Corren > Nyheter

Wednesday, 21 October, 12:01

Corren - 18 okt 20 kl. 06:00

Hovrätten river upp friande domLinköpings tingsrätt ansåg inte att en 51-årig gjorde sig skyldig till något brott när han slog till en ordningsvakt i ansiktet. Men det tycker Göra hovrätt som nu river upp tingsrättens dom..
Läs mer på Corren
Läs mer om:
Göra

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hovrätten, riverupp , friande, dom
ÖstersundsPosten - 07 okt 16 kl. 11:59

Hovrätten river upp dom – man slipper fängelse efter misshandel och narkotikabrott

Hovrätten för Nedre Norrland river nu upp tingsrättens dom vad gäller en ung man som dömts för bland annat narkotikabrott grov misshandel.
Istället för fängelse döms mannen till skyddstillsyn..

Länstidningen i Jämtland - 07 okt 16 kl. 11:59

Hovrätten river upp dom – man slipper fängelse efter misshandel och narkotikabrott

Hovrätten för Nedre Norrland river nu upp tingsrättens dom vad gäller en ung man som dömts för bland annat narkotikabrott grov misshandel.
Istället för fängelse döms mannen till skyddstillsyn..

Norrtelje Tidning - 01 jun 12 kl. 13:06

Hovrätten ändrar friande dom

Man körde med frun släpande utanför bilen. Han friades i tingsrätten, men har nu fällts i hovrätten..

Skånskan - 26 aug 16 kl. 11:09

Hovrätten river upp dom för stureplansmördaren

Stureplansmördaren Tommy Zethraeus kommer att vara fortsatt dömd till livstids fängelse, rapporterar SVT. Det slår Göta hovrätt fast. Därmed rivs en dom i Örebro tingsrätt upp som beslutade att tidsbestämma Zethraeus livstidsstraff till 36 år.

YA - 19 apr 16 kl. 17:14

Hovrätten skärper dom för misshandel

Mannen slog den andre i huvudet med öppen hand. Nu skärper hovrätten tingsrättens dom - från skyddstillsyn till villkorlig dom och dagsböter..

Länstidningen i Jämtland - 07 maj 18 kl. 15:23

Åklagare överklagar hovrättens friande dom om misstänkt tvångsgifte

I mitten av april fastställde Hovrätten en friande dom om misstänkt tvångsgifte på ett asylboende i länet. Nu väljer åklagaren att överklaga domen till Högsta domstolen..

DN - 03 sep 19 kl. 13:42

Hovrätten river upp domen om mordet på Asad Ali i Märsta

Hovrätten har nu beslutat att röja tingsrättens dom gällande mordet på Asad Ali i Märsta. Anledningen är att hovrätten anser att det finns allvarliga brister i tolkningen..

BT - 24 jun 13 kl. 11:52

Hovrätten skärper dom mot 25-årig kidnappare i Göteborg

Hovrätten för Västra Sverige skärper straffet för den 25-årige mannen. Mannen döms till tre år och sex månaders fängelse för olaga frihetsberövande, misshandel, olaga hot och barnpornografibrott. I dag föll hovrättens dom mot den 25-årige man som i november förra året kidnappade en nioårig flicka i Göteborg.

Skånskan - 08 mar 16 kl. 14:00

Hovrätten fastställer dom mot bedragare

Eslöv Mannen som dömdes till fängelse för elva fall av bedrägeri överklagade och ville bli frikänd.
Hovrätten gör dock samma bedömning som tingsrätten och fastställer domen på ett år och tre månaders fängelse.I annonser på köp- och säljsajten Blocket lockade den 30-årige Eslövsmannen köpare från hela Sverige med sin text: ”Nästan ny container”.

Kristianstadsbladet - 31 jul 12 kl. 17:30

Hovrätten ändrar inte dom

Den 21-årige man, som dömdes i maj för bland annat villainbrott, får stanna i fängelse. Hovrätten ändrar inte tingsrättens dom.
Mannen dömdes av Kristianstads tingsrätt i maj för grov stöld, häleri, olovlig körning, narkotikabrott och dopning till sju månaders fängelse.

Skånskan - 12 okt 15 kl. 11:15

Hovrätten fastställer dom för julaftonssprängning

Malmö Det blev inget gehör för huvudmannen i sprängningen mot Victoria Park. Däremot frias en 16-åring. Idag kom domen från Hovrätten över Skåne och Blekinge mot de som åtalats för bomben vid Victoria Parks kontor i Malmö på julafton förra året.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.