DalaDemokraten > Nyheter

Sunday, 25 October, 14:29

DalaDemokraten - 18 okt 20 kl. 08:45

Kommunen har gjort polisanmälan – hantverkare misstänks för brottKommunen misstänker att hantverkare som tillfälligt befinner sig och tar uppdrag i Ludvikabygden....
Läs mer på DalaDemokraten
Läs mer om:
Ludvikabygden

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kommunenhar gjort , polisanmälan, hantverkaremisstänks för , brott
Nya Wermlands Tidningen - 03 dec 14 kl. 18:51

Polisanmälan om hus i förfall

Filipstads kommun har gjort en polisanmälan om brott mot ordningslagen mot en fastighetsägare, på grund av att kommunen inte anser att ägaren sköter fastigheten..

Nya Wermlands Tidningen - 22 sep 15 kl. 14:28

Polisanmälan för nätfiske

Nykroppa-Storfors fiskevårdsförening har gjort en polisanmälan om brott mot fiskelagstiftningen..

Sydöstran - 08 jan 18 kl. 15:07

Gör polisanmälan om brott i skolorna

När skall det införas nolltolerans mot brott i skolmiljö? Jag har under snart nio år haft totalt 500 föreläsningar runt om i Sverige om ”mobbning, mobilen och internet ur ett polisperspektiv”. Besökt massor av skolor.

Kristianstadsbladet - 10 dec 13 kl. 16:21

Kommunen polisanmäler företag för miljöbrott

Olja, glykol och diesel hälldes rakt ut på marken. Förorenade platser hölls undan för kommunens miljöinspektörer. En av de tidigare anställda på Nordströms bildemontering berättar i Sydnytt om allvarliga miljöbrott som begåtts.

Alingsås tidning - 09 apr 18 kl. 11:16

Filipsson: ”Fullt rimligt med polisanmälan”

– Det är fullt rimligt att göra en polisanmälan.
Det säger kommunstyrelsens ordförande Daniel Filipsson (M), som också försvarar avskedandet av ABC-trion Thordmark, Gustafsson och Byström. – Att en polisanmälan är gjord innebär inte att man är dömd, men att man ser att det finns fog för en anmälan, säger Daniel Filipsson och fortsätter: – Det är fullt rimligt att man gör polisanmälan då kommunen funnit misstänkta oegentligheter.

Barometern - 23 jul 13 kl. 07:07

Politisk splittring om polisanmälan

Rätt eller fel av Kalmar kommun att polisanmäla?
Splittringen är nu stor när det gäller efterspelet i?den?

Skånskan - 12 apr 18 kl. 13:59

Polisanmälan om våld vid MFF-match

MALMÖ Polisen i Malmö vill i samarbete med Malmö FF gå till botten med det påstådda övervåldet i samband med matchen mellan hemmaklubben och AIK i måndags.Samtidigt kom det i onsdags in en polisanmälan från en privatperson, som påtalar att han utsattes för ett slag bakifrån, med något föremål, och att han även blev knuffad. Han såg dock inte vem det var som slog honom någonstans på kroppen.

DN - 10 okt 14 kl. 16:28

”Vem som helst kan göra en polisanmälan”

Kvinnan i Big Brother vill inte göra en polisanmälan om händelsen i huset. Men en åklagare kan ändå ta upp fallet eftersom det är ett brott som omfattas av allmänt åtal. Och vem som helst kan göra en polisanmälan..

Blekinge Läns tidning - 04 maj 17 kl. 17:15

Kommunen polisanmäld för avloppsutsläpp

Miljöförbundet Blekinge Väst har gjort en polisanmälan om miljöbrott mot Karlshamns kommun. Det handlar om för höga utsläppsvärden från Mörrums reningsverk..

YLE - 11 jan 19 kl. 11:22

Åklagare: Rektor kunde ha hindrat nu dömd lärare från att fortsätta sexchatta med elever – ingen polisanmälan gjordes trots stadens anvisningar

Enligt åklagaren borde tidigare rektorn för Hoplaxskolan i Helsingfors enligt stadens anvisningar ha gjort en polisanmälan och en barnskyddsanmälan när hon fick reda på de sexrelaterade meddelanden som en manlig lärare skickat till en elev 2014. Rektorn gav en varning och står nu åtalad för brott mot tjänsteplikt. Läraren polisanmäldes först 2017 och dömdes i december 2018 för flera sexualbrott..

Skånskan - 08 jun 16 kl. 20:08

Polisanmälan att vänta på BW-match

FOTBOLL/SPEL Svenska Spel kommer med största sannolik att göra en polisanmälan på division 2-matchen i söndags mellan BW90-Nybro, där bolaget kort före avsparken stoppade all betting på objektet.– Vi har nått så långt i vår analys, att det inte går att hitta någon rimlig förklaring till det avvikande spelmönstret. När vi vänder oss till polisen är det för att få hjälp med att reda ut en rad omständigheter, förklarar Johan Söderkvist, pressinformatör på Svenska Spel.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.