Nerikes Allehanda > Nyheter

Wednesday, 21 October, 11:41

Nerikes Allehanda - 18 okt 20 kl. 08:46

Flera underkända när ÖSK var sämre än sämsta motståndet – här är betygen mot FalkenbergÖSK-insatsen mot Falkenberg – allsvenskans sämsta lag både sett till tabellplacering och form var....
Läs mer på Nerikes Allehanda
Läs mer om:
ÖSK, Falkenberg

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Flera underkändanär , ÖSKvar sämre , än, sämsta, motståndet, här är betygen mot Falkenberg
Sydsvenskan - 12 mar 14 kl. 23:24

Skolan får underkänt för it

Svenska skolor får underkänt på de flesta punkterna i en statlig utredning av IT i skolan.
Sverige är världsledande på att dela ut datorer till eleverna men bland de sämsta på använda dem i undervisningen..

SvD - 12 mar 14 kl. 19:20

Världsbäst på att dela ut datorer – sämst på att använda dem

Svenska skolor är världsledande på att dela ut datorer, men bland de sämsta på att använda dem. Sverige underkänns på över hälften av punkterna i Digitaliseringskommissionens granskning av it i skolan, som presenteras på torsdag. – Det är lärarnas skyldighet att använda it, säger pedagogikprofessor Berner Lindström..

SvD - 12 mar 14 kl. 19:20

Världsbäst på att dela ut datorer – sämst på att använda dem

Svenska skolor är världsledande på att dela ut datorer, men bland de sämsta på att använda dem. Sverige underkänns på över hälften av punkterna i Digitaliseringskommissionens granskning av it i skolan, som presenteras på torsdag. – Det är lärarnas skyldighet att använda it, säger pedagogikprofessor Berner Lindström..

YLE - 23 maj 13 kl. 08:30

Soppkött säljs som entrecote

Det står entrecote på förpackningarna men inuti finns biffar skurna från olika ställen på djuret. Segheten på köttet varierar men det saftiga priset är det samma. ?

YLE - 23 maj 13 kl. 12:01

Ingen styckar fel av misstag

Spotlights avslöjande om falska entrecoter förbluffar svensk köttguru. Han köper inte förklaringen att förvirringen beror på olika styckningsmetoder. Visst går det att grilla en bit av framryggen men det gör den inte till entrecote, säger Håkan Fällman.

Skånskan - 05 dec 15 kl. 14:00

Sug efter Grisham-thrillers

Deckarspalten Under en period slukade jag alla John Grisham-böcker jag kunde komma över. Bland favoriterna fanns så väl debuten Juryn från 1989 som de populära Firman och Pelikanfallet och så De utvalda. På senare år har jag läst Grisham mer sporadiskt men Den oskyldige mannen från 2006 och Bekännelsen från 2010 är böcker som fastnat.

Kristianstadsbladet - 17 jun 13 kl. 01:30

Få kommuner garanterar sommarjobb


En av tio kommuner erbjuder sommarjobb till alla högstadie- och gymnasieungdomar som söker. Åtta av tio har begränsade möjligheter, framgår av en undersökning gjord av Mentor Sverige som fått svar från 185 kommuner.Undersökningen visar att 30 procent av kommunerna inte erbjuder sommarskola till elever som blivit underkända i grundskolan, skriver SvD.

Kristianstadsbladet - 16 dec 13 kl. 09:07

"Resultatet är en förödande dom"

Svar till Fredrik Winberg och Anders Tell (S) 6 december
Inte överraskande tar S chansen att göra partipolitik av de nedstämmande resultatet i den senaste internationella mätningen av skolresultaten i 34 OECD-länder. Sverige sjunker som en sten mot botten. Men vems fel är det?

YLE - 31 mar 15 kl. 04:33

Helsingfors arbete mot luftföroreningar på medelnivå

Helsingfors kunde bli bättre på att bekämpa luftföroreningar, visar en jämförelse av europeiska städer som miljöorganisationen Friends of the Earth Germany har gjort. Organisationen undersökte hur 23 europeiska städer arbetar för att minska på luftföroreningarna i sin stad. Organisationen granskade bland annat om staden ekonomiskt uppmuntrar sina invånare att promenera och cykla.

Corren - 10 jan 19 kl. 21:09

Betygen: Så var LHC mot Mora

LHC föll tungt mot Mora – och många var underkända efter säsongens troligen sämsta insats..

YLE - 05 mar 17 kl. 07:06

De gåtfulla runorna i Vörå I: Österbottens första viking

En finskhetskonspiration bland ledande vetenskapsmän – eller en svenskhetskonspiration bland österbottniska bönder och intellektuella? En brottsanmälan mot en amatörarkeolog – och en JO-anmälan mot en avdelningschef på Museiverket. I en tredelad artikelserie berättas historien om några stenristningar som antingen skriver om historien, eller också är Svenskfinlands mest fantastiska fall av historieförfalskning.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.