Aftonbladet > Nyheter

Thursday, 29 October, 23:52

Aftonbladet - 18 okt 20 kl. 06:08

Antje Jackelén: "Hittat tryggheten i att stå för vissa saker"▸ Hon är känd som Sveriges första kvinnliga ärkebiskop, är en flitig debattör och en stark förespråkare för alla människors lika värde. Men själv ser Antje Jackelen sig inte som modig. – Jag får höra det ibland, att människor säger ”du är modig”. Men det är inte alltid så jag upplever mig själv, säger hon med ett leende. Antje är en av medlemmarna i Svenska Hjältars jury 2020..
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Jackelén, Sveriges, Antje Jackelen, Svenska Hjältars

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Antje, Jackelén, Hittat, tryggheteni att , ståför , vissa, saker
Trelleborgs Allehanda - 03 sep 13 kl. 03:55

Har vi något val?

Jag har 34 kyrkor som är ?mina?. Jag besöker dem alla, en del ganska ofta, andra mer sällan.

LV - 22 mar 17 kl. 16:10

Centerpartister kräver bättre trygghet på landet

De ser det varje dag, att det finns stora brister inom polisen. Frustrationen har fått Centerpartisterna Antje och Maik Rohde att skriva en motion med kravet att höja tryggheten på landsbygden och på småorter. – En brist är att brottsplatsundersökningar genomförs för sent – eller inte alls, säger Maik Rohde..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.