UNT > Nyheter

Saturday, 24 October, 03:03

UNT - 18 okt 20 kl. 01:55

Brand i industrilokal i GöteborgDet brinner i en industrilokal på Hisingen i Göteborg. Räddningstjänsten fick larm om branden vid 00..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Göteborg, Hisingen

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Brandi , industrilokali , Göteborg
Expressen - 19 jul 15 kl. 11:46

Många utan internet efter brand i Göteborg

Många i Västsverige är utan internet efter en brand i Göteborg. Omkring 2 000 av Com Hems kunder är drabbade. – Reparationsarbetet ska vara klart vid 16-tiden, säger Andreas Åblad, IT-driftschef på Com Hem..

Nerikes Allehanda - 11 aug 15 kl. 05:00

200 evakuerade vid brand i Göteborg

Ett 70-tal lägenheter har evakuerats i samband med en brand i Göteborg och i Japan har men åter startat en kärnkraftsreaktor. Här är nattens nyhter i korthet..

GöteborgsPosten - 29 dec 16 kl. 15:58

Fullt utvecklad brand i Göteborg

En fullt utvecklad brand rasar nu i en industrilokal på Hisingen i Göteborg..

UNT - 05 apr 19 kl. 21:45

Kraftig brand i Göteborg utreds som mordbrand

Det brinner kraftigt i en industrilokal på Hisingen i Göteborg..

BT - 01 dec 14 kl. 07:47

Lagerlokal i brand i Göteborg

En kraftig brand har lett till att delar av industriområdet på Ringön på Hisingen i Göteborg fått spärras av. Branden bröt ut i en lagerlokal, som snabbt var övertänd. På grund av spridningsrisken har räddningstjänsten valt att bland annat lyfta ut gasflaskor från en närliggande lokal.

GöteborgsPosten - 31 jan 17 kl. 10:31

Larm om brand i Göteborg

Räddningstjänsten har fått in ett larm om en brand i ett flerfamiljshus i Biskopsgården, Göteborg. - Vi är på väg dit nu, säger Bosse Johansson, inre befäl vid räddningstjänsten i Storgöteborg..

GöteborgsPosten - 09 apr 17 kl. 19:09

Tre stationer bekämpar brand i Göteborg

Styrkor från tre räddningsstationer i Göteborg bekämpar just nu en brand i ett flerfamiljshus i Lövgärdet. Räddningstjänsten uppger att branden startade i ett kök där man skickat in rökdykare. – Prognosen är att vi kommer att vara på plats i två timmar till, säger en larm- och ledningsoperatör vid räddningstjänsten i Storgöteborg..

Sydsvenskan - 20 jan 18 kl. 07:06

Kraftig brand i Göteborg

Ett 30-tal personer från räddningstjänsten i Storgöteborg är på plats i stadsdelen Majorna i Göteborg efter larm om brand i ett landshövdingehus under natten mot lördag. Den initiala branden, som startade i husets soprum, har släckts. Men branden har s.

Helsingborgs Dagblad - 20 jan 18 kl. 07:06

Kraftig brand i Göteborg

Ett 30-tal personer från räddningstjänsten i Storgöteborg är på plats i stadsdelen Majorna i Göteborg efter larm om brand i ett landshövdingehus under natten mot lördag. Den initiala branden, som startade i husets soprum, har släckts. Men branden har s.

UNT - 20 jan 18 kl. 07:32

Kraftig brand i Göteborg

Ett 30-tal personer från räddningstjänsten i Storgöteborg är på plats i stadsdelen Majorna i Göteborg efter larm om brand i ett landshövdingehus under natten mot lördag..

SvD - 01 dec 14 kl. 07:12

Lagerlokal i brand i Göteborg

En kraftig brand har lett till att delar av industriområdet på Ringön på Hisingen i Göteborg fått spärras av. Branden bröt ut i en lagerlokal, som snabbt var övertänd. På grund av spridningsrisken har räddningstjänsten valt att bland annat lyfta ut gasflaskor från en närliggande lokal..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.