Vestmanlands Läns Tidning > Nyheter

Tuesday, 20 October, 04:29

Vestmanlands Läns Tidning - Igår: 06:00

Cornelia och Jakob blev föräldrar i tonåren: ”Kom som en chock”Hon var 15 år och han 18 när de blev föräldrar för första gången. ”Man var mest rädd för de....
Läs mer på Vestmanlands Läns Tidning
Läs mer om:
Jakob

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Corneliaoch , Jakobblev , föräldrari , tonåren, Komsom , en chock
Sydsvenskan - 10 dec 14 kl. 04:00

Tobias Lund: I samspråk med Duo Dialog tar Jakob Högström en alternativ Schubert-rutt.

Att en sångare lyckas smälta samman ord och ton är inte självklart. En som kan är barytonen Jakob Högström. I Malmö och Lund har han hörts i Wilhelm Stenhammars opera ”Tirfing”, i Hugo Alfvéns kantat ”Baltiska hav” (på temat krig och slöjd) och senast på Lunds Studentsångares julkonsert.

Skånskan - 09 dec 16 kl. 13:24

En julskiva kan ge skjuts i karriären

En julskiva kan ge artistkarriären en riktig skjuts. För Sofia Källgren blev det så. 1990 släppte hon skivan Julen är kommen och sedan dess har hon varit ute på turné vartenda år kring jul.

Skånskan - 07 okt 19 kl. 13:32

Lassgård och August i rollerna som Kim Walls föräldrar

tv-serie Pernilla August och Rolf Lassgård kommer att spela Kim Walls föräldrar i den danska tv-serien Efterforskningen. Den danska miniserien, med originaltiteln Efterforskningen, skildrar utredningsarbetet i jakt på sanningen kring mordet på Kim Wall. Serien är skriven av Tobias Lindholm och vill fokusera på att ge en inblick i utredningsledaren Jens Møllers och Köpenhamnspolisens arbete kring mordet.

Expressen - 22 feb 15 kl. 11:36

Johaugs föräldrar om stjärnans nya kärlek

Tidigare i vinter avslöjade Therese Johaug att hon var tillsammans med VM-guldmedaljören i rodd: Nils Jakob Hoff. Nu kommenterar Johaugs föräldrar relationen. – Jag är väldigt glad för Thereses skull, säger mamma Gro Johaug till Dagbladet..

Expressen - 04 jan 16 kl. 16:47

Föräldrar rasar efter Star Wars-missen

Hon är huvudkaraktären i den senaste "Star Wars"-filmen. Ändå finns inte "Rey"-figuren till försäljning i leksaksbutikerna. – Hade det varit en manlig karaktär är jag helt säker på att man hade sålt den, säger Jakob Dolk, 38, som är en av de föräldrar som nu reagerat..

Skånskan - 24 maj 19 kl. 05:30

Tillbaka till 80-talet

MUSIK Ikväll kommer 1980-talet till Malmö Arena med artister som Alphaville, Mikael Rickfors och Ankie Bagger.
Vi på kultur- och nöjesredaktionen tog oss en funderare över vad musiken på 80-talet har betytt för oss – och för musiken idag. Häng med i tidsmaskinen!

Sydsvenskan - 19 aug 15 kl. 04:00

Badtider bara för kvinnor löser inte problemen med oanständiga män

Grejen med vårt samhälle är att vi lever här tillsammans: män och kvinnor. Det är givetvis något som är på gott och ont. Det tog lång tid för oss att nå ett stadium där män och kvinnor vistades i gemensamma lokaler samtidigt och på någorlunda lika villkor, men nu ska vi tydligen gå tillbaka i utvecklingen igen.

Helsingborgs Dagblad - 19 aug 15 kl. 04:00

Badtider bara för kvinnor löser inte problemen

Grejen med vårt samhälle är att vi lever här tillsammans: män och kvinnor. Det är givetvis något som är på gott och ont. Det tog lång tid för oss att nå ett stadium där män och kvinnor vistades i gemensamma lokaler samtidigt och på någorlunda lika villkor, men nu ska vi tydligen gå tillbaka i utvecklingen igen.

SmålandsPosten - 05 sep 14 kl. 10:33

Vad popmusik handlar om

Musikrecensent Ola Claesson berättar om artisten och låtskrivaren Jakob Hellman. Ikväll spelar han på Popcorner i Alvesta. 1988 fick Jakob Hellman grammis för Årets nykomling trots att han bara släppt en singel.

Skånskan - 26 feb 19 kl. 05:55

Författarnas bästa fyndtips

Vad spanar författarna själva in under årets bokrea? Eller finns det kanske några favoriter de tycker att alla ska läsa? Vi har samlat några av Skånes främsta författares tips.

Sydsvenskan - 04 feb 14 kl. 05:30

En sagolik hockeyresa

Gustav Nyquist har gjort en sagolik karriär lite i skymundan. Limhamnsprodukten gjorde aldrig några A-lagsmatcher i Malmö Redhawks.Istället valde han hockey kombinerat med studier i Maine.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.