Sydsvenskan > Kultur

Friday, 30 October, 23:17

Sydsvenskan - 18 okt 20 kl. 10:00

"För min del spelar det inte jättestor roll att Nora kommer från Somalia"I Suad Alis debutroman finns krig och klanstrukturer – men hon vill fokusera på det mänskliga ödet..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Nora, Somalia, Suad Alis

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: För min del, spelardet inte , jättestor, roll, att Nora kommer från Somalia
Kristianstadsbladet - 15 okt 11 kl. 06:30

"Spelar en viktig roll"

Ett år har gått sen IFK Kristianstad spelade sin första elitseriematch i Kristianstad Arena. Ett år som summeras så här av IFK:s ordförande Ingvar Lövkvist: "Arenan har betytt oerhört mycket för oss och vi är mer än nöjda med debutåret", säger Lövkvist.
KRISTIANSTAD.

Expressen - 26 nov 14 kl. 11:03

Vonn: "Insett att det inte spelar någon roll"

Lindsey Vonn har inte vunnit en tävling på 22 månader. Hon står inför en comeback efter en svår knäskada, och nu är hon redo att slåss om medaljer igen. - Efter allting som har hänt, med min skada, min skilsmässa och vem jag dejtar har jag insett att det verkligen inte spelar någon roll vad någon annan tycker, säger Vonn till USA Today..

Skånskan - 12 apr 18 kl. 04:00

Pub­lic ser­vi­ce spelar vik­tig roll

Sve­ri­ges Television hör till de fö­re­te­el­ser som svenska folket älskar att hata. Alla har syn­punkter på nya pro­gram. Och visst kan man ifrå­ga­sätta pro­gram som Sve­ri­ges fetaste hundar.

Sydsvenskan - 17 apr 13 kl. 06:30

Harmoni spelar avgörande roll

Det kommer att vara små marginaler som avgör allsvenskan i år igen. Ni minns väl att det handlade om centimetrar när LDB FC Malmö inte tilldelades det mål som skulle gett allsvenskt guld mot Tyresö i seriefinalen i höstas.Därför måste allt fungera och en viktig del handlar om harmoni.

ÖstersundsPosten - 10 mar 20 kl. 21:00

Unik forskning blev bok om Strindberg – och Jämtland spelar en stor roll i den: "Jag har skrivit i tolv år"

Den ångermanländska journalisten Rolf Forssell har ägnat en stor del av sitt liv åt....

Eurosport - 15 apr 13 kl. 21:37

Fotboll - Allsvenskan - Stahre: "Spelar man rock & roll-fotboll kan det gå åt helvete"

Efter tre spelade omgångar i Allsvenskan 2013 leder IFK Göteborg serien utan att släppa in ett enda mål. ?Man måste komma hit och vara ödmjuk.

BT - 06 sep 13 kl. 13:05

Bra budgetsatsning som verkligen spelar avgörande roll

I dag samlas över 100 jourkvinnor och jourtjejer från hela landet i Stockholm för att rådgöra med varandra om framtiden. Det är Roks (Riksorganisationen för kvinnojourer och tjejjourer i Sverige) som arrangerar, och bakgrunden är en oro för verksamheten och vilken roll jourerna ska spela i framtiden. En stor roll, borde vara det korta svaret.

Expressen - 01 okt 13 kl. 22:16

Levy: För oss tittare spelar det ingen roll

"Pengarna på bordet" i TV4 är ett kul sätt att tävla om pengar. Deltagarna går ofta hem tomhänta, men för oss tittare spelar ju det ingen roll..

Sydsvenskan - 28 jul 14 kl. 05:30

I slutet spelar det ingen roll vilken bebis som är vilken

Jag har läst två böcker i veckan som jag vill tipsa om. Den första är Petter Lidbecks/Lisen Adbåges ”Stora bebisbytet” (Natur&Kultur 2012) som är en bilderbok för folk mellan 3-6 år. Jag är inte målgruppen men älskade den från första uppslaget där man kastas in i handlingen med orden ”En morgon hade någon bytt ut alla bebisar.

SvD - 06 sep 14 kl. 15:43

Jan Larsson om S-ras i Sifo: ”Valet det enda som spelar någon roll”

Mitt i valrörelsen visade fredagens SvD/Sifo mätning på rekordlåga siffror för Socialdemokraterna och ett minskat glapp mellan blocken. Men partiets valledare Jan Larsson är inte orolig. - Den stora undersökningen är på söndag om en vecka och det är den enda som spelar roll på det stora hela, säger han..

GöteborgsPosten - 07 sep 19 kl. 12:36

Då spelar organisationens syfte roll

I en nyligen publicerad studie hittar forskare anledningen till att syfte bara ibland spelar roll för framgång..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.