Vestmanlands Läns Tidning > Nyheter

Wednesday, 21 October, 13:06

Vestmanlands Läns Tidning - 2020-10-18 02:27:54

Åtta personer sågs sparka på en liggande man – alla vara försvunna när polisen anländeVid 23.30 fick polisen in samtal om en pågående misshandel på Smedjegatan i centrala Västerås.....
Läs mer på Vestmanlands Läns Tidning Bilden delad av Vestmanlands Läns Tidning via deras RSS-flöde och visas på deras server.
Läs mer om:
Smedjegatan, Västerås

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Åttapersoner , sågs, sparkapå en , liggandeman alla , vara försvunna när polisen anlände
Skånskan - 16 sep 18 kl. 10:52

Försökte sparka och slå på polis

Hörby En 24-årig man döms för våldsamt motstånd sedan han försökt sparka och slå två poliser.Det hela ägde rum i juni förra året. Den 24-årige mannen, som bor i Malmö, var då i Hörby för att hälsa på sin bror som vid tidpunkten bodde på ett boende där.

Magazin24 - 17 dec 14 kl. 14:26

”Det är roligare att spela fotboll än att sparka fotboll”

Magazin24 fick en pratstund med MD FF Köpings nya tränare Conny Johansson. Värmlänningen vill bygga vidare på klubbens grund och delar visionen om MD FF som ett topplag i division 3. På onsdagen gick MD FF Köping ut med vem som kommer att leda division 3-laget nästa år, det står klart att 47-åriga värmlänningen Conny Johansson tar över efter Tony Andersson.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Åttaåring skulle ringa hem till mamma – blev brutalt rånmisshandlad

KARLSKRONA. På fredagseftermiddagen skulle en åttaårig pojke gå hem från sitt fritids – men när han passerade en annan skola attackerades han. För samtidigt som pojken tog upp sin telefon för att ringa hem till sin mamma sparkades han ner bakifrån, skriver Sydöstran.

Sydsvenskan - 20 aug 15 kl. 04:00

Lär inte ditt barn att sparka på den som redan ligger

Den gamle mannen stod kraftigt böjd, skakande i hela kroppen och med fötterna inåt i en konstig vinkel. Han stödde sig på en käpp medan andra handen sträcktes fram mot de passerande, för att be om några slantar. Mitt i vimlet på Malmöfestivalen.

Cornucopia - 12 jun 17 kl. 09:31

DN: Åtta nya särskilt utsatta problemområden - Ygeman retweetar barnboksförfattare

DN rapporterar att polisens kollaps nu är fullständig, och att det inte alls som utlovat har vänt. Åtta särskilt utsatta problemområden har uppkommit senaste året, där polisen tappat kontrollen och rättsväsendet inte fungerar. Samtidigt ägnar sig inrikesminister Ygeman åt att retweeta en barnboksförfattare om brittisk politik, istället för att sparka polischefen Danielsson och sedan själv avgå.

SvD - 29 dec 14 kl. 16:56

Socialärende blev liggande - igen

Ytterligare ett ärende har hamnat fel och blivit liggande hos socialen i Karlskrona, rapporterar Blekinge Läns Tidning. Tidigare har det blivit känt att den sista orosanmälan som gjordes till socialkontoret om åttaåriga Yara innan hon dog blev liggande oläst i ett postfack..

BT - 29 dec 14 kl. 16:56

Socialärende blev liggande - igen

Ytterligare ett ärende har hamnat fel och blivit liggande hos socialen i Karlskrona, rapporterar Blekinge Läns Tidning. Tidigare har det blivit känt att den sista orosanmälan som gjordes till socialkontoret om åttaåriga Yara innan hon dog blev liggande oläst i ett postfack. Socialtjänsten i Karlskrona anmäler sig själv till Inspektionen för vård och omsorg enligt lex Sarah sedan ett annat ärende hamnat i ett postfack tillhörandes en handläggare som var på semester.

Expressen - 08 okt 18 kl. 17:52

Trump: Planerar inte att sparka Rosenstein

Donald Trump säger att han inte har några planer på att sparka USA:s biträdande justitieminister Rod Rosenstein, skriver Reuters. Det har tidigare spekulerats kring att Trump kommer sparka Rosenstein, efter uppgifter om att han ska ha sagt att han skulle spela in Trump och avsätta honom. – Jag kände inte Rod tidigare, men nu har jag lärt känna honom och vi kommer väldigt bra överens, sa Trump..

Nerikes Allehanda - 16 feb 16 kl. 16:33

Vårdtagare blev liggande i åtta timmar

ÖREBRO. En vårdtagare föll i hemmet och larmade till kommunens larmpersonal. Men larmet fungerade inte och brukaren blev liggande över natten.

BT - 03 dec 14 kl. 22:17

Rätt sparka officer som bet sonen

Arbetsdomstolen tycker att det var okej av Försvarsmakten att sparka en officer i Luleå som 2012 dömdes för misshandel och ofredande av sina barn. Bland annat ska han ha bitit sin åtta månader gamla son i magen. Den tvååriga dottern ska mannen ha slagit i magen och båda barnen fick slag över händerna vid matbordet.

Helsingborgs Dagblad - 03 dec 14 kl. 22:20

Rätt sparka officer som bet sonen

Arbetsdomstolen tycker att det var okej av Försvarsmakten att sparka en officer i Luleå som 2012 dömdes för misshandel och ofredande av sina barn. Bland annat ska han ha bitit sin åtta månader gamla son i magen. Den tvååriga dottern ska mannen ha slagit i magen och båda barnen fick slag över händerna vid matbordet.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.