Länstidningen i Jämtland > Nyheter

Sunday, 25 October, 22:48

Länstidningen i Jämtland - 18 okt 20 kl. 09:00

Debatt: Tips för ett mer hållbart länSvenska kommuner köper varje år varor och tjänster för runt 350 miljarder kronor. I....
Läs mer på Länstidningen i Jämtland

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Debatt, Tipsför ett , mer, hållbart, län
SmålandsPosten - 08 nov 18 kl. 06:52

365 tips till ett mer hållbart liv

Enskilda individer och personer i grupp göra mycket för att livet blir mer hållbart på sikt. Naturskyddsföreningen har nyligen gett ut en bok i ämnet som ger 365 tips..

Regeringen - 26 apr 18 kl. 16:46

Ett tryggt och mer hållbart premiepensionssystem

Förvaltare och fonder som vill finnas inom premiepensionssystemet kommer snart behöva underställa sig en rad nya krav som specificeras i propositionen Ett tryggt och mer hållbart premiepensionssystem som idag har överlämnats till riksdagen. Syftet med förslagen från Pensionsgruppen är att göra premiepensionssystemet både mer tryggt och mer hållbart i väntan på att ett upphandlat fondtorg är på plats..

BT - 18 nov 14 kl. 12:27

Ett jordnära perspektiv är mer hållbart än ett ideologiskt

Tre professorer och en ledande företrädare för Statens lantbruksuniversitet uttalade sig i söndagens Svenska Dagbladet mot uppfattningen att en totalomläggning till ekologiskt jordbruk skulle vara lösningen på allt från världssvält till klimathot. Inte heller har ekologiska livsmedel den fördel som ofta framhålls, att de skulle vara giftfria eller vara nyttigare. ” … praktiskt taget alla populära föreställningar om ekologisk odling är felaktiga”.

Dagens PS - 15 apr 19 kl. 07:37

SAS vd: Flyget måste bli mer hållbart

Flygbolaget SAS vd Rickard Gustafson uppger nu att resandet inte kan fortsätta i samma takt som innan utan att göra det mer hållbart. Det säger han i en intervju med Bloomberg News. Bolaget pressas på den svenska hemmamarknaden där flygandet, till skillnad från flera större länder i Europa, minskar.

SN - 15 aug 13 kl. 11:45

De jobbar för mer hållbart samhälle

Samhället är mycket mer sårbart i dag i jämförelse med för 50 år sedan. Några som strävar efter ett mer hållbart samhälle är Emilia Rekestad och Yohanna Amselem som bor på en gård utanför Gnesta..

SR - 28 nov 17 kl. 10:30

Hur kan vi flyga mer hållbart i framtiden?

Hur man kan flyga mer hållbart? Den frågan har kommit upp i kommentarsfälten i Tio miljoners diskussion om hur vi kan bli mer miljövänliga i vardagen. Vi ställde frågan till Jonas Åkerman, transportforskare på Kungliga tekniska högskolan i Stockholm..

Nyteknik - 27 feb 19 kl. 10:14

Blockkedjeteknik ska göra Mercedes mer hållbart

Större transparens och mer kontroll. I ett pilotprojekt ska Mercedes testa blockkedjeteknik för att få sitt underleverantörsled att bli mer hållbart..

Regeringen - 19 dec 17 kl. 07:30

Pressträff med Per Bolund med anledning av promemorian Ett tryggt och mer hållbart pensionssystem

Tisdagen den 19 december klockan 13.00 kommer finansmarknadsminister Per Bolund att finnas tillgänglig för frågor på departementspromemorian Ett tryggt och mer hållbart premiepensionssystem som remitteras vid samma tidpunkt..

Regeringen - 19 dec 17 kl. 15:10

Remiss av promemorian Ett tryggt och mer hållbart premiepensionssystem

Här kan du ta del av till vilka instanser som Finansdepartementet har remitterat promemorian Ett tryggt och mer hållbart premiepensionssystem..

SmålandsPosten - 04 apr 19 kl. 23:23

Underhåll av grusvägar ska bli mer hållbart

Forskningsprojekt ska göra underhåll av grusvägar mer hållbart. Under torsdagen visade RJ Schakt upp en grusåtervinnare som de utvecklat i samarbete med Linnéuniversitetet..

SmålandsPosten - 24 mar 18 kl. 05:30

Fisket i Åsnen måste göras mer hållbart

Vi som sportfiskare har fiskat i Åsnen i flera år och vi är förstås intresserad av hållbart fiske. Ett stort hot mot ett hållbart fiske är att styrelsen främjar de ålderdomliga fiskreglerna, att med nät ta upp stora mängder fisk..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.