DN > Nyheter

Wednesday, 21 October, 04:18

DN - I förrgår: 05:00

”Stora nackdelar med att jobba hemma”Arbetsgivare måste även efter pandemin erbjuda en arbetsplats..
Läs mer på DN

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stora nackdelarmed att , jobba, hemma
BT - 04 feb 13 kl. 12:15

Jobba hemma på onsdag

Onsdag den 6 februari är Jobba hemma-dagen. Genom att inte åka till jobbet minskar vi trängseln i trafiken, bilismens klimat- och hälsopåverkan och trafikolyckorna ? och får samtidigt mer pengar i plånboken och större frihet.

SVT Debatt - 29 mar 14 kl. 08:00

Hellre lön hela dagen än jobba hemma-dagen

ARBETSTID För oss är arbetstidsdebatten i allra högsta grad en klassfråga och en feministisk fråga. Att vrida den till att kretsa kring en privilegierad medelklass kommer inte att lyfta dem med sämst förutsättningar till ett fritt liv och ett drägligt arbetsliv. Häromdagen var det ”jobba hemma-dagen” då folk uppmanas att arbeta hemifrån för miljöns skull och för ett mer flexibelt och smartare arbetsliv.

Jönköpingsnytt - 06 feb 13 kl. 10:02

Erhan en av få som får jobba hemma för chefen

Visste du att det är "jobba hemma-dagen" idag? Inte? Konstateras kan att många i Jönköping vill jobba hemma men får inte det för chefen.

Sydsvenskan - 26 mar 14 kl. 00:05

"Jobba hemma är bra för ensamstående föräldrar"

Idag är det jobba hemma-dagen. Alla, oavsett kön, som har lämpliga arbetsuppgifter och förutsättningar kan ha målstyrd arbetstid och jobba hemma. Fördelarna är många, inte minst för ensamstående föräldrar.

Nyteknik - 06 feb 13 kl. 13:06

Ny Teknikredaktörens jobba hemma-rapport

Jobba hemma för att rädda klimatet! Klart man ställer upp. Här är en rapport från Ny Tekniks hemma-jobbare..

SVT - 08 feb 12 kl. 19:07

Många provade jobba hemma i dag

I dag var det den officiella jobba hemma-dagen. Tanken är att människor ska slippa slösa en massa tid på att resa till jobbet, och därmed dessutom vara miljövänlig. Det passar inte alla, men nästan femtio företag, många av dem i Stockholm, vågade pröva idén på allvar..

Corren - 06 feb 13 kl. 09:51

Jobba hemma dagen

För andra året i rad arrangeras idag Jobba hemma-dagen. Tanken är att slå ett slag för distansarbete..

Opinionen.se - 08 nov 13 kl. 09:20

Anna Averud: "Det är bra att jobba hemma"


Köksbordet kan vara den mest effektiva asrbetsplatsen. "Det är bra att jobba hemma", skriver nytillträdde vd:n för Microsoft Sverige, Jonas Persson, och Anna Averud, affärsområdeschef för Microsoft Office, i en debattartikel..

SvD - 26 mar 14 kl. 17:29

M vill att fler ska jobba hemma

Fler ska få möjlighet att jobba hemma, tycker Moderaterna. I ett första steg uppmanas kommuner och landsting styrda av det egna partiet att gå i bräschen för att anställda ska kunna arbete på distans..

Nyteknik - 05 maj 15 kl. 13:34

Gjorde tvärtom på jobba-hemma-dagen

I dag den femte maj är det jobba-hemma-dagen, och över hundra arbetsplatser uppmanar sina medarbetare att inte komma till jobbet. Men förra året gjorde it-bolaget Oracle tvärtom..

Opinionen.se - 27 maj 15 kl. 15:51

Så övertygar du chefen om att få jobba hemma


Många upplever att de jobbar mer effektivt och fokuserat om de får jobba hemma eller på annat ställe en kontoret ibland. Speciellt när det gäller uppgifter som kräver extra tankekoncentration och att man får lite tid att "tänka färdigt" utan att hela tiden bli störd av andra i sin omgivning..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.