Vestmanlands Läns Tidning > Nyheter

Thursday, 29 October, 14:27

Vestmanlands Läns Tidning - 18 okt 20 kl. 09:00

Holm: Jag har något fruktansvärt att berättaNär VLT intervjuade nöjesredaktören William Holm beskrev han sig själv som ”konstig och lite dum....
Läs mer på Vestmanlands Läns Tidning
Läs mer om:
VLT, William Holm

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: HolmJag har något , fruktansvärtatt , berätta
Skånskan - 07 feb 20 kl. 15:30

”Jag vill berätta hur vi levde”

Hörby Gerth Rosberg, 88, i Hörby har gjort en minnesresa tillbaka till 1930- och 1940-talet, och ger ut en bok om hur det var att växa upp i en torparfamilj på den skånska landsbygden.
– Jag vill berätta om hur vi levde. Det var en fruktansvärt fattig tid, säger han.

Sydsvenskan - 30 mar 15 kl. 10:09

De stulna flickorna fick henne att berätta

Med boken "En bön för de stulna" har Jennifer Clement åstadkommit ett kompakt litet storverk, en fruktansvärd men ändå hoppingivande berättelse om livet i drogkartellernas Mexiko.
– Jag valde romanen eftersom det är det minst farliga sättet att berätta, säger hon..

Expressen - 04 feb 15 kl. 13:28

Polisen vädjar till rånarna att berätta

MALMÖ. Polisen vädjar till inblandade i rånet när Emil, 6, mördades. Rånet är preskriberat och den som inte sköt Emil kan utan risk för straff prata med polisen.

DN - 17 mar 18 kl. 21:30

Jenny Wilson om sitt trauma: ”Jag ville inte berätta. Jag orkade inte berätta. Jag var tvungen att berätta.”

Efter förra skivan tänkte Jenny Wilson lägga av med musiken. Men så råkade hon ut för något fruktansvärt. ”Jag hamnade vid ett vägskäl: Antingen tystna – eller tala.

SvD - 29 okt 15 kl. 08:48

Just nu: Följ rättegången om mordet på Lisa Holm

I dag, andra rättegångsdagen om mordet på Lisa Holm, ska pappan berätta om hennes sista tid i livet. Den åtalade 35-åringen, som nekar till allt, ska också förhöras. Följ rättegången i Skaraborgs tingsrätt i vår direktrapport..

Världen Idag - 27 jan 15 kl. 00:00

”Vi får inte tiga, vi måste berätta”

Bankhallen i riksdagshuset var fyllt till brädden när riksdagen uppmärksammade minnesdagen av Förintelsen på tisdagen.Riksdagsledamoten Mikael Oscarsson (KD), som står i spetsen för riksdagens nätverk för Förintelsens minne, hälsade alla välkomna och särskilt dagens hedersgäster – tio personer som alla överlevt de fruktansvärda koncentrationslägren som var det viktigaste verktygen i Nazitysklands utredning av judar från Europa.Han namngav var och en av de tio och konstater.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Polisens vackra text om Lisa Holm lämnar ingen oberörd

"LISA. En stor vältränad man vars rygg det står Polis på sitter och skakar och gråter bakom ett uthus. En vitblek tekniker stirrar hålögt ut i tomma intet och en hundförare har borrat in sitt ansikte i hundens päls.

BT - 12 jan 14 kl. 08:03

Åtta år av ätstörningar

Idag sitter Sara Eriksson vid ratten till en "egen" lastbil på sitt nya jobb. I en annan landsända långt från hembyn Fritsla. Kort innan hennes flytt träffar vi tjejen som alla på orten kände till.

Uppsalanyheter.se - 28 okt 16 kl. 07:58

Recension: Åter till 70-talet med John Holm

Det blir lite som en tidsmaskin med en artist som John Holm. Den 68-årige Holm har släppt 5 stycken album under sin karriär varav de tre mest kända som gjordes på 70-talet, Sordin (1972), Lagt kort ligger (1974) och Veckans Affärer (1976). Det blir lite som en tidsmaskin med en artist som John Holm.

YLE - 16 nov 15 kl. 08:12

Berättelse 13: Världens underbaraste psykolog räddade mig

Min depression började smyga sig på redan i högstadiet. Jag har alltid haft ett skört självförtroende och i och med puberteten och alla kroppens förändringar blev jag allt mera nere. Jag beslöt mig snabbt för att börja banta.

YLE - 27 jan 14 kl. 18:54

Rebecka Holm fortsätter kämpa mot rasismen

Det har gått två år sedan fjortonåriga Rebecka Holm skrev en uppmärksammad insändare i Hufvudstadsbladet om de rasistiska kommentarer hon fick då hon åkte metro till skolan. I dag tycker hon fortfarande att det finns mycket att göra för att minska på främlingsfientligheten. - Jag önskar att man redan i skolan skulle diskutera att det är vanligt att komma från en annan kultur så att man får förståelse för det.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.