Sydsvenskan > Inrikes

Thursday, 22 October, 08:17

Sydsvenskan - 18 okt 20 kl. 05:00

”Skåne kan bli ledande när det gäller hållbar livsmedelsproduktion. Men många företag har svårt att växa.”Det skriver Ingrid Landgren, Lotta Törner och Marie Malmberg Lavsen..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Ingrid Landgren, Törner, Marie Malmberg Lavsen

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skånekan bli , ledandenär det , gäller, hållbar, livsmedelsproduktion Men många företag har svårt att växa
Helsingborgs Dagblad - 17 jan 16 kl. 19:45

"Sverige håller på att bli ett land som alla andra."

Något håller på att förändras i Sverige. Vi var länge världsmästare i godhet, bättre än alla andra. Som inget annat land i världen omfamnade vi FN, gav mera än andra till fattiga länder.

Västerbottens Folkblad - 13 feb 19 kl. 10:00

”Sverige kan bli ledande på hållbar gruvdrift”

Svar på insändaren ”Höj mineralavgiften – ge mer tillbaka” av Hans Mannefred i Folkbladet. Brytning och förädling av mineral har i Sverige tusenåriga anor. Gruvornas utvinning av malm har starkt bidragit till Sveriges utveckling till en framgångsrik handels- och industrination.

SvD - 28 maj 15 kl. 15:00

Skandalen som gjorde Österrike framgångsrikt

En stor skandal kunde ha stjälpt Österrike som vinland. I stället blev det tvärtom. Nu producerar österrikarna eleganta kvalitetsviner och är ledande vad gäller hållbar vintillverkning..

Supermiljöbloggen - 28 jun 14 kl. 14:07

De bästa miljöeventen i Almedalen 2014

Snart är det dags för årets Almedalsvecka i Visby. Det är en djungel av mingel och event som annonseras just nu. Här listar vi de som vi tycker är de mest intressanta!

Supermiljöbloggen - 22 dec 14 kl. 09:14

Anders Wijkman: ”Nu kan partierna ta revansch”

Debatten inför nyvalet innehåller många olika dimensioner. Mest har det hittills handlat om vem som har ansvaret – eller skulden – för att det över huvud taget blir nyval. Men långt viktigare är naturligtvis att granska och diskutera de sakfrågor kring vilka partierna ska bygga sin valrörelse.

Barometern - 19 maj 14 kl. 06:31

Så stärker vi det gröna

framgångsrika näringar. ”Vi har god anledning att vara stolta över våra gröna näringar. Men vi kan inte leva på gamla meriter.

Sydsvenskan - 06 maj 15 kl. 06:56

Solenergi årets tema för miljöpris

Solenergi och energieffektivisering lyfts fram när årets Göteborgspris för hållbar utveckling delas ut. De tre pristagarna får dela på en miljon kronor. Jeremy Leggett, brittisk opinionsbildare och företagare, får priset för sitt engagemang för solenergin och dess betydelse för en hållbar energiutveckling.

Helsingborgs Dagblad - 06 maj 15 kl. 06:56

Solenergi årets tema för miljöpris

Solenergi och energieffektivisering lyfts fram när årets Göteborgspris för hållbar utveckling delas ut. De tre pristagarna får dela på en miljon kronor. Jeremy Leggett, brittisk opinionsbildare och företagare, får priset för sitt engagemang för solenergin och dess betydelse för en hållbar energiutveckling.

Supermiljöbloggen - 17 okt 18 kl. 07:30

Steven Hartman: ”Vi behöver beakta de mänskliga dimensionerna”

Vilka lösningar på miljöproblemen kan kulturtänkarna ge? I andra delen av vår serie om humanioras lösningar intervjuar vår kulturredaktör litteraturvetaren och engelska-professorn Steven Hartman. Steven Hartman är född i USA och är en av de centrala forskarna inom miljöhumaniora i Norden.

Politologerna - 16 jul 15 kl. 06:36

Därför var uppgörelsen svår att nå

Detta är ett gästinlägg, författat av Jonas Tallberg, professor i statsvetenskap vid Stockholms universitet. *** Till slut lyckades Grekland och de övriga 18 regeringarna i eurozonen nå en överenskommelse om nya lån och reformer. Förhandlingarna om villkoren för den sista utbetalningen i det andra räddningspaketet, och sedan en vecka tillbaka, villkoren för ett tredje räddningspaket, har varit en följetong under hela våren och sommaren.

YLE - 31 jul 14 kl. 12:15

Lappträskvägen en av många försummade vägar

Väg 176 Lappträskvägen är fortfarande ett sorgebarn i Östnyland - här är många gropar i asfalten, vägen är för smal, hastighetsbegränsningarna är för höga, här kör en massa tung trafik samtidigt som en massa barn rör sig på vägen.
Så här såg det på våren ut längs Lappträskvägen En 10 cm djup grop i vägen Bild: Yle Markku Rantala
Thomas Antas, viceordförande i kommunstyrelsen i Lappträsk, Sfp och kommunfullmäktigeledamot Minna Österholm, Sfp, är båda överens om att vägen är farlig. - Lappträskvägen har redan länge varit i dåligt skick men på den senaste tiden ser man nog en märkbar försämring med beläggning och gropar.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.