UNT > Nyheter

Tuesday, 27 October, 03:45

UNT - 18 okt 20 kl. 08:00

Kollektivtrafik på beställning planeras – beslut dröjerKollektivtrafik på beställning och bättre samordning. Det vill Östhammars kommun införa för att hjälpa skärgårdsborna. Men vägen till beslut är lång..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Östhammars

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kollektivtrafik, beställning, planeras, beslut, dröjer
YLE - 03 sep 13 kl. 12:53

Länsi-Suomi: STX i Raumo kan få beställning från Norge

STX varv i Raumo kan få en ny fartygsbeställning från Norge. Det är tidningen Länsi-Suomi som rapporterar om förhandlingar mellan STX-varvet och det norska rederiet Polar Cruise Enterprises. Enligt Länsi-Suomi gäller beställningen ett isbrytande kryssningsfartyg som skulle betyda jobb för två år framöver.

Opinionen.se - 22 mar 13 kl. 15:57

Saab får Gripen-beställning

Försvarsindustrikoncernen Saab har fått en andra utvecklingsbeställning på Gripen E, kallad Super-Jas, från Försvarets materielverk (FMV). Beställningen är värd 10,7 miljarder kronor, och ligger inom ramen för det avtal som Saab och FMV tecknade i mitten av februari. Avtalet omfattar utveckling och modifiering av Gripen E för Sverige mellan åren 2013 och 2026, samt en eventuell beställning av stridsflygplanet från Schweiz, skriver Saab i ett pressmeddelande.

YLE - 11 aug 14 kl. 13:42

Arctech-varvet fick beställning på tre isbrytare

Arctechs varv i Helsingfors har fått en beställning på tre isbrytare. Rysslands största rederi Sovcomflot beställer tre servicefartyg med isbrytarkapacitet, så kallade stand by-fartyg. Beställningen är värd 380 miljoner dollar.

Cornucopia - 05 jan 19 kl. 07:09

Tesla Model 3 nu öppen för beställning - leverans i mars

Tesla Model 3 är nu öppen för beställning för svenskar och övriga vänsterstyrda länder i EU även utan tidigare förbokning. Leverans blir redan i mars.Tesla Model 3.

HBL - 22 feb 13 kl. 16:04

Statsrådets beställning av Himanen synas

Statsrådets beställning av en framtidsredogörelse av Pekka Himanen ska nu synas. Beställningen som gick till den kände filosofen och forskaren konkurrensutsattes inte. Staten har anlitat Himanen även tidigare.

HBL - 17 feb 14 kl. 18:50

Åbovarvet blir utan beställning

Danska Scandlines bekräftade för FNB att rederiet köper två färjor av S + P Werften i Stralsund i Tyskland. Scandlines kommunikationsdirektör Anette Ustrup Svendsen säger att rederiet har lagt ett bud på två färjor av konkursboet i varvet i Stralsund. Konkursboet har godkänt budet, men det slutliga köpebrevet har ännu inte undertecknats.

YLE - 26 mar 15 kl. 22:52

Åbovarvet kan få beställning på två kryssningsfartyg

Varvet i Åbo ser ut att få en beställning på två kryssningsfartyg. Meyer Werft har skrivit under ett samarbetsavtal med världens största kryssningsrederi Carnival Corporation. Det finns planer på att bygga två kryssningsfartyg vid varvet i Meyer Turku i Åbo och två i Papenburg i Tyskland, uppger Meyer Turku i ett pressmeddelande.

YLE - 11 okt 16 kl. 05:45

Morgonkollen: Ny beställning för Åbovarvet, Samsung kastar in handduken

Åbovarvet Meyer Turku får ytterligare en stor beställning. Den kommer från kryssningsrederiet Royal Caribbean. Det handlar om två kryssningsfartyg som ska drivas med flytande naturgas, LNG.

Dagens PS - 21 dec 18 kl. 11:34

Saab får ytterligare en FMV-beställning

Försvarsbolaget Saab har fått en beställning från FMV avseende nytt materiel till Gripen E. Det rör sig om en tilläggsbeställning till det ursprungliga avtalet från 2013 och ordervärdet är cirka 430 miljoner kronor. I det ursprungliga avtalet var det tänkt att visst materiel skulle återanvändas från den existerande Gripen C/D-flottan som Försvarsmakten äger.

Trelleborgs Allehanda - 06 dec 12 kl. 16:10

Mo Yan vägrar tala på beställning

Mo Yan har blivit en ofrivillig bricka i det politiska spelet, men vägrar envist att välja planhalva. Regimkritiker som hoppats på ett skarpare uttalande till förmån för kinesiska dissidenter väntade förgäves.
Sällan har förväntningarna varit så stora på en Nobelpristagares offentliga ställningstaganden som när kinesiske litteraturpristagaren Mo Yan möter ett samlat pressuppbåd i Stockholm.

Kristianstadsbladet - 06 dec 12 kl. 16:50

Mo Yan vägrartala på beställning

Foto: JANERIK HENRIKSSON
Mo Yan har blivit en ofrivillig bricka i det politiska spelet, men vägrar envist att välja planhalva. Regimkritiker som hoppats på ett skarpare uttalande till förmån för kinesiska dissidenter väntade förgäves.
Sällan har förväntningarna varit så stora på en Nobelpristagares offentliga ställningstaganden som när kinesiske litteraturpristagaren Mo Yan möter ett samlat pressuppbåd i Stockholm.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.