Sydsvenskan > Inrikes

Thursday, 22 October, 08:23

Sydsvenskan - 18 okt 20 kl. 04:00

Liberalerna har inte tid att vänta.Sällan har partiet haft så mycket att rådslå kring..
Läs mer på Sydsvenskan

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Liberalernahar inte , tidatt , vänta
Supermiljöbloggen - 04 jun 16 kl. 16:27

Liberalerna backar ur energiöverenskommelsen

Alliansens linje spricker när Björklunds parti hoppar av de viktiga energisamtalen.  De historiska samtalen om Sveriges energiframtid är nu inne på övertid, skriver DI. Förhoppningen var att en blocköverskridande överenskommelse mellan regeringen och Alliansen skulle presenteras i slutet av maj.

Ekonomistas - 12 dec 14 kl. 11:25

Låg neutral ränta: en utmaning för penningpolitiken

Vi publicerar idag ett gästinlägg skrivet av Henrik Eriksson på Nykredit i Stockholm Ett grundläggande begrepp inom penningpolitisk teori är det om ’neutral ränta’. Enkelt uttryckt är det den räntenivå som vare sig är expansiv eller åtstramande och är således den nivå på reporäntan vi skulle välja i ett normalt konjunkturläge.[1]  I snart 5 års tid har Riksbanken vidhållit att denna neutrala ränta ligger kring 4 procent.

Skånskan - 11 feb 16 kl. 18:56

Staten får vänta på skånsk faktura

Skåne Skicka faktura till staten på Skånes mångmiljonsmäll för gränskontrollerna. Det kräver alliansen och SD, men det rödgröna styret vill inte pressa regeringen i nuläget.Styret tolkar kravet som rättshaveri, fast de inte säger det öppet.

GöteborgsPosten - 02 jun 17 kl. 12:50

Birgitta Ohlssons tid är nu

De senaste åren har Liberalerna varit helt förbisprungna av Centerpartiet och haft svårt att göra sig relevanta i vår tids stora politiska konflikter. Detta förklarar varför Birgitta Ohlsson (L) inte vill vänta med att kandidera till partiledarposten i Liberalerna..

Skånskan - 06 jul 16 kl. 14:00

”Farligt att vänta på bussen i Stångby”

stångby Livsfarliga hållplatser i Stångby måste åtgärdas. Det menar Liberalerna i Lund.Liberalerna i Lund vill göra busshållplatserna på väg 936 i Stångby funktionshindervänliga och trafiksäkra.

Skånskan - 29 maj 18 kl. 15:48

Liberalerna är trötta på förseningar

LUND Bristen på idrottshallar för elever i grundskolan och gymnasiet är skriande.
Ändå valde kommunstyrelsens arbetsutskott på måndagen att skjuta upp en byggstart av tre nya hallar vid Arenan.
Liberalerna är kritiska.

Cornucopia - 29 aug 19 kl. 11:45

Gästinlägg: Om lån och ränta i bostadsrättsföreningarna

Nedanstående är ett gästinlägg signerat BRF-konsulten Niclas Jonsson på Bättre BRF AB.

De senaste årens extremt låga räntenivåer har drivit upp skuldnivåerna, inte minst i våra bostadsrättsföreningar. Där möts numera regelmässigt renoverings- och upprustningsbehov upp med nya lån, samtidigt som amorteringarna hålls nere.

YLE - 30 mar 17 kl. 05:28

Borde jag binda mitt bostadslån till fast ränta?

De rekordlåga marknadsräntorna har fått många att fundera på om det vore vettigast att boka tid hos banken och binda bostadslånet till fast ränta. Trots många års trygghet i vetskapen om att de månatliga bostadslåneutgifterna inte stiger, verkar intresset för fasta räntor ändå vara ytterst litet. Räntorna är historiskt låga just nu, men det är sannolikt att läget förändras de kommande åren.

DN - 22 maj 19 kl. 19:08

DN erfar: Christer Nylander och Johan Pehrson kandiderar till partiledarposten i Liberalerna

DN erfar att Christer Nylander och Johan Pehrson kommer att kandidera till posten som ny partiledare för Liberalerna. ”Jag kampanjar denna vecka för att Liberalerna ska få framgång i söndagens val. Frågor om vem som ska leda partiet tycker jag får vänta till efter EP-valet”, skriver Christer Nylander i en kommentar till DN..

YLE - 26 maj 17 kl. 04:37

Hemvårdare bekräftar kritik: Äldre i dåligt skick kan få vänta månader på en vårdplats

Hemvårdaren Linda Nwaogo cyklar runt hos sina äldre klienter på Drumsö i Helsingfors. Hon håller med revisionsverkets kritik av äldreomsorgen i huvudstaden. Äldre i alltför dåligt skick vårdas hemma då det är svårt att hitta en vårdplats i dagens läge.

YLE - 07 aug 16 kl. 22:37

Oivo: Rio de Janeiro – staden där allt tar lång tid

Rio de Janeiro är en fantastisk stad och brasilianarna är varma, välkomnande och glada människor. De vill att man ska trivas, och det gör man minsann bara man inte hakar upp sig på bristen av ordning och reda som genomsyrar det mesta när det gäller arrangemangen av OS, trafiken i staden och mentaliteten i Brasilien. Internationella nyhetsbyråer rapporterar om läktare på arenorna som står halvtomma medan folk köar utanför och missar det de betalat för att se.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.