – dystert för finländarna

Den regerande världsmästaren i storslalom Ted Ligety inledde säsongen på bästa tänkbara sätt när han vann säsongens första tävling i Sölden. Ingen av finländarna lyckades ta sig till det andra åket. Ted Ligety gjorde ett mycket bra första åk i Sölden och ledde tävlingen med 17 hundradelar före Marcel Hirscher.

Expressen - 28 okt 12 kl. 10:53

Myhrer i slagläge inför andra åket i Sölden

SÖLDEN. Storslalomsatsningen ser ut att ha lönat sig för André Myhrer. Efter första åket av säsongspremiären i Sölden ligger den svenske slalomkungen fyra, bara 44 hundradelar från ledande fransmannen Thomas Fanara.

YLE - 26 okt 14 kl. 11:08

Marcus Sandell sjua i Sölden

Grankullaåkaren Marcus Sandell slutade på en fin sjundeplats i storslalomtävlingen i världscuppremiären. Efter ett riktigt bra andra åk klättrade han åtta placeringar och slutade till sist 2,67 sekunder efter österrikaren Marcel Hirscher. Hirscher vann tävlingen överlägset efter att Ted Ligety som var tvåa efter första åket misslyckades i det andra.

YLE - 21 jan 16 kl. 06:02

Muddrarna jublar över kölden

Det har varit magert de senaste åren. De milda vintrarna har lett till att man inte kunnat ta sig ut på isen och muddra. Men nu ser det bättre ut.

YLE - 26 okt 13 kl. 14:20

Lara Gut överlägsen i Sölden

Schweizaren Lara Gut vann säsongens första världscupstävling i alpint. Gut var överlägsen i damernas storslalom i Sölden. Gut gick upp i en komfortabel ledning i samband med det första åket då hon var 0,77 sekunder snabbare än tyskan Viktoria Rebensburg.

Västerbottens Folkblad - 26 okt 13 kl. 10:33

Maria PH bra med efter första åket

Maria Pietilä Holmner imponerande vid första åket i Sölden. Hon gick i mål som nia. Maria Pietilä Holmner hade startnummer 24 i första åket vid världscuppremiären i storslalom i Sölden.

Expressen - 27 okt 12 kl. 11:15

Tung comeback - PH får inte köra andra åket

SÖLDEN. Jessica Lindell Vikarby är bästa svenska på 17:e plats efter första storslalomåket vid den alpina världscuppremiären i Sölden. Hon ligger dock 2,87 efter täten.

Eurosport - 28 okt 12 kl. 10:51

Alpint - Sölden - Slalomkungen Myhrer har slagläge - följ andra åket LIVE!

Storslalomsatsningen ser ut att ha lönat sig för André Myhrer. Efter första åket av säsongspremiären i Sölden ligger den svenske slalomkungen fyra, bara 44 hundradelar från ledande fransmannen Thomas Fanara.

YLE - 04 dec 16 kl. 11:11

Sandell en bit efter – ligger på 15:e plats efter första åket

Marcus Sandell har en minut och 63 hundradelar upp till ledande Marcel Hirscher efter det första åket i storslalom i Val d'Isere. Med det ligger han på 15:e plats. Den här världscupsäsongen inleddes med en 25:e plats i Sölden för Marcus Sandell.

GöteborgsPosten - 28 okt 17 kl. 11:45

Hector fyra efter första åket i Sölden

Svenskhoppet Sara Hector skaffade sig ett bra utgångsläge inför andra åket vid den alpina världscuppremiären i Sölden. Efter en skakig start kom hon igen och gick i mål på en fjärde plats. Frida Hansdotter hamnade på trettonde plats..

DN - 28 okt 17 kl. 12:01

Hector fyra efter första åket i Sölden

Svenskhoppet Sara Hector skaffade sig ett bra utgångsläge inför andra åket vid den alpina världscuppremiären i Sölden. Efter en skakig start kom hon igen och gick i mål på en fjärde plats. Frida Hansdotter hamnade på trettonde plats..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.