Nerikes Allehanda > Nyheter

Tuesday, 27 October, 03:58

Nerikes Allehanda - 18 okt 20 kl. 05:59

Slammet sprids med grönmålade budskapSvar på debattartikeln ”Slam är bättre än sitt rykte” i NA onsdag 7 oktober.Leif Sildén och....
Läs mer på Nerikes Allehanda
Läs mer om:
Slam, NA, Sildén

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Slammet, spridsmed , grönmålade, budskap
Expressen - 25 jun 15 kl. 20:54

Fejkat polisbudskap om tiggare sprids

På Facebook sprids just nu ett budskap som utger sig komma från polisen – där de uppmanar "folket i Göteborg" att inte skänka pengar till tiggare. Men meddelandet kommer inte från polisen själva. – Vi uppmanar folk att inte sprida det här vidare, säger Jan Strannegård, polisens presstalesman..

Dagens Media - 23 okt 15 kl. 08:50

PR-bloggen: "Negativa budskap sprids snabbare än positiva budskap i sociala medier"

Sociala medier på arbetstid, YouTubes videodominans hotas och Twitter lanserar röstningsfunktion – Pr-bloggarna Joseph Borenstein och Linnéa Rinäs analyserar sju sociala mediernyheter från de senaste veckorna..

GöteborgsPosten - 05 sep 18 kl. 10:01

Livsfientliga budskap sprids i fler församlingar

Det som avslöjats i GP:s reportageserie om Hällebergsförsamlingen med tillhörande skola i Ljungskile är tyvärr inte unikt. Sekteristiska och livsfientliga budskap finns och sprids på fler håll. Det visar min uppväxt i en församling tillhörande pingstförbundet, skriver Lise-Lott Karlsson..

Västerbottens Folkblad - 28 sep 13 kl. 14:35

Prideparaden sprider sitt budskap genom Umeå

Just nu sprids kärlekens budskap längs Umeås gator. Strax före halv två lämnade tusentals deltagare Döbelns park med planscher, banderolls och flaggor i regnbågens alla [...].

GöteborgsPosten - 03 sep 14 kl. 18:10

Kränkningar sprids via ny app

Appen Secret skapar oro bland ungdomar när kränkande och hånande budskap sprids anonymt. Polisen i Göteborg förbereder sig för anmälningar som kan komma in..

Expressen - 07 nov 15 kl. 20:51

Falska budskap sprids till flyktingar

"Ni kommer att skickas hem". Halalslakt och slöjor ska förbjudas, undertecknat Sverigedemokraterna och svenska folket. Flygblad med falska budskap har dykt upp i sovsäckar till flyktingar på den grekiska ön Lesbos, skriver Södermanlands Nyheter.

Nyheter 24 - 13 mar 14 kl. 08:03

Ensam man misshandlas av tre andra – film sprids på FacebookMisshandlade sin sambo – erkände med blodig bild på Facebook

KIRUNA. Just nu sprids en film på en brutal misshandel på Facebook. Klippet visar hur två-tre unga män misshandlar och förolämpar en ensam man.

Sydsvenskan - 27 jan 16 kl. 16:06

Pojkens hemgjorda Messitröja sprids

Bilderna på en liten kille, i en hemgjord fotbollströja tillverkad av en randig plastpåse med nummer tio och namnet Messi på ryggen, sprids nu via nätet.Det visar sig, enligt CNN, att den lilla killen bor i en by i Afghanistan, Jaghori sydväst om Kabul. Killen heter Murtaza Ahmadi och är fem år, och han älskar fotboll och fotbollsspelaren Lionel Messi över allt annat.

Helsingborgs Dagblad - 27 jan 16 kl. 16:06

Pojkens hemgjorda Messitröja sprids

Bilderna på en liten kille, i en hemgjord fotbollströja tillverkad av en randig plastpåse med nummer tio och namnet Messi på ryggen, sprids nu via nätet.Det visar sig, enligt CNN, att den lilla killen bor i en by i Afghanistan, Jaghori sydväst om Kabul. Killen heter Murtaza Ahmadi och är fem år, och han älskar fotboll och fotbollsspelaren Lionel Messi över allt annat.

Västerbottens Folkblad - 16 sep 11 kl. 12:40

Starkt budskap i modern form

Fredag 16 september kl 12.40 Cancer. En skräck av oss alla.

Sydsvenskan - 26 jan 12 kl. 06:30

Konst med ett budskap

Idag faller domen mot gatukonstnären Dan Park vid Lunds tingsrätt. Patrik Svensson ser sin instinkt att försvara alla konstnärliga uttryck tvingas tillbaka.
Vem är Dan Park?

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.