Aftonbladet > Nöje

Monday, 26 October, 14:08

Aftonbladet - 15 okt 20 kl. 23:18

Det är upp till Netflix att rädda OscarfestenHEDMARK Filmerna som kan förgylla galan.
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Netflix, Oscarfesten, HEDMARK Filmerna

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Det är upp till Netflixatt , rädda, Oscarfesten
IDG - 16 aug 12 kl. 13:18

Headweb och Voddler inte rädda för Netflix

I går meddelade den amerikanska streamingjätten Netflix att deras tjänster kommer att lanseras i Sverige, Norge, Danmark och Finland i slutet av 2012. Men de lokala aktörerna är inte rädda..

Expressen - 24 apr 18 kl. 11:00

Miljardsatsningen ska rädda Netflix

ROM. Netflix är större än någonsin - nyligen passerades 125 miljoner användare världen över.I takt med det ökade antalet tittare har kraven på streamingjätten ökat - därför breddar man utbudet i ett antal nya satsningar.

Expressen - 31 maj 18 kl. 11:31

De 25 bästa sci-fi- och fantasyfilmerna på Netflix

Det finns gott om bra sci-fi- och fantasyfilmer i Netflix utbud sommaren 2018.Vad sägs om en krigarprinsessa som ger sig ut för att rädda världen?En vetenskapsman om utsätter sig för hallucinatoriska experiment med oroväckande resultat?

Expressen - 30 jul 20 kl. 11:49

Netflix augusti 2020: Hela listan med serier och filmer

Säsong tre av ”The rain” har premiär, men Simone och Rasmus är oense om hur de ska rädda mänskligheten.I ”Unbreakable Kimmy Schmidt: Kimmy vs. the Reverend” måste Kimmy gäcka pastorns elaka plan innan hon ska gifta sig.

DI - 08 jun 14 kl. 16:07

Nokia-veteran ska rädda dumburken

Linköpingsbolaget Zenterio vill göra digitala tv-boxar smartare för att möta hotet från Netflix och HBO. Nu tar bolaget in 115 Mkr i riskkapital och siktar på en börsnotering i Stockholm. Det rapporterar Di:s podcast Digitalpodden..

DN - 13 apr 15 kl. 08:46

Hybridtitlar ska rädda tv-bolagen


Den svenska tv-marknaden står inför stora förändringar. Nätgiganter som Youtube, HBO och Netflix snor åt sig tittare – och kastar om branschen..

Dagensanalys.se - 06 maj 17 kl. 13:01

Här är programmen som ska rädda Youtubes tv-satsning

Vi har tidigare skrivit om Youtubes satsning på tv och premium-innehåll. Diskussioner har pågått sedan en längre tid tillbaka och först nu verkar det som att man hittat sina nya stjärnor. Flera av programmen ska vara gratis och en del lär du få betala för.

Dagensanalys.se - 10 sep 18 kl. 17:40

Ska Apple rädda tidningsbranschen?

Ryktet på stan och en del fakta säger att Apple håller på att skapa ett typ av Netflix fast för tidningar. Är det här räddningen för tidningsbranschen? Det var inte länge sedan som Apple köpte upp bolaget Textures som gör det möjlig att prenumerera på tidningar.

SR - 05 apr 19 kl. 06:30

"Our Planet" vill visa hur vi kan rädda jorden

Naturfilmaren David Attenborough har gjort sin nya naturdokumentär för Netflix och hoppas nå en större publik..

YLE - 27 nov 16 kl. 16:11

Piratkopieringen är döende - länge leve piratkopieringen?

Användningen av lagliga streamingtjänster för musik, film och tv har ökat, samtidigt som andelen som laddar ner och delar material illegalt har minskat. Ändå pågår kriget mot internetpiratismen fortfarande. Är nätpiratismen döende?

Cornucopia - 08 dec 15 kl. 10:33

Preventiv mödravård har kollapsat i Blekinge - inga cellprovskontroller

Asylkrisen har fått den preventiva och mycket kostnadseffektiva mödravården i Blekinge att kollapsa. Man tar inte längre cellprovskontroller på grund av det stora antalet asylsökande och ca 1 000 kvinnor har inte kallats in för kontroll.
Karlskrona i Blekinge.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.