Expressen > Nyheter

Wednesday, 21 October, 04:34

Expressen - I förrgår: 07:47

Man misshandlad – omfattande skadorTre män gripna i Mölndal.
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Mölndal

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Man misshandlad, omfattande, skador
Nyan - 17 apr 17 kl. 13:17

Omfattande skador vid brand

Ett egnahemshus i Hammarland Kattby har fått omfattande skador vid en brand i dag.

Larmet kom kl 12.16.

YA - 30 dec 15 kl. 21:00

Omfattande skador på eldhärjat hus i Lindby

Huset i Lindby som eldhärjades under tisdagen fick omfattande skador. Ett rum på bottenvåningen blev helt förstört och takstolarna fick stora skador..

GöteborgsPosten - 04 okt 13 kl. 10:48

Götheborg klarade sig utan omfattande skador

Den dramatiska dockningen av ostindiefararen tycks inte ha lett till några omfattande skador på fartyget. Bogserbåten träffade Götheborg på det starkaste stället..

Nerikes Allehanda - 24 maj 14 kl. 11:23

Kraftig brand i villa: "omfattande skador"

Det brinner kraftigt i en villa vid Ringaby gård utanför Frövi. Totalt nio utryckningsfordon finns på platsen. - Det är omfattande skador, säger Ulf Smedberg på Nerikes brandkår..

Expressen - 28 sep 14 kl. 12:30

Kaoset efter broraset: "Omfattande skador"

Dagen efter det danska broraset är det oklart när trafiken på motorvägen mellan Köpenhamn och Helsingör kan återupptas. – Jag ser på de bilder vi har fått att det ser ut att vara omfattande skador. Så vi kommer i vart fall inte att öppna vägen under de närmsta timmarna, säger Anders Bach Sørensen, vakthavande befäl vid danska trafikverkets trafikinformation till Ekstrabladet..

Expressen - 28 maj 15 kl. 07:28

Kraftig brand i villa – omfattande skador

En villa i Strömsrum utanför Mönsterås i Kalmar län började brinna kraftigt under natten. Larmet inkom vid fyratiden, och branden ska snabbt ha orsakat omfattande skador på byggnaden..

YLE - 21 sep 15 kl. 06:30

Hus fick omfattande skador i brand i Korsholm

På måndag morgon brann ett egnahemshus på Abbistået i Tölby i Korsholm. Det 200 kvadratmeter stora huset fick omfattande skador. Invånarna vaknade av röken och elden och kunde ta sig ut oskadda.

Expressen - 30 apr 16 kl. 15:49

Omfattande skador på villa efter brand

En villa utanför Gnosjö började brinna under lördagseftermiddagen. Under kvällen arbetade räddningstjänsten fortfarande på platsen. – Det kommer att bli omfattande skador på huset, säger Mikael Ehne, vakthavande befäl vid polisen i Jönköping..

ÖstersundsPosten - 29 jul 16 kl. 21:54

Grävling påkörd på E45 – bilen fick omfattande skador

Under fredagseftermiddagen krockade en personbil med en grävling på E45 i höjd med Mörsil. Bilen fick omfattande skador men inga personskador har rapporterats, enligt polisen..

Länstidningen i Jämtland - 29 jul 16 kl. 21:54

Grävling påkörd på E45 – bilen fick omfattande skador

Under fredagseftermiddagen krockade en personbil med en grävling på E45 i höjd med Mörsil. Bilen fick omfattande skador men inga personskador har rapporterats, enligt polisen..

Helsingborgs Dagblad - 05 aug 17 kl. 10:55

Omfattande skador efter krock på E20

En person har förts till sjukhus med ambulanshelikopter efter att två personbilar krockat på E20 utanför Vårgårda, strax öster om Alingsås. – Det är en av passagerarna i bilarna som troligtvis har omfattande skador, säger Ulla Brehm vid polisen. Dessu.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.