NT > Nyheter

Friday, 23 October, 10:40

NT - 18 okt 20 kl. 01:55

Brand i industrilokal i GöteborgDet brinner i en industrilokal på Hisingen i Göteborg. Räddningstjänsten fick larm om branden vid 00..
Läs mer på NT
Läs mer om:
Göteborg, Hisingen

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Brandi , industrilokali , Göteborg
Expressen - 19 jul 15 kl. 11:46

Många utan internet efter brand i Göteborg

Många i Västsverige är utan internet efter en brand i Göteborg. Omkring 2 000 av Com Hems kunder är drabbade. – Reparationsarbetet ska vara klart vid 16-tiden, säger Andreas Åblad, IT-driftschef på Com Hem..

Nerikes Allehanda - 11 aug 15 kl. 05:00

200 evakuerade vid brand i Göteborg

Ett 70-tal lägenheter har evakuerats i samband med en brand i Göteborg och i Japan har men åter startat en kärnkraftsreaktor. Här är nattens nyhter i korthet..

GöteborgsPosten - 29 dec 16 kl. 15:58

Fullt utvecklad brand i Göteborg

En fullt utvecklad brand rasar nu i en industrilokal på Hisingen i Göteborg..

UNT - 05 apr 19 kl. 21:45

Kraftig brand i Göteborg utreds som mordbrand

Det brinner kraftigt i en industrilokal på Hisingen i Göteborg..

BT - 01 dec 14 kl. 07:47

Lagerlokal i brand i Göteborg

En kraftig brand har lett till att delar av industriområdet på Ringön på Hisingen i Göteborg fått spärras av. Branden bröt ut i en lagerlokal, som snabbt var övertänd. På grund av spridningsrisken har räddningstjänsten valt att bland annat lyfta ut gasflaskor från en närliggande lokal.

GöteborgsPosten - 31 jan 17 kl. 10:31

Larm om brand i Göteborg

Räddningstjänsten har fått in ett larm om en brand i ett flerfamiljshus i Biskopsgården, Göteborg. - Vi är på väg dit nu, säger Bosse Johansson, inre befäl vid räddningstjänsten i Storgöteborg..

GöteborgsPosten - 09 apr 17 kl. 19:09

Tre stationer bekämpar brand i Göteborg

Styrkor från tre räddningsstationer i Göteborg bekämpar just nu en brand i ett flerfamiljshus i Lövgärdet. Räddningstjänsten uppger att branden startade i ett kök där man skickat in rökdykare. – Prognosen är att vi kommer att vara på plats i två timmar till, säger en larm- och ledningsoperatör vid räddningstjänsten i Storgöteborg..

Sydsvenskan - 20 jan 18 kl. 07:06

Kraftig brand i Göteborg

Ett 30-tal personer från räddningstjänsten i Storgöteborg är på plats i stadsdelen Majorna i Göteborg efter larm om brand i ett landshövdingehus under natten mot lördag. Den initiala branden, som startade i husets soprum, har släckts. Men branden har s.

Helsingborgs Dagblad - 20 jan 18 kl. 07:06

Kraftig brand i Göteborg

Ett 30-tal personer från räddningstjänsten i Storgöteborg är på plats i stadsdelen Majorna i Göteborg efter larm om brand i ett landshövdingehus under natten mot lördag. Den initiala branden, som startade i husets soprum, har släckts. Men branden har s.

UNT - 20 jan 18 kl. 07:32

Kraftig brand i Göteborg

Ett 30-tal personer från räddningstjänsten i Storgöteborg är på plats i stadsdelen Majorna i Göteborg efter larm om brand i ett landshövdingehus under natten mot lördag..

SvD - 01 dec 14 kl. 07:12

Lagerlokal i brand i Göteborg

En kraftig brand har lett till att delar av industriområdet på Ringön på Hisingen i Göteborg fått spärras av. Branden bröt ut i en lagerlokal, som snabbt var övertänd. På grund av spridningsrisken har räddningstjänsten valt att bland annat lyfta ut gasflaskor från en närliggande lokal..

Fler nyheter från NT

NT - 10 minuter sedan

Innebandystjärna misstänkt för drograttfylla

En innebandyspelare med landslagsmeriter misstänks för drograttfylleri..

NT - 15 minuter sedan

Hockeyn i möte med Lind: "Överlevnadsfråga"

I början av november ska företrädare för svensk ishockey träffa idrottsministern Amanda Lind (MP). På agendan: stödpengar för 2021. –Det är något av en överlevnadsfråga för elitsidan, säger Svenska ishockeyförbundets ordförande Anders Larsson..

NT - 10 minuter sedan

Kvalsuccén: "Det är roligt att spela fotboll igen"

Två matcher - två mål. Det här med kvalspel är något nytt för Buster Blosse. Men det märks inte.

NT - 15 minuter sedan

VM-spelaren: "Bojkotta landslaget"

Den nigerianske landslagsmittfältaren John Ogu uppmanar sina lagkamrater att bojkotta nästa landslagssamling på grund av oroligheterna i landet. –Vi vill att polisbrutaliteten, Sars och dödandet slutar, säger han..

NT - 30 minuter sedan

1 400 000 kronor blev priset när fastigheten på Skvattramstigen 17 i Svärtinge bytte ägare

Nu är det klart vem som köpt tomtmarken på Skvattramstigen 17 i Svärtinge av Östra Ryssnäs AB..

NT - 30 minuter sedan

Tomas Ledin: Det var en traumatisk tid

År 1984 gjorde Tomas Ledin sin sista konsert någonsin, innan han lade ner artistkarriären för gott. Trodde han då. Nu släpps den 30 år gamla comebackskivan "Tillfälligheternas spel" på nytt — i liveversion..

NT - 45 minuter sedan

Stora artister spelar på vårdgala

Miss Li, Petra Marklund, Linnea Henriksson, Peg Parnevik, Molly Hammar, Mariette och Pernilla Andersson ska alla uppträda vid en insamlingsgala till förmån för vårdpersonal, enligt ett pressmeddelande om evenemanget..

NT - 45 minuter sedan

Därför vill EU höra från Söderköpingsborna

Vill du vara med och påverka EU:s landsbygdssatsningar? I så fall har du chansen nu via en enkät som hittas på kommunens hemsida..

NT - 45 minuter sedan

Åklagare granskar kritik om "Lilla hjärtat"

Socialnämnden i Norrköping fick skarp kritik av Ivo för hanteringen av fallet med den treåriga flicka som kallats "Lilla hjärtat". Nu undersöker åklagare om det kan misstänkas något brottsligt i socialnämndens agerade..

NT - 45 minuter sedan

Preem ändrar ansökan – satsar på förnybart

Preem drog i slutet av september tillbaka den omdebatterade ansökan om att bygga ut raffinaderiet i Lysekil..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.