Nerikes Allehanda > Opinion

Friday, 30 October, 09:24

Nerikes Allehanda - 18 okt 20 kl. 05:23

När andra kämpar mot viruset: Ett ”måste” att festa?Spridningen av coronaviruset ökar igen och är störst bland de som är 20-29 år. Studenter tycker....
Läs mer på Nerikes Allehanda

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: När andra kämparmot , virusetEtt måste att , festa
DN - 27 mar 20 kl. 06:00

Vi bekämpar viruset med kreativitet – inte genom blind regellydnad

Ingen ska behöva drabbas ekonomiskt för att de ställer upp och bekämpar corona. Om reglerna förhindrar nödvändiga åtgärder är det reglerna,.

Expressen - 01 aug 14 kl. 08:25

Hjälparbetare smittade av ebola-viruset

De två amerikanerna reste till Västafrika för att hjälpa ebolasmittade. I stället kämpar läkaren Kent Brantly, 33, och missionären Nancy Writebol, 60, för sina liv efter att ha blivit smittade av det dödliga viruset. Nu uppges de vara på väg att evakueras till USA samtidigt som landets myndigheter uppmanar sina medborgare att hålla sig borta från den drabbade regionen..

Expressen - 01 okt 18 kl. 13:17

Elinas, 25, dotter kunde ha dött av vanliga viruset

I vintras drabbades Elina Erikssons, 25, nyfödda dotter Ebba av RS-viruset.Nu delar tvåbarnsmamman med sig av ett videoklipp som visar hur dottern ligger och kämpar med andningen när hon var sjuk.Hennes uppmaning till andra föräldrar: Åk in innan ert barn låter så här.

Posh24 - 29 sep 13 kl. 13:39

Därför ändrar Rihanna sin livsstil: "Jag hatar att festa!"

Det verkar som att Hollywoods partypingla nummer ett har lämnat sin forna "rock and roll"-livsstil bakom sig. Rihanna avslöjar nu att hon har tröttnat på att festa och har levt ett förhållandevis mer normalt liv den senaste tiden, åtminstone ett liv som tycks vara ganska frånskilt från hennes tidigare vanor. När sångerskan gjorde ett framträdande på Alan Carr?

BT - 01 feb 14 kl. 23:18

Skrällvinnaren: Nu ska jag festa och dansa

Ellen Benediktson skrällde rejält när hon gick direkt till final i Melodifestivalens första deltävling. Hon är klar för Friends Arena tillsammans Yohio. Helena Paparizou och Linus Svenning gick till Andra chansen.

YA - 29 mar 14 kl. 06:30

De kämpar för fler vuxna ute på gatorna

Foto: Sprisse Nilsson
Ann Lundberg och Therese Malmqvist har tröttnat på stöket i Rydsgård och Skurup. Nu har de bestämt sig för att dra igång en ny nattvandrargrupp.
– Alla är överens om att nattvandrarna behövs, någon måste bara sätta igång och hålla i verksamheten.

Posh24 - 19 okt 14 kl. 08:20

Khloe kämpar mot depression: "Känner sig ful och ensam!"

Det senaste året har inte varit lätt för Khloe Kardashian. Den 30-åriga realitystjärnan, som tog ut skilsmässa från maken Lamar Odom i december förra året, har sedan uppbrottet från French Montana förra månaden hamnat i en nedåtgående spiral och mått allt sämre. Verkligheten ska enligt uppgift ha hunnit ikapp stjärnan, som nu sägs ha hamnat i en depression.

YLE - 19 maj 17 kl. 16:48

Fästingar som bär på TBE-viruset ökar

Den här våren har varit idealisk för både fästingarna och TBE- viruset. När temperaturen ligger kring +10 grader kryper både larver och nymfer fram ur jorden. De unga ivriga fästingarna är hungriga och hittar snabbt en gnagare som de samtidigt suger blod av.

VBL - 07 apr 13 kl. 19:45

Kina kämpar mot fågelvirus

Kina har trappat upp åtgärderna för att stoppa fågelinfluensan. Hittills har 20 personer insjuknat i viruset H7N9. Av dem har sex avlidit av sjukdomen..

Expressen - 24 aug 14 kl. 17:14

Svenska läkaren Elin kämpar mot ebolan

Svenska läkaren Elin Folkesson, 37, har sedan början av augusti kämpat mot ebola-epidemin som håller delar av Västafrika i ett skräckgrepp. Det smittsamma viruset har dödat nära 1500 människor på kort tid och Elin och hennes läkarkolleger tvingas röra sig mellan låg- och högriskzoner i tältlägret. – Det finns flera barn som överlever när familjerna har gått bort.

IDG - 28 mar 20 kl. 13:11

Inga aprilskämt från Google i år på grund av viruset


Google bryter med traditionen för att visa respekt mot alla som bekämpar det nya coronaviruset..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.