Cornucopia > Ekonomi

Friday, 30 October, 09:06

Cornucopia - 18 okt 20 kl. 10:04

Ingen vill bo i Kalifornien på samma sätt som ingen vill bo i StockholmDagens Nyheter kör en artikel där de vill hävda att klimatförändringar gör att ingen vill bo i Kalifornien. Men det ser snarare ut på samma sätt i Kalifornien som i Stockholm, dvs befolkningen fortsätter att öka på grund av inflyttning från utlandet och barnfödsel, medan befintlig befolkning flyttar.
Läs mer på Cornucopia
Läs mer om:
Kalifornien, Stockholm, Nyheter, Data, Stockholms, stockholm, Kaliforniens, IT, Internetbubblan, Public Policy Institute, California, USA,  kalifornien, Stor-Stockholm, Dagens Nyheter

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ingen vill bo i Kalifornienpå samma , sättsom , ingen vill bo i Stockholm
YLE - 26 feb 16 kl. 15:09

Flyget till Stockholm lyfte till slut

De senaste dagarnas strejker har ställt till det för hundratals flygresenärer. Man kunde ana en viss bitterhet på Vasa flygplats. Nu är dock strejken avblåst och trafiken borde återgå till det normala under lördagen.

Sydsvenskan - 23 maj 11 kl. 00:05

Stärk banden till Silicon Valley

San Francisco Det är långt från New York till San Francisco. Näringsminister Maud Olofsson (C) har anledning att fundera lite över det när hon senare denna månad tar flyget från Stockholm till Kalifornien tillsammans med en delegation från Ingenjörsvetenskapsakademien, IVA.
Avståndet mellan Stockholm och Kairo är betydligt mindre än det mellan USA:s östkust och västkust ?

Trelleborgs Allehanda - 08 dec 13 kl. 10:49

"Mycket är så in i helvetes bra här"

Foto: Mark Hanlon
Albumet ”Trunk” är just släppt och i skrivmaskinen växer en ny roman fram. TA:s Emil Sandgren och Mark Hanlon besökte rockpoeten Ulf Lundell på hans gård. Det blev ett varmt samtal om skapande, åldrande, politisk vrede och det naturnära livet tillsammans med kärleken Sofia på Österlen.

Kristianstadsbladet - 08 dec 13 kl. 10:47

"Mycket är så in i helvetes bra här"

Foto: Mark Hanlon
Albumet ”Trunk” är just släppt och i skrivmaskinen växer en ny roman fram. Kb:s Emil Sandgren och Mark Hanlon besökte rockpoeten Ulf Lundell på hans gård. Det blev ett varmt samtal om skapande, åldrande, politisk vrede och det naturnära livet tillsammans med kärleken Sofia på Österlen.

Sydsvenskan - 10 mar 12 kl. 07:00

USA-flytt ska ge fler appköp

Foto: Jenny Leyman
Fler än åtta miljoner nedladdningar på ett år. På onsdag flyttar Toca Bocas vd, Björn Jeffery, till San Francisco.
Föna ett färgglatt lejon hos frisören.

Dagen - 23 dec 11 kl. 03:00

David Carlson: När jag blev nykter vände allt

Den här julen tjänstgör rockmusikern som kyrkvaktmästare. Resan till tro har varit lång och omvälvande för Raj Montanagitarristen David Carlson. Missbruket ligger bakom.

BT - 03 dec 14 kl. 15:53

Siktar mot rymden, oroas av Putin

En rockstjärneentreprenör med världsfred och rymdexploatering på agendan sveper genom Sverige. - Vi planerar att skjuta ut 5 000 satelliter i rymden, säger Virgingrundaren sir Richard Branson.I ett rum fullt av entusiastiska svenska företagsledare argumenterar Branson för fördelarna med rymdexploatering - vid sidan av den fantasieggande utvecklingen av rymdturism.

Skånskan - 28 nov 16 kl. 09:36

Han ska bevara freden

En förkärlek för utmaningar och en längtan efter äventyr förde Alexander Belin till ett liv inom försvarsmakten. I dagarna beger han sig till Mali, för att delta i den svenska FN-insatsen där.PROFILEN
Namn: Alexander Belin
Ålder: 31
Gör: Plutonchef vid 71:a bataljonen på P7
Bor: Malmö
Intressen: ”Resa, resa och resa!

Trelleborgs Allehanda - 26 aug 14 kl. 15:28

Peter Sellars gör gärna skandal

Ingen samtidsfråga är för kontroversiell eller komplicerad för regissören Peter Sellars. I över 30 år har gjutit nytt blod i operavärlden. På tisdagen landade han i Stockholm för att ta emot årets Polarpris.

Kristianstadsbladet - 26 aug 14 kl. 15:28

Peter Sellars gör gärna skandal

Ingen samtidsfråga är för kontroversiell eller komplicerad för regissören Peter Sellars. I över 30 år har gjutit nytt blod i operavärlden. På tisdagen landade han i Stockholm för att ta emot årets Polarpris.

Nyheter 24 - 27 jun 11 kl. 10:36

Gaybröllop i NY - dödsstraff i åtta andra länder


Om en månad kan homosexuella par gifta sig i delstaten New York. Rättigheterna för homosexuella går sakta framåt i vissa delar av världen, men i åtta länder är det fortfarande dödsstraff för homosexualitet. Den demokratiske guvernören Andrew  Cuormo skrev sent i fredags kväll, amerikansk tid, under lagen som ger homosexuella samma rättigheter som heterosexuella par vid äktenskap.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.