Länstidningen i Södertälje > Nyheter

Saturday, 24 October, 08:58

Länstidningen i Södertälje - 18 okt 20 kl. 10:03

Leif Granlind: Det talas för lite om Ulf Lundell – när snacket borde vara var statyn ska resas någonstansLåt dom prata, sjunger Ulf Lundell i en av sina många starka låtar. Men märkligt nog är det ingen....
Läs mer på Länstidningen i Södertälje
Läs mer om:
Granlind, Ulf Lundell

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Leif, GranlindDet , talasför , liteom , Ulf, Lundell, när snacket borde vara var statyn ska resas någonstans
News55 - 27 jan 16 kl. 11:07

Han tatuerade in Leif GW Perssons ansikte på sitt lår

Eskilstunabon Andreas Arwidsson har alltid skämtat om att komplettera sina övriga tatueringar med Leif GW Perssons ansikte och för en vecka sedan blev skämtet allvar, det skriver SN. Åtta timmar tog det att permanent avbilda polisprofessorns ansikte på Andreas Arwidssons lår och det gjorde bara lite ont den sista timmen, säger han till tidningen. Mycket välgjort porträtt faktiskt Under tisdagens avsnitt av SVT:s ”Veckans Brott” presenterades en bild av det nytatuerade låret för Leif GW Persson.

Kristianstadsbladet - 05 mar 11 kl. 13:57

Leif laddar för sitt 25:e Vasalopp

Foto: Peter Åklundh
Vasaloppet är höjdpunkten på året för Leif Johnsson.
Han ska fylla 67, men är rena krutpaketet.

Hela Leif Johnsson utstrålar energi, och glittret i ögonen som dyker upp så fort vi börjar tala om olika fysiska utmaningar vittnar om den inneboende lusten till idrott, motion och glädjen att röra på sig.

YLE - 04 mar 17 kl. 08:12

Leif Salmén: Islam har påverkat oss på tusen sätt - araberna är våra systrar och brödrar

De europeiska ledarna är politikens pygméer då de inte vågar stå upp för sina ideal i flyktingkrisen. Den offentliga debatten är ytlig och förstörd av att vem som helst kan kalla sig intellektuell. Finlands regering visar oerhörd likgiltighet inför demokratiska processer.

YLE - 04 mar 17 kl. 08:12

Leif Salmén: Grymtningar om flyktingar, homon och docenter räcker för att räknas som seriös debattör

De europeiska ledarna är politikens pygméer då de inte vågar stå upp för sina ideal i flyktingkrisen. Islam har påverkat oss på tusen sätt. Resonemanget i journalisten och författaren Leif Salméns nya essäbok, Det orientaliska rummet, rör sig från antik till dagspolitik och binder samman alla kulturer som inbördes och ömsesidigt beroende av varandra.

Kristianstadsbladet - 09 jan 14 kl. 11:49

Leif Andrée rör de andra till tårar

Skådespelaren Leif Andrée har synts i uppmärksammade roller, både på film och teaterscenen.I lördagens avsnitt av "Stjärnorna på slottet" chockar han de andra stjärnorna när han berättar om sitt förflutna.
Leif Andrées dag på slottet blir en känslosam historia för resten av gänget, Maria Lundqvist, Lasse Åberg, Malena Ernman och Claes Månsson.

Trelleborgs Allehanda - 09 jan 14 kl. 11:49

Leif Andrée rör de andra till tårar

Skådespelaren Leif Andrée har synts i uppmärksammade roller, både på film och teaterscenen.I lördagens avsnitt av "Stjärnorna på slottet" chockar han de andra stjärnorna när han berättar om sitt förflutna.
Leif Andrées dag på slottet blir en känslosam historia för resten av gänget, Maria Lundqvist, Lasse Åberg, Malena Ernman och Claes Månsson.

News55 - 11 okt 16 kl. 11:48

Leif ”Loket” Olsson: ”Det är lite si och så med kroppen”

– Det är klart att vi anpassar programmet utifrån de förutsättningar och möjligheter som han har, säger Henrik Lindroth, marknadschef på Folkspel till Expressen. Leif Loket Olsson var programledare för Bingolotto 1991-1999 och gjorde comeback under 2004 för att sedan dra sig tillbaka från programmet för gott. På lördag är det 25-årsjubileum för programmet och många gamla programledare är inbjudna för att fira.

Magazin24 - 01 aug 13 kl. 08:44

Inför V75: Leif har laddat på hemmaplan

I helgen står Rättvik i fokus, med jackpot på V75.
Och Leif Witasp, mångårig championtränare på banan, startar några av sina bästa hästar.
Leif låter förhoppningsfull, både med L.

Expressen - 1 timme sedan

”Pengar är en drivkraft för mig – lite som en tävling”

ÖSTERSUND. Han varvar vardagen med att slipa skridskor och jobba för kommunen.Men den förre skidstjärnan Mathias Fredriksson, 47, gör också mångmiljoninvesteringar, en av de senaste i VR-spel.

Sydsvenskan - 27 sep 11 kl. 06:31

Livet enligt Leif

Gustavs grabb. Berättelsen om min klassresa. Albert Bonniers förlag.

Cornucopia - 26 sep 13 kl. 17:17

Lite bokmässetips

Dags för lite bokmässetips för er som kommer till bokmässan i dagarna som kommer. Ska som vanligt försöka uppmärksamma lite nya fenomen.
Fjälldesperadon
Till en början har vi debutanten Jerk Schuitema med thrillern Fjälldesperadon (Bokus 179:-, Adlibris 180:-), som sålt riktigt bra för en debutant.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.