Aftonbladet > Nyheter

Sunday, 25 October, 08:17

Aftonbladet - 18 okt 20 kl. 06:54

Rektorn efter anmälan: Jag är stolt över dem, att de står på sig▸ Eleverna tröttnade och anmälde till slut skolan i södra Stockholm för att inte agera tillräckligt mot rasistiska. .
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Stockholm

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rektornefter , anmälanJag är , stoltöver dem att , de står på sig
BT - 06 nov 14 kl. 10:43

Anmälan mot Se og Hør läggs ned

Pressnämnden i Danmark har beslutat att inte behandla en anmälan från sju personer, som anser sig ha blivit kränkta när tidningen Se og Hør använde förtroliga uppgifter från en betald källa. Personen som mot betalning lämnade uppgifter till tidningen var anställd på IT-jätten IBM och hade tillgång till uppgifter hos administratören Nets. Uppgifterna ska sedan ha omvandlats till historier om kändisar och kungligheter i Se og Hør.

UNT - 06 nov 14 kl. 10:43

Anmälan mot Se og Hor läggs ned

Pressnämnden i Danmark har beslutat att inte behandla en anmälan från sju personer, som anser sig ha blivit kränkta när tidningen Se og Hor använde förtroliga uppgifter från en betald källa..

Helsingborgs Dagblad - 06 nov 14 kl. 10:45

Anmälan mot Se og Hør läggs ned

Pressnämnden i Danmark har beslutat att inte behandla en anmälan från sju personer, som anser sig ha blivit kränkta när tidningen Se og Hør använde förtroliga uppgifter från en betald källa. Personen som mot betalning lämnade uppgifter till tidningen var anställd på IT-jätten IBM och hade tillgång till uppgifter hos administratören Nets..

SvD - 06 nov 14 kl. 10:43

Anmälan mot Se og Hør läggs ned

Pressnämnden i Danmark har beslutat att inte behandla en anmälan från sju personer, som anser sig ha blivit kränkta när tidningen Se og Hør använde förtroliga uppgifter från en betald källa..

DI - 06 nov 14 kl. 12:11

Anmälan mot Se og Hør läggs ned

Pressnämnden i Danmark har beslutat att inte behandla en anmälan från sju personer, som anser sig ha blivit kränkta när tidningen Se og Hør använde förtroliga uppgifter från en betald källa..

Expressen - 06 nov 14 kl. 16:29

Anmälan mot danska Se og Hør läggs ned

KÖPENHAMN. Pressnämnden i Danmark har beslutat att inte behandla en anmälan från sju personer, som anser sig ha blivit kränkta när tidningen Se og Hør använde förtroliga uppgifter från en betald källa..

Sydöstran - 04 jun 19 kl. 15:30

Anmälan: Strid om vedhög – vänder sig till Kronofogden

Ett par som hyr ut sitt hus till en man har hamnat i konflikt om en vedhög. Nu vänder sig paret till Kronofogden för att få mannen att ta bort veden..

Trelleborgs Allehanda - 09 mar 13 kl. 06:40

Skola granskas efter anmälan från pappa

En elev på en skola i Trelleborgs kommun hotades av en annan elev och kände sig så rädd att hans föräldrar höll honom hemma. Pappan till den hotade eleven riktar skarp kritik mot skolans agerande. Nu ska händelsen granskas av skolinspektionen.

Skånskan - 07 jul 19 kl. 16:30

Krav på skola efter anmälan

Eslöv Efter en anmälan till barn- och elevombudet om att en elev känt sig kränkt av en annan elev tidigt i våras beslutas skolan nu uppfylla flera krav, snarast.
Vid alla incidenter hade eleven vänt sig till lärare. Även rektorn och annan skolpersonal informerades av anmälaren.

SmålandsPosten - 14 okt 14 kl. 06:15

Anmälan om brister på boendet Duvan i Norrhult

Skolelever som bor på Duvan i Norrhult och går på Åsedaskolan har berättat om problem på boendet för sina lärare. Rektorn Caj Stigson, har nu gjort en anmälan till socialförvaltningen. Både rektor och lärare har vid några tillfällen pratat med ensamkommande ungdomar som bor på Duvan.

Nya Wermlands Tidningen - 25 apr 14 kl. 06:00

Anmälan om kränkning kom aldrig fram

Rektorn kände till att eleven kände sig kränkt av sin lärare. Hon gjorde därför en anmälan till Barn och Ungdomsnämnden (BUN). Men den kom aldrig fram..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.