Sydsvenskan > Kultur

Sunday, 25 October, 06:09

Sydsvenskan - 18 okt 20 kl. 07:45

Man skadad efter bråk i Hörby – kvinna misstänkt för grov misshandelMannens skadeläge är okänt..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Hörby

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Man skadadefter , bråki , Hörby, kvinna, misstänktför , grov misshandel
Expressen - 19 apr 19 kl. 07:00

MORGONENS NYHETER: En allvarligt skadad efter skoterolycka • 29-årig kvinna dödad under kravaller • Kritik mot donationer till Notre-Dame

En kvinna har förts till sjukhus med allvarliga skador efter att hon voltat med en skotter i Gällivare under natten till fredagen.En kvinna sköts till döds på Nordirland när stora kravaller bröt ut natten till fredagen. Polisen utreder det inträffade som terrorbrott.

GöteborgsPosten - 06 feb 20 kl. 11:55

Skottskadad man hittad i Vårby

En man i 20-årsåldern har skjutits och förts med ambulans till sjukhus, skriver polisen på sin hemsida. Polisen fick på förmiddagen in flera larm om en skadad person i Vårby i Huddinge kommun..

UT - 09 jul 13 kl. 09:11

Kvinna allvarligt skadad när personbil sladdade av vägen vid Marbäck

En singeloycka med personbil har inträffat på vägen mellan Ulricehamn och Marbäck. En kvinna uppges vara allvarligt skadad. Olyckan med en ensam kvinna i personbil inträffade på väg 157 i höjd med bergtäkten vid Marbäck.

UT - 09 jul 13 kl. 09:11

Kvinna allvarligt skadad när bil sladdade av vägen vid Marbäck

En singelolycka med personbil har inträffat på vägen mellan Ulricehamn och Marbäck. En kvinna uppges vara allvarligt skadad. Olyckan med en ensam kvinna i personbil inträffade på väg 157 i höjd med bergtäkten vid Marbäck.

BT - 18 okt 14 kl. 12:36

En allvarligt skadad i trafikolycka

Två personer har förts till sjukhus efter en trafikolycka som inträffade vid länsväg 780 strax utanför halländska Hyltebruk under morgonen. En av förarna, en kvinnan i 60-årsåldern, ska vara allvarligt skadad. - Bilarna kolliderade kraftigt.

Kristianstadsbladet - 18 okt 14 kl. 12:36

En allvarligt skadad i trafikolycka


Två personer har förts till sjukhus efter en trafikolycka som inträffade vid länsväg 780 strax utanför halländska Hyltebruk under morgonen. En av förarna, en kvinnan i 60-årsåldern, ska vara allvarligt skadad. - Bilarna kolliderade kraftigt.

Helsingborgs Dagblad - 18 okt 14 kl. 12:38

En allvarligt skadad i trafikolycka

Två personer har förts till sjukhus efter en trafikolycka som inträffade vid länsväg 780 strax utanför halländska Hyltebruk under morgonen. En av förarna, en kvinnan i 60-årsåldern, ska vara allvarligt skadad. — Bilarna kolliderade kraftigt.

Magazin24 - 23 sep 12 kl. 23:08

Kvinna gripen för dråpförsök

Vid 21.40-tiden på söndagskvällen larmades polis och ambulans till en lägenhet på S:t Olovsgatan i Köping. På söndagskvällen larmades polisen till S:t Olovsgatan i Köping.

Expressen - 20 jun 14 kl. 12:46

Kvinna skadad i olycka utanför Hörby

En kvinna i 35-årsåldern skadades i samband med en trafikolycka på E22 utanför Hörby vid lunchtid på midsommarafton. Av okänd anledning voltade hennes bil av vägen. – Hon är förd till sjukhus, skadorna verkar inte vara allvarliga, säger pressinformatören Maya Forstenius vid Skånepolisens kommunikationscentral..

YA - 02 jun 18 kl. 13:49

Väg 13: Allvarlig olycka utanför Hörby

Två personbilar med sammanlagt fem personer var med om en allvarlig på väg 13, i Hörby kommun, vid Ludvigsborg, under lördagsförmiddagen. Samtliga fick, enligt uppgift, föras till sjukhus, varav en kvinna är allvarligt skadad..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.