SVT > Inrikes

Wednesday, 28 October, 18:22

SVT - 18 okt 20 kl. 10:14

Gängexperten om utegångsförbudet: ”Maktdemonstration”Gängkriminella utfärdade utegångsförbud i Tensta i slutet av augusti i år, uppgav polisen för TV4 på lördagen. Ett tecken på de kriminellas stora inflytande i området, enligt Amir Rostani, docent i kriminologi. – Det kan handla om en ren och skär maktdemonstration, säger han till SVT Nyheter..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Tensta, TV4, Amir Rostani, SVT Nyheter

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Gängexpertenom , utegångsförbudet, Maktdemonstration
SvD - 24 aug 13 kl. 18:46

Egypten kortar utegångsförbudet

Egyptens militär kortar nu utegångsförbudet i landet med två timmar..

SVT - 18 aug 14 kl. 21:24

Utegångsförbudet i Ferguson hävt

Nationalgardet kallas in för att få stopp på våldet som skakar Ferguson efter dödsskjutningen av en svart tonåring, och utegångsförbudet har hävts. Men upploppen har redan visat att rasfrågan fortfarande är ett öppet sår i USA..

SVT - 21 sep 14 kl. 16:36

Utegångsförbudet efter ebola snart slut i Sierra Leone

Det tre dagar långa utegångsförbudet i Sierra Leone börjar lida mot sitt slut. Enligt myndigheterna var insatsen viktig för att utbilda bybor och bärga döda kroppar. I och kring huvudstaden har man hittat 70 döda..

SR - 22 sep 14 kl. 04:42

Sierra Leone öppnar igen efter utegångsförbudet

Det tre dagar långa utegångsförbudet är nu hävt men redan innan det tog slut vid midnatt började människor i huvudstaden Freetown att fira genom att sjunga och dansa på gatorna..

SvD - 05 feb 15 kl. 11:28

Utegångsförbudet hävt i Bagdad

Iraks premiärminister Haider al-Abadi har beordrat att det nattliga utegångsförbudet i huvudstaden Bagdad hävs. Beslutet togs efter att al-Abadi besökt säkerhetsstyrkorna i Bagdad och inhämtat information..

UNT - 05 feb 15 kl. 11:28

Utegångsförbudet hävt i Bagdad

Iraks premiärminister Haider al-Abadi har beordrat att det nattliga utegångsförbudet i huvudstaden Bagdad hävs..

DN - 05 feb 15 kl. 11:47

Utegångsförbudet hävt i Bagdad

Iraks premiärminister Haider al-Abadi har beordrat att det nattliga utegångsförbudet i huvudstaden Bagdad hävs..

SR - 03 apr 20 kl. 12:33

Duterte: Skjut de som bryter mot utegångsförbudet

Filippinernas president hotar att låta polis och militär skjuta personer som bryter mot utegångsförbudet som råder i landet. Uttalandet kom efter att invånare i huvudstaden Manila demonstrerat mot att undantagslagarna gör det svårt att få tag på mat och andra förnödenheter..

Aftonbladet - 24 apr 20 kl. 08:45

Ungern planerar att lätta på utegångsförbudet

▸ Ungern planerar att ersätta det gällande utegångsförbudet i landet med mindre omfattande begränsningar från i början av….

Helsingborgs Dagblad - 24 apr 20 kl. 08:45

Ungern planerar att lätta på utegångsförbudet

Ungern planerar att ersätta det gällande utegångsförbudet i landet med mindre omfattande begränsningar från i början av maj, säger premiärminister Viktor Orbán. Han uppger att de nya reglerna kommer att rikta in sig på äldre, sjuka och de som bor i stor.

UNT - 24 apr 20 kl. 08:45

Ungern planerar att lätta på utegångsförbudet

Ungern planerar att ersätta det gällande utegångsförbudet i landet med mindre omfattande begränsningar från i början av maj, säger premiärminister Viktor Orbán..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.