Aftonbladet > Nyheter

Tuesday, 27 October, 18:13

Aftonbladet - 18 okt 20 kl. 06:53

Hör skoleleverna som anmälde sin skola▸ En skola i södra Stockholm har anmälts av skolelever efter att skolan inte vidtog åtgärder då en skolkamrat har blivit utsatt för rasism under flera år..
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Stockholm

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hör, skolelevernasom , anmäldesin , skola
Sydöstran - 14 jul 16 kl. 12:41

Anmälde kränkningar på skola - Skolinspektionen ingriper

Förälder anmälde skola för kränkande behandling. Nu kräver Skolinspektionen att skolan vidtar åtgärder..

News55 - 13 jan 16 kl. 10:02

Föräldrar anmälde skola för att ha visat Alfons Åberg-film

Föräldrarna som skickade in en anmälan till Skolinspektionen skrev att ”Alfons och odjuret” resulterat i att deras barn på natten efter drömt ”ohyggliga mardrömmar och kunde inte sova”, det skriver Sydsvenskan. Filmen har en ”förskräcklig art” När barnets rädsla inte gick över efter en vecka beslutade föräldrarna att anmäla förskolan och menar att filmen aldrig borde visats på förskolan på grund av ”dess förskräckliga art”. Ärendet har hänvisats vidare till Malmö kommun som ska utreda frågan.

Sydöstran - 19 jul 17 kl. 17:38

Kränkt elev anmälde skola

Skolinspektionen fick i mars in en anmälan om en före detta elev på Jämjö kyrkskola som blivit utsatt för kränkningar av en annan elev. Eleven blev utsatt för kränkningar flera gånger under 2013 och 2014..

Skånskan - 28 apr 18 kl. 14:00

Skola anmälde inte kränkningar mot elev

Eslöv En skolelev i Eslövs kommun blev utsatt för kränkande behandling – utan att skolpersonalen anmälde det vidare till rektorn.
Det skriver Barn- och elevombudet, Beo, som nu ställer krav på huvudmannen, Eslövs kommun, att vidta åtgärder.En anmälan kom in till Beo i januari i år om att en elev på en skola i Eslövs kommun utsatts för kränkande behandling.

YA - 07 jul 14 kl. 09:03

Skola anmälde inte mobbning

Skolan såg inte tillräckligt allvarligt på kränkningar som en elev utsattes för och anmälde inte händelserna till kommunen. Så trots att situationen utreddes och åtgärdades får hanteringen kritik av Barn- och elevombudet.
Barn- och elevombudet (BEO), som är en del av Skolinspektionen, anser inte att den aktuella skolan gjorde allt vad skol- lagen kräver för att hjälpa en mobbad elev.

Sydsvenskan - 18 apr 19 kl. 08:38

Anmälde rektorns övergrepp – brändes levande

Den 19-åriga studenten anmälde rektorn på sin skola för sexuella trakasserier. Elva dagar senare dränktes hon i fotogen och brändes levande av sina skolkamrater på skolans tak. 19-åriga Nusrat Jahan Rafi gick på en madrassa, en islamisk skola, i den lil.

Helsingborgs Dagblad - 18 apr 19 kl. 08:38

Anmälde rektorns övergrepp – brändes levande

Den 19-åriga studenten anmälde rektorn på sin skola för sexuella trakasserier. Elva dagar senare dränktes hon i fotogen och brändes levande av sina skolkamrater på skolans tak. 19-åriga Nusrat Jahan Rafi gick på en madrassa, en islamisk skola, i den lil.

Kristianstadsbladet - 04 feb 13 kl. 15:06

Kille anmälde rån på skola

På måndagen anmälde en tonårskille att han rånats på en gymnasieskola i Hässleholm.
Killen har själv sagt till polisen har han rånats under hot om våld. Enligt polisen har inget våld använts.

Helsingborgs Dagblad - 18 dec 14 kl. 16:10

Skola anmälde inte mobbningsfall

En grundskola anmälde inte ett mobbningsärende vidare till huvudmannen..

Expressen - 27 feb 18 kl. 02:27

Anmälde våldtäkt på skola – tvingades möta förövaren

Kvinnan anmälde att en manlig elev våldtagit henne.Då rekommenderade Dans- och cirkushögskolan att eleverna skulle träffas för att hon skulle må bättre.– Med de erfarenheter som vi har nu och den nya policyn så skulle jag säga att vi inte skulle göra det igen, säger skolans kommunikationschef Monica Engdahl till P1 Kaliber.

Expressen - 01 okt 18 kl. 06:27

Flickan anmälde våldtäkt – killen går kvar i klassen

Flickan anmälde klasskompisen för att ha fört in sina fingrar i henne.Under utredningen tvingas flickan gå i samma klass som honom. – Det här är faktiskt ett problem, att offer får byta skola medan förövare går kvar, säger hon.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.