Aftonbladet > Nyheter

Tuesday, 27 October, 05:27

Aftonbladet - 18 okt 20 kl. 10:01

Bröstcancerexperten: "Ingen ska falla mellan stolarna"▸ Bröstcancer är den vanligaste formen av cancer bland kvinnor. Vanligast är att kvinnor i övre medelålder drabbas men enligt Elizabeth Johansson på Cancerfonden är det viktigt alla oavsett ålder blir tagna på allvar..
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Elizabeth Johansson, Cancerfonden

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: BröstcancerexpertenIngen ska , fallamellan , stolarna
Expressen - 19 jan 15 kl. 14:03

Söder: "Saker riskerar falla mellan stolarna"

Sverigedemokraternas partisekreterare Björn Söder varnar nu partikamraterna för vad som kan hända om han sparkas vid nästa partistyrelsemöte. "Vitala saker riskerar att falla mellan stolarna", uppger han efter partiledaren Jimmie Åkessons mejl till Expressen på måndagen..

Helsingborgs Dagblad - 21 jan 16 kl. 11:01

"Människor ska inte falla mellan stolarna"

Många reagerar efter HD:s artikel om cancersjuke Per-Åke Mårtensson som nekas korttidsboende trots att han inte längre kan bo i sin båt.
"Människor ska inte falla mellan stolarna." säger Maria Nilsson (C), ordförande i vård- och omsorgsnämnden..

Skånskan - 02 sep 16 kl. 14:00

Att falla mellan stolarna

Opinion I en ny rapport granskas fall där människor som haft arbetstillstånd i Sverige utvisas över godtyckliga detaljer. Så borde det inte vara. Familjen Ahmadi har bott i Sverige i fem år, fadern Mehdi har jobbat som urmakare.

Skånskan - 28 sep 16 kl. 14:00

Renoveringsbehov för stolarna på Bian

Eslöv Bian i Eslöv byggdes 1995 och det har suttits en del på stolarna i lokalen.
– Det är rätt bra kvalitet på dem men de håller ju inte i all evighet, säger Eurostars delägare, Richard Liljedahl.Bian i Eslöv ägs av Eurostar, en kedja som driver 18 småbiografer i Sverige.

BT - 15 sep 11 kl. 07:55

Följ de gula stolarna till Konstrundan

I helgen är det dags för årets konstrunda i Bollebygd. För andra året visar gula Ballebostolar vägen till konstnärerna. Stolarna gjordes till 2010 års konstrunda av Curt Bengtsson i Bollebygd, som även är en av de tolv konstnärer som öppnar sina ateljéer för besökare under lördagen och söndagen.

Skånskan - 07 dec 15 kl. 14:00

”Flera tips verkar ha fallit mellan stolarna”

Eslöv Det är tjänstemännens bedömning som ligger till grund för vilka lokaler som blivit aktuella som akuta flyktingboenden.
Men hur arbetet ska organiseras har inte varit riktigt klart – och därför har tips fallit mellan stolarna.I den allra mest akuta fasen, när Eslöv gjorde sig till ankomstkommun med en dags varsel, tittades det på ”varenda tillgänglig lokal”.

YLE - 23 feb 17 kl. 18:10

Norskt sprintguld – Falla utklassade alla

Maiken Caspersen Falla var i en helt egen klass i fristilssprinten. Hon utklassade allt motstånd i VM-finalen. "Jag är så glad, det var en suverän dag.

Magazin24 - 08 mar 11 kl. 10:51

Många äldre hamnar mellan stolarna

Sala kommun och landstinget Västmanland vill samarbeta inom närsjukvården. Landstinget och länets kommuner har diskuterat i många år om äldre patienter som är färdigbehandlade och ligger kvar för länge på lasarettets vårdavdelningar.
De har också diskuterat att patienter faller mellan stolarna och inte får den vård de har rätt till varken från landstinget eller kommunen.

Nya Wermlands Tidningen - 11 okt 11 kl. 12:21

Stolarna får stå framme i kyrkan

Tvisten är avgjord. De nytillverkade stolarna får stå framme i koret i Hammarö kyrka. Åtminstone tre av dem..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Treschow till "pippibolag": "Nära trilla av stolarna"

Industriledaren Michael Treschow blir styrelseordförande i Bok-Makaren, som äger rättigheterna till Alfons Åberg. "Vi höll på att trilla av stolarna allihop", säger författaren Gunilla Bergström till Di..

Nyheter 24 - 10 feb 12 kl. 14:22

Hägglunds försvar: "BRIS inbjudan föll mellan stolarna"


REPORTAGE. DEL 3. Göran Hägglund prioriterade bort möte om psykisk ohälsa: "Jag gjorde alla möjliga andra saker" STOCKHOLM.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.