News55 > Nyheter

Sunday, 25 October, 23:20

News55 - 18 okt 20 kl. 05:52

Armenier och azerer i Sverige är oroligaDe delar oron för anhöriga och frustration över omvärldens likgiltighet – men deras syn på konflikten i centralasiatiska Nagorno-Karabach är vitt skilda. Två svenska kvinnor, en med rötter i Azerbajdzjan och en i Armenien, berättar om hur den senaste ti. .
Läs mer på News55
Läs mer om:
Sverige, Nagorno-Karabach, Azerbajdzjan, Armenien

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Armenieroch , azereri , Sverigeär , oroliga
Dagens PS - 22 nov 19 kl. 15:36

Sverige oroliga för domarlös världshandel

USA vägrar att utse en ny domare till Världshandelsorganisationen (WTO) som ska lösa handelstvister. Sverige är nu oroliga för att små länder ska bli framtidens förlorare. Det är Europaportalen som skriver om krisen inom WTO, när en ut av domarna i appellationsdomstolen ska gå i pension.

SR - 15 apr 16 kl. 11:16

Britter i Sverige oroliga att Storbritannien lämnar EU

Det finns ungefär 20 000 britter i Sverige. Många av dem är oroliga vad som händer om Storbritannien lämnar EU, och flera säger att de funderar på att skaffa svenskt pass..

Nyhetskanalen - 03 feb 11 kl. 20:38

Egyptier i Sverige oroliga

Egyptier här i Sverige följer spänt och oroligt händelseutvecklingen i hemlandet där många har släkt och vänner kvar.
.

Alliansfritt Sverige - 06 dec 11 kl. 17:03

Sverige får katastrofsiffror i klimatranking

MILJÖ. Enligt Alliansen har Sverige världens bästa miljöpolitik. Det finns många, många sätt att såga det påståendet på.

Alliansfritt Sverige - 22 aug 13 kl. 10:46

Föreställ dig att Sverige är ett land där klyftorna ökar och fattiga får det sämre, okej, du kan sluta låtsas

Socialförsäkringsminister Ulf Kristersson (M) begår debattartikel så fylld av snömos att man tror att den handlar om snöröjning och inte sjukförsäkringen. Kristersson kör en ful argumentation som medveten utlämnar viktiga fakta. Till och med titeln är fulspelande "Sverige ska vara ett land av inspirerande klassresor" (vår fetning).

Alliansfritt Sverige - 27 jan 14 kl. 11:29

[Pressmeddelande] Alliansfritt Sverige vill ha folkfinansierad aktivistplattform och valrörelse

Alliansfritt Sverige inleder idag sin valrörelse och framtidsarbete för ett alliansfritt Sverige. Därför lanseras under dagen den kampanjen En av tusen. Kortfattat är En av tusen är en donationsplattform för en folkfinansierad framtid för bloggen.

Alliansfritt Sverige - 06 feb 14 kl. 15:45

Sverige har fått en ny socialtjänst och det kallas för frivilligorganisationer

En sak som Sverige sedan andra världskriget har förknippats med är den så kallade ”svenska modellen”, där alla människor garanteras någon form av trygghet i form av ekonomiskt stöd och liknande. Modellen har blivit prisad många gånger om internationellt och flera andra länder runtom i världen har tagit efter och infört liknande välfärdssystem. Men det var då det.

Alliansfritt Sverige - 02 jan 11 kl. 14:54

Hanna: Pensionärerna gör Sverige till ett U-landNOTIS. Centerpartiets kommunalråd i Uppsala, Stefan Hanna, fortsätter att leverera. Efter tjockisskatten och bidragsknarket kommer nu det svarta hålet.

Alliansfritt Sverige - 27 jan 11 kl. 16:25

Officiellt: Sverige anmäls för vargjakten

VARGJAKT. Supermiljöbloggen rapporterar:
Idag togs det formella beslutet av EU:s miljökommissionär Janez Poto?nik att anmäla Sverige för brott mot EU:s miljölagstiftning.

Alliansfritt Sverige - 27 jan 12 kl. 11:00

Den amerikanska drömmen finns i Sverige, Ohlsson


KLANTIGT. EU-minister Birtgitta Ohlsson (FP) ser problem i dagens Sverige:EU-minister Birgitta Ohlsson tycker att den sociala rörligheten är a och o för att få fram nya talanger i samhället. ?

Alliansfritt Sverige - 29 jan 12 kl. 16:45

Sverige rasar på miljölistorna


MILJÖRAS. Sveriges miljöpolitik får inte längre bara kritik från den samlade miljörörelsen. Nu rasar även Sverige på forskarnas listor över länders miljöarbete.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.