UNT > Nyheter

Saturday, 24 October, 13:58

UNT - 18 okt 20 kl. 05:01

"I iskallt vatten kände jag att jag klarar mig själv"Caroline Hoffstedt har nått en topposition inom politiken i Uppsala men väljer nu att ta ett chefsjobb i Bromma i stället. När hon läste rubriken på unt.se att hon skulle sluta som politiker blev allt så definitivt att hon fick tårar i ögonen..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Hoffstedt, Uppsala, Bromma

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: I iskallt, vatten, kändejag att jag , klarar, mig själv
YLE - 01 feb 16 kl. 15:00

Hon simmade en halv kilometer i iskallt vatten

Carin Stenwall älskar att vakbada – så mycket att hon simmat en halv kilometer i tvågradigt vatten. Hur i hela friden lyckas en med det? I helgens ordnades FM i vakbad i Lojo.

Dalarnas tidningar - 19 nov 15 kl. 07:30

Tv: Här tävlar båtarna i iskallt vatten

Vanskligt men spännande, så beskriver eleverna på Hagströmska gymnasiet det projekt de med. Det är elever från Natur/Teknik som bygger båtar av bioplaster och driver dem med framtidens bränsle - bränsleceller. I dag testade de sina båtar i det iskalla vattnet i Kålgårn i Falun.

GöteborgsPosten - 05 dec 15 kl. 02:44

Färja tog in vatten - vände om i stormen

En av Tallinks passagerarfärjor började ta in vatten när den åkte in i stormen Helga i går kväll. Färjan, som var på väg mot Stockholm med cirka 1 500 passagerare tvingades vända på Östersjön. -Det var obehagligt, säger passageraren Ninna Bengtsson..

Aftonbladet - 09 mar 20 kl. 19:00

Skulle bara dricka vatten – brände ner 10 000 kvm skog

▸ Cyklade hem ✔︎ Fyra hinkar vatten.

YLE - 24 aug 15 kl. 19:08

Ice Bucket Challenge - vad hände sedan?

Det har gått ett år sedan "ishinksutmaningen" Ice Bucket Challenge hade sitt stora genombrott. Kampanjen, som spred sig som en löpeld över sociala medier, samlade in hundratals miljoner euro världen över till förmån för personer som drabbats av sjukdomen ALS (amyotrofisk lateralskleros). I maj 2013 blev Bo Wallsten diagnostiserad med den obotliga nervsjukdomen ALS.

YLE - 30 sep 16 kl. 06:35

Dyrare vatten i Borgå

Vattentaxorna i Borgå höjs. Orsaken är att Affärsverket Borgå vatten står inför stora investeringar. Direktionen för Borgå vatten godkände de nya priserna på vatten på sitt möte på torsdag kväll.

DalaDemokraten - 11 feb 16 kl. 15:14

Falu Energi och Vatten kände till Granlis bakgrund

Under torsdagens kommunfullmäktige gavs ordet till Falu Energi och Vattens vd som inledning där han kort skulle förklara EcoDataCenter..

DalaDemokraten - 11 feb 16 kl. 15:14

Falu Energi och Vatten kände till pyramidspelen

Under torsdagens kommunfullmäktige gavs ordet till Falu Energi och Vattens vd som inledning där han kort skulle förklara EcoDataCenter..

Nyheter 24 - 10 jun 12 kl. 14:24

"Bara matchbiljetterna klarar sig är allt lugnt"


Tälten blåser ner, packningen simmar omkring - men fansen är lika glada som vanligt. - Vi vinner ju imorn så allt är okej. KIEV.

Cornucopia - 25 aug 14 kl. 11:32

Hur skulle du klara mer än två veckor utan ström, vatten, avlopp och transporter?

Med anledning av att min nya undergångsroman Stjärnklart släpptes idag kan det vara på sin plats att ställa frågan hur du och ditt hushåll skulle klara ett längre avbrott i infrastrukturen? Den privata klubben Civilförsvarsförbundet rekommenderar som bekant att man ska ha beredskap för två veckor, men vad händer om avbrottet blir långvarigare än så och omfattande?

Tänkbara scenarion kan t ex vara en solstorm, där visserligen stamnätet klarar sig i enlighet med Svenska Kraftnäts uppgifter, men där de lokala elnäten slås ut för överskådlig framtid och mycket elektronisk utrustning skadas.

YLE - 17 feb 14 kl. 04:35

Elsi Nummela vill ha rent vatten

Snart nittioåriga Elsi Nummela i Uttermossa bor ensam och klarar sig själv riktigt bra. Men om det inte vore för sonen Raimo Nummela skulle hon inte få vatten. Raimo Nummela ser till att hon hans mamma får dunkar med vatten så att hon klarar sig.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.