Aftonbladet > Nyheter

Tuesday, 20 October, 05:35

Aftonbladet - Igår: 07:04

Snö och blåst i norr: "Kan ställa till det"▸ Rikligt snöfall och blåst drabbar boende i delar av Västerbotten och Norrbotten i dag..
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Västerbotten, Norrbotten

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Snöoch , blåsti , norrKan , ställatill det
Kristianstadsbladet - 24 jul 13 kl. 10:00

Det mest turkosa i Bromölla

Foto: Tom Wall
Bromölla kommuns mest turkosa turistattraktion skulle kunna vara svanödlorna på torget. Men de utklassas i storlek av Levrasjön, som emellanåt är nästan bländande turkos.
Som en turkos spegel strax norr om Bromölla ligger Levrasjön.

Skånskan - 26 apr 19 kl. 17:30

”Allt norr om Höör är Småland”

Höör Per Åhlin, som tecknat bland annat Karl-Bertils julafton och Resan till Melonia, ställer ut i Höörs konsthall med start i morgon, lördag.SkD ringde upp för att ställa några frågor. Vad är det du ska ställa ut?

Kristianstadsbladet - 07 maj 14 kl. 09:22

Större investering än Bromölla mäktar med

Replik på Inger Rahm ”Ja till den nya hallen”, 3/5.
Jag önskar svara Inger Rahm som svarade på min insändare om folkomröstning kring Arrangemangshallen i Bromölla.Inger Rahm, problemet är att projektet kring Ivöstrand och Arrangemangshallen kommer att kosta lika mycket som det kostar att driva hela Bromölla kommun under ett år, om inte mer därtill.

Kristianstadsbladet - 12 nov 12 kl. 10:07

Rekordhelg för Bromölla Marathon

Foto: Lasse Ottosson
Två timmar, trettiotvå minuter och tjugoåtta sekunder. Så lång tid tog det för Michael Mustaniemi att springa hem Bromölla Marathon i helgen. Dessutom passade 25-åringen på att sätta nytt banrekord.

Kristianstadsbladet - 22 mar 13 kl. 08:30

Bromölla får egen station för ambulanser

Foto: Tom Wall
Bromölla ska få en egen ambulansstation. Det meddelar Falck Ambulans AB som vann upphandlingen med regionen. Därmed kommer man till hösten att kunna nå målet om att ambulansen ska vara på plats inom 20 minuter i kommunen.

Expressen - 31 maj 12 kl. 15:02

Man träffad av blixt norr om Stockholm

En man som tvättade ett tak i Järfälla norr om Stockholm träffades av blixten på onsdagseftermiddagen. Han fördes till sjukhus men ska inte vara allvarligt skadad, enligt polisen. Blixten slog även ner ner i en villa på Hildingavägen i Djursholm, också norr om huvudstaden..

HBL - 17 mar 15 kl. 06:00

Enorm rysk krigsövning testar styrkorna i norr

Samma dag som Rysslands president Vladimir Putin visade sig i offentligheten för första gången på elva dagar meddelade landet att man inleder en stor krigsövning i Norra ishavet. Lektor Tomas Ries vid Försvarshögskolan i Stockholm tolkar övningen som ett styrke­besked.Ryssland meddelade i går att landet inleder en omfattande krigsövning i Norra ishavet.

Kristianstadsbladet - 27 jun 14 kl. 07:00

Nytt va-system på gång Bromölla-Olofström

Foto: Annica Jönsson
Eftersom dricksvattnet har svårt att räcka till i Näsum är nya ledningar på väg att dras utmed Tians väg. Dessutom ska avloppsnätet byggas ut norröver.
Måndagen den 9 juni började grävarbetet för dricksvattenledning från vattenverket i Bromölla, dessutom ska en avloppsledning från Råby och norrut dras.

Kristianstadsbladet - 24 jul 13 kl. 20:27

Tv från Järfälla kan ses av 600 000


Järfälla lokal-tv, en kanal som tidigare kunde ses av ungefär 50 000 tittare, kan plötsligt ses av 600 000 svenskar i hela landet. Anledningen är att kanalen gått över till att sända i Telias digitala nät, skriver Lokaltidningen Mitt i.Av tekniska skäl kan Telia inte dela upp sändningen på det digitala nätet.

BT - 24 jul 13 kl. 20:30

Tv från Järfälla kan ses av 600 000

Järfälla lokal-tv, en kanal som tidigare kunde ses av ungefär 50 000 tittare, kan plötsligt ses av 600 000 svenskar i hela landet. Anledningen är att kanalen gått över till att sända i Telias digitala nät, skriver Lokaltidningen Mitt i. Av tekniska skäl kan Telia inte dela upp sändningen på det digitala nätet.

Kristianstadsbladet - 10 aug 13 kl. 10:00

Trolle Ljungby flyttar duvhökar från Bromölla

Foto: Patrik Olofsson
Trolle Ljungby AB har fått förnyat tillstånd att flytta duvhökar från ägorna i Bromölla kommun. Något tiotal fåglar kommer att flyttas för fasanuppfödningens skull.
Trolle Ljungby AB har fått förnyat tillstånd att jaga efter duvhök på sina ägor.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.