Sydsvenskan > Inrikes

Thursday, 22 October, 08:50

Sydsvenskan - 18 okt 20 kl. 06:30

Så gjorde vi jobbetTog jobbet i sitt eget namn. Lönen blev 78 kronor i timmen efter skatt..
Läs mer på Sydsvenskan

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: gjorde vi , jobbet
SmålandsPosten - 04 dec 13 kl. 06:12

Rekryteraren fick jobbet själv

Förre gymnasiechefen Britt-Louise Ek-Gustafsson intervjuade kandidaterna till jobbet som utvecklingsstrateg och utredare i skolfrågor.
Men till slut var det hon själv som fick jobbet. Måndagen den 18 november kom beskedet att gymnasiechefen Britt-Louise Ek-Gustafsson efter 4,5 år lämnar sitt uppdrag och istället blir utvecklingsstrateg och utredare i skolfrågor på utbildningsförvaltningen.

YLE - 17 mar 16 kl. 04:04

Oklar forskning om att stå på jobbet

Trots att höj- och sänkbara skrivbord har blivit allt vanligare på arbetsplatser runtom i världen så finns det fortfarande bara mycket svaga forskningsresultat om hur nödvändigt det här är. Forskare kan i dagens läge inte med säkerhet säga hur länge arbetstagare i allmänhet väljer att stå på jobbet eller hur viktigt det är för deras hälsa. En internationell översikt över vetenskapliga studier som handlar om att sitta mindre på jobbet publiceras i dag.

Dagens PS - 23 maj 16 kl. 11:52

5 tips som får dig att skratta på jobbet


Att sluta skratta kan vara ett tecken på att man har för hög stressnivå och därför stängs en del av glädjen ner. Man brukar säga att ett gott skratt förlänger livet – och ökar arbetsglädjen. Nästan alla jobb innehåller mer eller mindre element av stress.

Cornucopia - 08 dec 18 kl. 14:15

Därför går läsarna till jobbet när de är sjuka - skillnad företagare och anställd

Det är stor skillnad mellan varför anställda respektive egna företagare bland bloggens läsare jobbar trots att de är sjuka, rent av går till jobbet istället för att jobba hemma. Anställda har självbilden att bara mesar är sjuka, medan företagarna menar att jobbet inte klarar sig utan dem.
Varför går du till jobbet när du är sjuk?

Skånskan - 31 aug 18 kl. 19:15

Fyra mil cykelpendling till och från jobbet

KLÅGERUP/BARA
Dryga bilköer och långa dagar med ineffektiva bussresor fick dem att tänka om.
Numera väljer Katarina Nilsson Bremer och Johan Nilsson att cykla fyra mil om dagen mellan hemmet i Klågerup och jobben i Malmö. – När jag kommer till jobbet och har cyklat två mil, då känner jag mig mentalt stark.

SmålandsPosten - 17 okt 13 kl. 06:58

Att lära sig jobbet på jobbet

För att fler unga ska få möjligheten till en anställning inom yrkesintroduktionsavtal satsar vi nu på så kallade YA-jobb. Det handlar helt enkelt om att unga ska få komma in på en arbetsplats och lära sig jobbet på jobbet. Arbetsgivaren får en lönesubvention och ett handledarstöd, skriver Elisabeth Svantesson, arbetsmarknadsminister och Katarina Brännström, ledamot, Arbetsmarknadsutskottet.

Cornucopia - 30 jun 14 kl. 11:45

"Roligare på jobbet" och "barnen har det bättre på dagis"

Alibisering är en fascinerande mänsklig förmåga, där man rättfärdigar sina beslut genom olika konstruktioner. Vilket ibland kan väcka en del tankar, t ex när småbarnsföräldrar blir väldigt provocerade av att dagis kan ifrågasättas och hamnar i försvarsställning med diverse alibin som argument. Hur ser dessa hem och familjesituationer ut egentligen?

BT - 06 aug 14 kl. 10:33

Frihet ger ångest ? njut av att gå ?tillbaka till jobbet

Att vara tillbaka på jobbet efter semestern kan vara jobbigt för många. Men är det egentligen att återvända till arbetet som är det tuffa? – Själva arbetsvardagen är egentligen det som många klarar av bäst, det som är svårt är att vara ledig eftersom frihet ofta ger oss ångest, säger Tulsa Jansson, filosofisk praktiker.

BT - 06 aug 14 kl. 10:33

Filosofens råd: njut av att gå tillbaka till jobbet efter semestern

Att vara tillbaka på jobbet efter semestern kan vara jobbigt för många. Men är det egentligen att återvända till arbetet som är det tuffa? – Själva arbetsvardagen är egentligen det som många klarar av bäst, det som är svårt är att vara ledig eftersom frihet ofta ger oss ångest, säger Tulsa Jansson, filosofisk praktiker.

YLE - 11 maj 15 kl. 11:22

Frihet att cykla till jobbet

För Olof Jern är det en form av frihet att ta cykeln till jobbet. Han pendlar så gott som dagligen från Vasa dryga 20 kilometer till jobbet i Solf i Korsholm. Med cykelveckan som pågår till den 17.

YLE - 31 dec 15 kl. 14:12

Var femte rädd för att förlora jobbet

Var femte anställd finländare är orolig för att förlora jobbet, visar en enkät som Yle låtit Taloustutkimus göra. Av de arbetande som svarat på enkäten är sex procent rädda för att förlora jobbet. 14 procent uppger att de tidvis är osäkra på om jobbet kommer att finnas kvar.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.