Magazin24 > Nyheter

Monday, 19 October, 17:43

Magazin24 - Igår: 06:10

Trygghetsvandring i KungsörKungsörs kommun och polisen bjuder in till en gemensam trygghetsvandring i Kungsör nästa vecka..
Läs mer på Magazin24
Läs mer om:
Kungsör

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Trygghetsvandringi , Kungsör
Magazin24 - 17 maj 12 kl. 10:45

Dags för trygghetsvandring

På måndag anordnas en trygghetsvandring i Arboga. Området som ska kartläggas ligger söder om Arbogaån, kring Österled. Måndagen den 21 maj anordnas en trygghetsvandring i Arboga och medverkar gör bland annat politiker, tjänstemän och polisen.

Västerbottens Folkblad - 18 okt 16 kl. 16:14

Bjuder in till trygghetsvandring

Efter motionskvällarna – nu bjuder Lycksele kommun och polisen in invånarna till en trygghetsvandring. Nästa vecka arrangeras en trygghetsvandring i centrala Lycksele. Kommunen och polisen vill veta både vad som upplevs som otryggt i området och vad som upplevs bra, samt hur tillgängligheten ser ut.

YLE - 09 maj 15 kl. 11:40

Kungsörnens rike växer långsamt

Numera är det människan som bygger bo åt kungsörnen. De stora och riktigt bra träden är bristvara, så 9 av 10 bo är numera byggda av människohand och inte örnklor. Det gäller Karlebyregionen där det finns 15-20 kungsörnspar.

Magazin24 - 15 sep 13 kl. 20:26

Tuffa lopp i Kungsörsskogarna

På söndagen avgjordes Thor Modéen-loppet vid Lockmora utanför Kungsör.

Det var tidvis tungt uppför backarna i skogarna kring Lockmora, än värre var det vissa bitar nedför där stora stenar bjöd på tufft motstånd.
?

YA - 24 sep 13 kl. 11:59

Kungsörn dog direkt efter elektrisk stöt

Foto: Gert Ljungqvist
Eldöden har fått en ung kungsörn på fall. Den ståtliga fågeln kom i kontakt med elledningar och dog omedelbart. Hela händelsen bevittnades av en flanör.

Magazin24 - 04 apr 13 kl. 11:04

UKM-festivalen är tillbaka i Kungsör

Efter flera års uppehåll är festivalen Ung Kultur Möts äntligen tillbaka i Kungsör. På lördag får ett antal ungdomar i åldrarna 13 till 20 år chansen att visa upp sina talanger inne på Thor Modéenteatern. Varje år arrangeras UKM, Ung Kultur Möts, runtom i Sverige.

ÖstersundsPosten - 30 nov 99 kl. 00:00

Trygghetsvandring i Torvalla

Nu ska det bli tryggare på gång- och cykelvägarna i Torvalla. ? En jättebra satsning.

Helsingborgs Dagblad - 03 okt 12 kl. 17:04

Stillastående trygghetsvandring

Musik, underhållning av Landskronaprofilen Kurdi Kara och så ansiktsmålning. Så ville man locka ungdomar, men också andra på Koppargården, att komma till stans första stillastående trygghetsvandring..

Magazin24 - 05 nov 12 kl. 10:27

Trygghetsvandring för att skapa förbättringar

Klockan 18 på onsdag genomförs den tredje trygghetsvandringen i Arboga. Denna gång går vandringen i Vilstaområdet. Tidigare har två trygghetsvandringar arrangerats i Arboga i den nuvarande formen.

UNT - 07 nov 12 kl. 15:00

Trygghetsvandring ska hindra brott

Hyresgästföreningen och Hebygårdar kommer att genomföra en trygghetsvandring i Morgongåva med anledning av den senaste tidens ökande brottslighet i samhället..

Nerikes Allehanda - 06 nov 13 kl. 14:55

Trygghetsvandring upptäckte farligheter

Politiker, tjänstemän och kommuninvånare gjorde en trygghetsvandring i Mullhyttan under onsdagen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.