UNT > Nyheter

Thursday, 22 October, 14:15

UNT - 18 okt 20 kl. 05:54

Ungdomar sköt med laser på ambulans under utryckningEn ambulans under utryckning blev beskjuten med grön laser under lördagsnatten..
Läs mer på UNT

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ungdomar, skötmed , laser, ambulansunder , utryckning
Sydsvenskan - 11 aug 15 kl. 23:42

Ungdomar förda med ambulans till SUS

Tre ungdomar påträffades under tidig tisdagskväll i stadsparken i Trelleborg – i så dåligt skick att de fördes med ambulans till SUS i Malmö.
Troligen har de tagit drogen spice. .

GöteborgsPosten - 06 jan 18 kl. 22:07

Laser stoppar spårvagnstrafiken

Spårvagnstrafiken på linje fem och sex på sträckan Eketrägatan–Varmfrontsgatan mot Länsmansgården har stoppats efter att ett gäng ungdomar siktat med laser mot spårvagnsförare..

ÖstersundsPosten - 04 mar 17 kl. 05:51

Medan du sov: Bil voltade i hög fart på E14 – sex ungdomar till sjukhus med ambulans

Så var natten i Jämtland..

SmålandsPosten - 30 okt 14 kl. 20:28

Flera anmälningar om grön laser

Polisen har fått in flera anmälningar om att ett gäng ungdomar lyser med grön laser i trakterna av Teleborg centrum i Växjö. Smålandsposten kunde på torsdagen berätta om att någon eller några hade lyst med grön laser mot ett flygplan som på var på väg att landa på Småland Airport under onsdagskvällen. Enligt polisens beräkningar kom laserstrålen från Teleborg.

Västerbottens Folkblad - 12 aug 11 kl. 08:14

Unga pekade med laser

SKELLEFTEÅ Två ungdomar har polisanmälts för att ha pekat med grön laser. SKELLEFTEÅ Två ungdomar har polisanmälts för att ha pekat med grön laser. Det var sent på torsdagskvällen ungdomarna pekade med laser mot några jämnåriga vid en bensinstation på Erikslid.

Magazin24 - 09 feb 11 kl. 08:08

Polisen får "laser-glasögon"

Ska skydda mot laserattacker. Bara i Västmanland har man fått in totalt åtta polisanmälningar om att folk blivit beskjutna med laserstrålar. Och det är inte bara poliser som drabbas, utan även privatpersoner.

Nyheter 24 - 24 jul 13 kl. 15:25

Angrepp mot flygplan vid Skavsta: "Beskjutet med grön laser"Inget nytt

NYKÖPING. Enligt Eskilstuna-Kuriren utreder Nyköpingspolisen nu en attack mot ett flygplan som rubriceras som "försök till luftfartssabotage". Det hela riktades mot ett flygplan från Ryan Air som var på väg in för landning vid Skavsta flygplats och skedde strax innan klockan 23 på söndagskvällen.

Nya Wermlands Tidningen - 26 jun 12 kl. 21:52

Ungdomar sköt med laser

Klockan 21.20 på tisdagskvällen anmälde en man att ungdomar siktat på honom med grön laser..

BT - 16 okt 12 kl. 21:16

Grön laser mot ungdomar på Norrby

Polisen blev larmade till Norrby efter någon riktat grön laser mot ett par ungdomar. Ungdomarna tränade amerikansk fotboll när någon eller några riktade den gröna lasern mot dem. Ingen ska ha träffats i ögonen av lasern.

GöteborgsPosten - 23 dec 15 kl. 17:45

Ungdomar använde grön laser mot spårvagnar

Tre ungdomar ska ha siktat laserpekare mot spårvagnschaufförer vid Hjällbo. Polisen rubricerar händelsen som misshandel. – Om du får grön laser i ögonen kan du bli blind, därför är det misshandel, säger Hans Lippens, Polisens presstalesman..

GöteborgsPosten - 23 dec 15 kl. 17:45

Ungdomar sköt med grön laser mot spårvagnar

Tre ungdomar ska ha siktat laserpekare mot spårvagnschaufförer vid Hjällbo. Polisen rubricerar händelsen som misshandel.– Om du får grön laser i ögonen kan du bli blind, därför är det misshandel, säger Hans Lippens, Polisens presstalesman..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.