Länstidningen i Södertälje > Nyheter

Saturday, 24 October, 02:05

Länstidningen i Södertälje - 18 okt 20 kl. 11:00

Kommunen kartlägger jordbruksmark: ”Vi ska ha en bra kvalitet för professionell verksamhet”Efter att arrendatorerna har påtalat behovet har kommunen beslutat att göra en kartläggning av....
Läs mer på Länstidningen i Södertälje

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kommunen, kartlägger, jordbruksmarkVi ska ha en , bra, kvalitet, för professionell verksamhet
UT - 26 nov 15 kl. 14:41

Kommunen kartlägger tillgängligheten

Nu ska kommunen kartlägga hur tillgängliga de egna lokalerna är..

GöteborgsPosten - 12 okt 14 kl. 07:00

Kommunen kartlägger göteborgare i Mellanöstern

Kommunen försöker nu snabbt att kartlägga varför göteborgare är överrepresenterade när det gäller unga män som ansluter sig till jihadistgrupper i Mellanöstern. Enligt de ansvariga är arbetet mycket brådskande..

Trelleborgs Allehanda - 19 mar 20 kl. 17:30

Kommunen kartlägger krisen hos de lokala företagen

Genom en enkät som har skickats ut i dagarna vill Trelleborgs kommun kartlägga hur det lokala näringslivet har påverkats av covid-19 och dess effekter. ”Vi visar att vi bryr oss", säger arbetsmarknadsnämndens ordförande Lars G Olsson (M)..

Cornucopia - 24 apr 19 kl. 15:11

Tredjepartsappar kartlägger dina rörelser - säkerhetsrisk

Dagens Nyheter har gjort ett bra reportage om hur olika tredjeparts installerade appar på våra smartphones i bakgrunden kartlägger alla dina rörelser. Datat finns sedan att köpa, och det går med lätthet att identifiera enskilda personer, åtminstone om dessa bor i villa, vilket kan vara en rejäl säkerhetsrisk. Bara på min egen telefon kunde jag identifiera Hitta.

Cornucopia - 25 sep 13 kl. 11:41

Media och journalister kartlägger efter kön och etnicitet - och hänger ut

Med anledning av #analysfilgate, så är det på sin plats att uppmärksamma att media och journalister upprättar omfattande personregister, där de både registrerar kriminalitet, kön, ålder, namn, åsikter mm. Delar av dessa personregister publiceras sedan i artiklar eller i böcker, för allmänheten att läsa. Syftet är att tjäna pengar och inte att likt polisens motsvarigheter, som inte publiceras för allmänheten att beskåda, bekämpa brottslighet.

Dagensanalys.se - 12 jun 18 kl. 18:52

Här är alla sätt som Facebook spårar och kartlägger alla internetanvändare

Här är alla olika sätt som Facebook erkänner öppet att de använder för att spåra och kartlägga oss alla, även om vi inte är användare. Spårningen inkluderar allt från musrörelser, loggning av batterinivåer, bevakning av enheter på samma nätverk och mycket mer. Enhetsinformation
Facebook har stenkoll på vilka enheter du använder på deras plattform.

Nerikes Allehanda - 07 dec 17 kl. 18:19

Polisen kartlägger tidigare rån i jakten på guldrånarna: "Det ser faktiskt bra ut"

Polisen kartlägger tidigare rån runt om i landet i jakten på gänget som rånade guldbutiken på Drottninggatan. – Det finns vissa likheter och det är dem vi spinner vidare på, säger Peter Springare, förundersökningsledare på grova brott vid Örebropolisen..

YLE - 11 jun 13 kl. 18:37

Kolumn: Varför kartlägger vi stiftelsemakten?

Välbärgade stiftelser och fonder spelar en stor roll för den finlandssvenska kulturen och samhällslivet. Trots det vet vi överraskande lite om vem som bestämmer över stiftelsernas egendom på 2,4 miljarder. Lägger man till de stora fondernas tillgångar handlar det om ännu mer pengar.

Nyan - 01 apr 20 kl. 08:01

Finström kartlägger behovet av permitteringar

Finström kartlägger som bäst behovet av eventuella permitteringar med anledningen av undantagstillståndet och coronaepidemin. Kartläggningen kan bli klar i veckan.
Redan förra veckan, innan man kände till statsrådets beslut om förlängning av undantagstillståndet till den 13 maj,
beslutade kommunstyrelsen om att göra en kartläggning.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Folksam kartlägger kunder

Försäkringsbolaget Folksam kartlägger sina kunder och sparar integritetskränkande personuppgifter i upp till tio år. Bolaget har anställd före detta poliser som arbetar med kartläggningarna i det hemliga arkivet, som mest liknar polisens spaningsarkiv. Uppgifterna rör allt från familjemedlemmar och partners, till rörelsemönster, utseende, sexuella problem och socioekonomisk situation.

Expressen - 15 apr 18 kl. 02:24

Så kartlägger Liberalerna besökarna på sin webbsida

Liberalerna är det riksdagsparti som har överlägset flest så kallade spårare. Syftet är att kartlägga besökarnas surfmönster på sin webbsida. En genomgång av DN, i vilken grad riksdagspartierna spårar och kartlägger sina webbsidebesökare, visar att Liberalerna har 15 spårare på sin webbsida.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.