Expressen > Nyheter

Wednesday, 21 October, 03:41

Expressen - I förrgår: 10:08

Elever pekade ut Samuel Paty – sen mördades hanNya uppgifter har framkommit om fredagens terrorattack vid en skola utanför Paris.Den 18-åriga gärningsmannen ska ha gått runt på skolan innan dådet och frågat flera elever att peka ut historieläraren Samuel Paty, enligt BBC.Kort därefter halshögg han Paty och publicerade en bild på Twitter..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Samuel Paty, Paris, BBC, Paty, Twitter

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Elever, pekadeut , Samuel, Paty, sen, mördadeshan
Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Samuel, 15 har ADHD – nu skriver han öppet brev till politikerna: "Vi kommer bli utstötta"Samuels brevTilläggsbeloppet

Samuel Bowallius är 15 år. Han är arg på politikerna i Täby. De har bestämt att elever som Samuel ska integreras i den vanliga skolan.

Sydsvenskan - 26 okt 15 kl. 21:00

Skolledning och elever på S:t Petri har en allians som håller lärare gisslan

På S:t Petri gymnasium i Malmö har en ohelig allians ingåtts. Man har åsidosatt kunskapskravet för att möjliggöra höga betyg. Det är inte längre kunskapen som är det viktiga, utan att eleverna får höga betyg.

Skånskan - 02 mar 18 kl. 16:52

Elever får chansen att lyfta varandra

STAFFANSTORP Att väcka elevens motivation är vad som krävs för att nå resultat i skolan.
– När du trivs och förstår, då kommer också glädjen, säger Lars Ralevski, skolutvecklare och förstelärare i matematik och NO på Hagalidskolan i Staffanstorp. ERWP.

YA - 22 apr 14 kl. 06:30

Många elever i sjuan känner sig mobbade

Foto: Scanpix
40 procent av eleverna i sjuan upplever att de blivit mobbade under sin skoltid. I vissa klasser känner sig åtta av tio elever mobbade.
– Det är oroväckande många och vi måste ta tag i problemet, säger kultur- och utbildningschef Christer Olofsson.

Skånskan - 21 nov 16 kl. 11:16

Elever stängs av efter skolbråket

Malmö 15 elever stängs av efter storbråket på Värnhemsskolan i fredags. ERWP.fif(0)Under måndagen sker ingen undervisning på Värnhemsskolan som håller stängt på grund av bråket i fredags.

Nya Wermlands Tidningen - 22 maj 14 kl. 06:00

Samuel sprang för fotbollen

Med glädjen som drivkraft tävlades det flitigt på Kalhyttans IP i tisdags. Kommunens elever i årskurserna 4-6 gjorde alla sitt bästa för att springa så fort som möjligt, hoppa långt samt att stöta iväg en kula med full kraft. – Det var roligt, säger Samuel Sabri Ericsson från Åsenskolans årskurs 5 efter sitt 60-meterslopp..

GöteborgsPosten - 25 aug 18 kl. 05:00

Samuel, 15, fick inte börja skolan i tid

Hundratals elever var fortfarande utan kommunal skolplacering när Göteborgs grundskolor inledde höstterminen i måndags. En av de som har haft ett ofrivilligt långt sommarlov är 15-årige Samuel Börjesson..

Skånskan - 14 feb 19 kl. 15:00

Elever gestaltar Källan

ystad Elever från Östra skolan och Blekeskolan hade workshop i onsdags om den konstnärliga utsmyckningen av Källan som öppnar porten för dem vårterminen 2021.
– Det häftiga med barnen är att de har inga ramar som begränsar dem, de ser bara möjligheterna, sa Stefan Ahlbäck, samordnare för konstprojektet.Workshopen i Komteks lokaler leddes av konstnären och konstpedagogen Jasmine Cederqvist som tillsammans med elevrådet från Östra skolan och Blekeskolan arbetade kreativt med att ta fram förslag som utgår från en interaktiv vattenlek på skolgården och en mötesplats som kallas Navet på Källan.

Kristianstadsbladet - 24 maj 13 kl. 09:30

Samuel är ständigt trött efter sprutan

Foto: Tom Wall
Nioårige Samuel blev kroniskt sjuk efter en vaccination han fick av misstag. Sköterskan missade att föräldrarna tackat nej till Pandemrix-sprutan. Nu, tre och ett halvt år senare, kämpar föräldrarna Annika Edman och Gunnar Pehrsson fortfarande för att Samuel ska få upprättelse.

Sydsvenskan - 28 okt 11 kl. 15:11

Prov på prov får elever att strejka

Foto: Cecilia Nebel
Idag gick hälften av Järnåkras nior inte till skolan.
?Det handlar inte om mängden, utan om att lärarna är dåliga på att samordna, säger Samuel Thelaus, 9D.

Uppsalanyheter.se - 25 jul 14 kl. 22:53

Samuel Rundström - i Pappas fotspår

Dragracing: När Tierp Arena öppna helgens SM-deltävling "Summer Nationals" fanns totalt 8 Uppsalaförare med i startlistan. Vi fastnade för en deltagare som heter Samuel Rundström med motorcykeln "Svarta Faran". När Tierp Arena öppna helgens SM-deltävling "Summer Nationals" fanns totalt 8 Uppsalaförare med i startlistan.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.